Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41698
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      34713
    3. Soengsang
      Soengsang
      29726
    4. audirs2
      audirs2
      29467
    5. Enis
      Enis
      29103

Topplistan

  1. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      1 363

    • Inläggsräknare

      24 270


  2. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      955

    • Inläggsräknare

      34 713


  3. mrsurin

    mrsurin

    Medlem


    • Poäng

      843

    • Inläggsräknare

      421


  4. Enis

    Enis

    Aktiv medlem


    • Poäng

      807

    • Inläggsräknare

      29 103


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma sedan 2024-02-19 i alla områden

  1. Har fått ett tecken på att man är omtyckt och uppskattad i byn! Foto på mig och min fru vid muren runt om vårt tempel! Värmer ett Falanghjärta enormt mycket!!
    44 poäng
  2. När vi vaknade i morses så hade vi eb ny gäst på tomten som tydligen har kommit till vårt hem under natten. Frugan duschade och la ut bilder på Facebook och Line i förhoppning att någon skulle höra av sig! Hoppas någon hör av sig som saknar denna lilla valp! Annars kan det vara så, att någon inte vill ha valpen utan bara släppt in den på våran tomt, alla här i byn vet ju att vi älskar hundar! Annars blir vi väl nya hundägare. Verkar ju vara en snäll valp!
    39 poäng
  3. I förrgår så drog frugan och hennes bästa kompis iväg på lite ledighet, drog till Maesot för att campa lite ock känna på morgonkylan. Jag blev hemma som en gräsänkling. På väg! Framme i Maesot, givetvis ett besök på den stora marknaden under bron mellan Thailand och Burma. Framme vid Campingen, parkerat. Här blir deras övernattningsplats. Gott med en bärs när solen går ner. Mycket fint ställe där floden rinner förbi Campingen! Snart daxs att sova i kylan. Kallt på morgonkvisten! Sen var det ju bara hemresan kvar. Jag var ju hemma som en gräsänkling med hundarna.
    35 poäng
  4. Att jaga visumlösa har dom gjort ett bra tag nu, även dom som jobbar utan rätt visum. Är väl helt ok tycker jag, så man slipper ha en massa löst folk omkring sig som inte har rätt att vara där, tänk om Sverige kunde ta efter det. Vi har mer löst folk här i Sverige än vad dom har I Thailand, och ändå lyckas dom få tag i dom och skickar ut dom från landet, tänk hur mycket skit vi skulle slippa i vårt land om vi gjorde samma sak.
    33 poäng
  5. Ignorerar kravet på att det måste vara modellstandard på tjejerna genom att lägga upp en bild på en helt vanlig thaitjej. Precis som jag gillar.
    33 poäng
  6. Trevligt. Idag får det blir en bild på en promotiontjej från en bilmässa. Har lagt över många dessa i en och samma mapp och redigerar om dem. Alltid kul att gå tillbaka och redigera på ett annat sätt. Tar tid, men är kul att testa sig fram...
    30 poäng
  7. Singha-girl...
    30 poäng
  8. Muddring i Orrskär ingför bygget av ny kaj. Fin tur hem till Stugsund.
    29 poäng
  9. Igår fick Frugan uppdraget att smycka vårt Tempel! Så här såg det ut i morses.
    27 poäng
  10. Efter en månad i Thai , Blir det en vecka i Ischgl .. Jäkligt trötta ben efter detta , Även huvudet pga världens bästa after ski.
    27 poäng
  11. På Zumen med gumman.
    27 poäng
  12. Då var det lite Pontiac mek igen….. Skruvat bort soppa pumpen och beställt ny Tog en road trip till Strängnäs och hämtade en bättre begagnad tank…. Så i helgen ska den nog tvättas, ta bort ytrosten och få på lite grundfärg iaf, kanske även ett strök med färg….. Även fått tillbaka förgasaren från renovering
    26 poäng
  13. Fredagslunch med ungdomarna. Paradise bar. Min favoritservitris fastnade äntligen någorlunda på bild. Det går i 180 hela tiden.
    26 poäng
  14. Frugan jobbar så man får hänga hos en granne en stund. Det gör ju inte ont.
    25 poäng
  15. Hemresa från jobbet, bonneville står still för jag väntar på tank och förgasare… så vad nu? Jo jag köper en bil till så man har något att göra….. Provkör en BMW 320 E30 från 1988 Någon dag senare kommer den levererad med biltransport! Strax över 30.000 mil på mätaren Märkte att den läckte soppa, var lite halvtorra soppa slangar Bytte slangar till nya och drog några varv på byn! Ganska nöjd med droskan ändå 🙂 Efter några turer på byn märkte jag att den läcker lite olja…. Försökte hitta vart och de ser ut som de kommer från ventilkåpan, så nu är ny ventilkåpspackning beställd…. Men för att försöka se om det är på fler ställen så blev det även motortvätt idag, så blir de kanske lättare att se ev olje läckage om några mil 🙂
    25 poäng
  16. Jag tackar tillsvidare för mig på detta forum och önskar Er alla runt både stenborden, poolen, baren eller mest bara överallt? En trevlig Thailands dag. ▶️ Watch this video https://www.facebook.com/share/r/hZ8EUxSvdVkUiCUR/?mibextid=LvJtn9 video_497184259744989289-7uzVLdSr.mp4
    25 poäng
  17. En dålig bild men ändå bra. Klockan 18 på Stumble Inn får damerna lämna sina telefoner i en korg i baren och ta hand om kunderna istället.
    24 poäng
  18. Kvällens bild från Walking Street i Pattaya.
    24 poäng
  19. Har idag på morgonen varit i Kampeagphet hos immigration och gjort extension av mitt visa! Så nu får man stanna ett år till!
    24 poäng
  20. Vår nytillkommna valp har blivit en riktig kompis med vår Labrador,Hongtong. Här nanar dom två för natten!
    23 poäng
  21. Har nu varit på O-min i Minburi. Köpte 2st millenium köer. Vilket är dag och natt jämfört med köerna som följer med biljardspelet. Fick bra pris ochså. 2000 baht styck. Fick först pröva en Hunter som är deras dyraste kö. Men 20 000 baht var lite väl mycket. Trots att det kändes helt perfekt att stöta med. https://www.thailandpooltables.com/o-min-millennium-snooker-cue-1pc.html Träffade även mister Oh själv.
    23 poäng
  22. Bilder från vår förskola som vi har nära vår by. Här trivs barnen verkligen!!
    23 poäng
  23. Mera flygplansmat som enl vissa experter är oätligt 😀 Sen får man kolla om spisen verkar ok för 13.5 timmar Sista gt på några timmar. De e läggdags.
    22 poäng
  24. Frugan är uppklädd dagen till ära...❤️
    22 poäng
  25. Dagens tjej som fyller år idag
    21 poäng
  26. Blev ett år äldre igår (49) så om det nu är något att fira så blev det en riktigt bra planka ikväll 🍻
    21 poäng
  27. Udon Lasse och jag åt det här idag på Kosa Steak house i Khon Kaen
    21 poäng
  28. Det här blir nog bra!
    21 poäng
  29. Smashed taco burger! Ta ett tortilla bröd och pressa ut lagom med färs på det Körde det på stekbordet på grillen, först med ”köttsidan” ner, sen vända på den, slänga på cheddar ost När dom är klara slängde jag på sallad, lök, gurka, hamburger dressing osv…. Sen viker du den som en taco och äter! Satt som en käftsmäll!
    21 poäng
  30. Sådana kan man få sällskap av även här i det riktiga Thailand, Phuket.
    20 poäng
  31. Dagens tjej och Bond, James Bond.
    20 poäng
  32. Tog en panorama bild idag över Bangkok sett från Icon Siam på andra sidan flodstranden i Thonburi.
    20 poäng
  33. 20 poäng
  34. Kör en boeuf bourguignon helt efter Mannerströms recept ,Klar om ca två timmar men smakprovet är ja vad säger man gott så man blir förbannad,,😇..
    19 poäng
  35. Helt rätt, tänk om dom styrande i Svedala kunde ta efter, och utvisa dom som inte sköter sig eller är `"papperslösa" för det är dom inte, hur tog dom sig hit utan pass. Tycker det är helt rätt att dom jagar dom som inte har rent mjöl i påsen, och skyddar sina medborgare från folk som inte ska vara där eller jobbar utan tillstånd. Förstår att många ärliga personer inte längre vill bo i Svedala, och dom som har rent mjöl i påsen fixar alla papper som behövs för att bo i ett annat land. Så en stor eloge till dom som jagar folk som inte ska vara i Thailand av nån anledning, inte som i Sverige där ska vi skydda våra gangster och visumlösa personer. Dom har bla. Billigare tandvård än våra pensionärer mm. och PK eliten gör allt för att dölja sanningen. Kolla bara på denna bild från Aftonhoran. Om man kollar på bilden som ligger på Aftonhorans hemsida, så verkar det vara mest ursvenskar som är dömda för grovt grott i Sverige. Men sanningen är att en stor majoritet av alla dömda inkl. livstidsdömda är icke ursvenskar, men här hänger dom ut svenskar ( 9 bilder på svenskar osäker om det skall vara 2 bilder till av 14) så folk inte ska få veta sanningen, utan att dom skall tror att dom flesta som sitter är svenskar. När ska denna vansinne sluta att inte Jimmy vaknar mot detta vansinne, där det är fult att vara svensk i sitt eget land. Kan skriva hur mycket som helst där vi svenskar blir utsatta för detta vansinne, ta bara alla dessa sprängningar där vanligt folk blir utsatta för livsfara och dom kallar det särkild händelse nä fy fan, i vilket land som helst skulle det klassas som terrorbrott. Så här skriver säkerhetspolisen om terrorbrott Terrorbrott riktar sig mot mer än det enskilda brottsoffret. Brotten utförs av individer som av olika anledningar anser sig ha rätt att bruka våld för att ändra eller destabilisera samhället. Terrorbrott kan vara religiöst eller politiskt motiverade. Då menar jag om man lägger en bomb/sprängning i ett hus där fler än brottsoffret bor, så är det väl terrorbrott för dom vill leva utanför Sveriges lagar, bryr sig inte om andra än sig själva, dom är ute för att sätta skräck i andra för att dom ska få som dom vill. Och börjar dom se det som terrorbrott, då kan vi ju återkalla medborgarskapet samt utvisa dom, för dom skiter ju tydligen i Sverige och då ska dom inte vara här. Men som sagt åter till tråden och skriver det igen. En stor eloge till dom som jagar samt utvisar folk, som inte har rätt att vara i Thailand av nån anledning
    19 poäng
  36. Wienerschnitzel och Schweinhaxe på Zumen.
    19 poäng
  37. FINAL UPDATE!!!!!!!!!!!!!! Dagen efter att jag landat i Sverige (detta var ca tre veckor efter intervjun) så skickade jag in en uppdatering med biljetter, vart vi bodde när vi var i Thailand (och jag i Filippinerna), bilder och lite text till migrationsverket. Dagen efter det så skickade jag in en blankett för "Begäran om att avgöra ärende". Denna begäran kan genomföras ifall det har gått 6 månader sedan du lämnat in ansökan. Jag ville vänta med att skicka in denna ansökan till efter att vi varit på intervju samt skickat in den sista uppdateringen. Anledningen till detta är att när man skickar in denna begäran så fattar handläggaren ett beslut baserat på den information som redan finns (exklusive någon mindra komplettering) och jag kände att det var viktigt att intervjun genomförts. Vad som händer då är att migrationsverket, inom 4 veckor, kommer att antingen avgöra ditt ärende eller avslå ansökan. Två dagar efter att jag lämnat in ansökan så hörde en handläggare av sig till mig och ville att jag skulle skicka in mina senaste lönespecar innan jag tagit ledigt för att åka till tjejen. Detta var på en Fredag. Jag skickade in dessa handlingar samma dag. Sen idag fick jag ett mejl från Migrationsverket där de fattat beslut och att tjejen fått sitt visum! Så det var ju, utan att överdriva, riktigt jävla gött att se! Jag tror att det på dagen har tagit exakt 1 år för hela processen vilket är rätt sjukt 🙂.
    19 poäng
  38. Bjöd frugan på middag med efterrätt :-)
    19 poäng
  39. Idag var det dags för både frugan och favoritdottern att besöka optikern för att se lite bättre ut...😉😆 Sen blev det lunch på Fratelli, favoritdottern fick in grillad tonfisk, Timothy slog till på pizza, frugan njöt en frutti de mare medans jag fick nöja mig med en pasta med salsiccia bland annat... underbart! Tjejerna ville ha nåt sött efteråt.. till favoritdottern en friterad donut med glass och till frugan tiramisu och en Irish Coffee... Sen var det dags att åka hem till jämmer och elände igen men dotera och jag fick i alla fall varsin Spansk "konjak" till kaffet hemma innan dom åkte hem till sitt.. Stort tack för en underbar dag! ❤️🙏❤️
    18 poäng
  40. Tagit plats vid stenbordet.
    18 poäng
  41. Go fika måste man ha ibland, mycket folk överallt.
    18 poäng
  42. En favoriträtt till lunch idag 🍻
    18 poäng
  43. Det blev lite go flygplansmat GOT-IST Sen har jag nu en timme för lång transit för att nyttja ett litet sovrum i nån av loungerna så dom skicka mig till ett Sheraton istället. Dock fick jag betala Efes själv.
    17 poäng
  44. Idag blev strömmingsflundror med kaviar emellan, potatismos kryddat med dill, egenmekad lingonsylt och brynt smör ..så jäkla gott att man blir förbannad! 😉💕😋
    17 poäng
  45. Nudelsoppa, så gott kan äta varje dag.
    17 poäng
  46. Hela Thailand typ först ena sidan som lyfter fram sina ”höga” kontakter för att styra utgången nu andra sidan som lyfter fram sina ”höga” kontakter för att styra utgången Vilket sann rättsstat för den lilla människan…. enis
    17 poäng
  47. Lördagsmiddagen serverades i biblioteket..💕 Ryggbiff från Askersund 50/50 SRB och Wagyu, fantastiskt gott tillsammans med butternut squash och mögelost från Kvibille.. underbart, Tack för att vi finns! 😋 ❤️
    17 poäng
  48. En fantastisk Blues Brother Burger på Flipside Drygt 90 sek men det är ju lördag och Buddadag
    17 poäng
  49. Favorit i repris. Delsbokorv med hemvevat mos, räksallad, Johnnys senap och curryketchup
    17 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+01:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...