Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      34938
    3. Soengsang
      Soengsang
      29727
    4. audirs2
      audirs2
      29617
    5. Enis
      Enis
      29202

Topplistan

  1. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      1 704

    • Inläggsräknare

      24 679


  2. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      1 064

    • Inläggsräknare

      34 938


  3. Enis

    Enis

    Aktiv medlem


    • Poäng

      808

    • Inläggsräknare

      29 202


  4. ellim63

    ellim63

    Aktiv medlem


    • Poäng

      795

    • Inläggsräknare

      17 500


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma sedan 2024-03-19 i Inlägg

  1. I går eftermiddag dök det upp massor av bybor hos mitt och frugans hem! Vad ville dom? Jo, dom kom enbart för att dom ville lyckönska mig och hoppas att jag kryar på mig efter mina stroke! Jag kände kärlek och mycket värme mot mig!! Kändes i hela mitt hjärta att ha dessa vänner!
    49 poäng
  2. Så här ser det ut på baksidan av vår tomt. Här har ju frugan planterat 1.5 rai med Jasmineris, det är dax att skörda nu! Idag på margonen kom Skördetröskan. Iår så var det det finaste riset som vi har skördat någonsin!Allt ris går till oss och frugans syskon. STORT tack till frugan!
    38 poäng
  3. Här ser ni min fru i arbete! Jag är mycket imponerad av hennes styrka och arbetslust! Hon är ju över 50 bast nu! Jorden här är mycket hård så jag fattar inte hur frugan orkar!! Vilken fru jag har,älskar henne!!!
    38 poäng
  4. I går morses var jag på ytterligare ett återbesök på sjukhuset i NakonSawan för tester och koll av värden! Här väntan på medicin efter all test och koll! Läkaren var nöjd med allt!
    36 poäng
  5. Örebro Slott med Centralpalatset i bakgrunden.. åsså Strömparterren med ett svartån i vårflod.. Men nu kommer vi till det viktigaste..Bishops,😎 Frugan fick in ett glas rött från Italien och till mig serverades det en dubbelbock från Bayern.. underbart !
    33 poäng
  6. Idag påskdagens morgon kom frugan med ett andra lass koskit för att brukas som gödsel! Nära att lastas av. Nu har frugan att gödsla allt hon planterar!
    32 poäng
  7. Här är väl en av dom största anledningarna till att dom firar Songkran i Thailand. Hedra och lyckönska dom äldre. Det görs med vatten,smörja in äldre folks fötter, axlar och händer bl.a! Även jag har fått samma lyckönskningar av massor med folk med vatten under dagen idag!
    31 poäng
  8. Jag har verkligen en fru med s.k gröna fingrar! Trots inget regn och fruktansvärd värme! Jag är så jävla stolt över min fru! Förstår inte hur hon orkar i värmen!
    31 poäng
  9. Hongtong. Sangsom. Lucky. Nu är alla klara,lite käk smakar alltid gott efter utfört arbete. Frugan var duktig som vanligt!!
    30 poäng
  10. En riktigt go och Glad Påsk önskas alla,från oss på landsbygden!!
    27 poäng
  11. Pysslar lite i köket, och dom fina köttbitarna från Robertsons Hamnmagasinet ska tempereras! 💕
    26 poäng
  12. Idag är det bestämt att 12 mustanger ska åka till Pattaya. Vi skulle mötas på rastplatsen mellan Bangkok och Pattaya. Naturligtvis var det bara jag och ledaren för gänget som dök upp i tid. I övrigt är det Thai time 🤣. Återkommer med bilder under resans gång.
    26 poäng
  13. Igår blev frugan anlitad för att smycka ut en aula i den största skolan vi har i vår nära stad! Blev fint! Duktigt gjort av frugan!
    25 poäng
  14. Blev inte många bilder i kaoset. Ändå är det rätt lugnt firande här i Rawai Några av Pinky's kunder leker utanför massagen Tjockisarna på PP bar gillar åxå vatten
    25 poäng
  15. Igår var vi hembjudna till favoritdottern, hon och hennes pojkvän skulle bjuda på middag! 💕 Som en aptitretare blev det ostron och ett glas Champagne.. Till förrätt bjöds det på vit sparris med riktigt tunn skuren snickarskinka, hollandaise och ett glas vitt från Österrike.. Till varmrätt kockade dom till en konjaksdoftande oxfilépasta.. så jäkla gott att man blir förbannad...😉😛 Som lite sött efteråt njöt vi av en cheesecake med en chokladganache och till den bjöds det på en japansk whisky från det tillfälliga sortimentet... Jag kan bara säga Wow vilken underbar kväll jag och frugan blev bjudna på, Stort tack för en fantastiskt trevlig kväll! ❤️🙏❤️
    25 poäng
  16. Ett litet ryck såhär efter påsk….. Först vila fram lite motivation Sen göra nya soppa pumpen redo Kräla in under bilen å göra lite rent från gammal packning Blev lite bättre, nu åka och köpa ny packning och sen montera nya pumpen
    22 poäng
  17. Byter länkarmsbussningar. En bussning dålig, men passar på att byta alla fyra.
    22 poäng
  18. Igår åt vi lite gott på Bishops.. Frugan slog till på nåt dom kallade pingvinklubba, långkokt, marinerat och grillat fläsklägg.. Å jag fick in strömming med potatismos.. så jäkla gott att man blir förbannad! 😉 Till efterrätt njöt frugan en Irish Coffee och till mig blev det en fernet för lilla maggen... en fantastiskt trevlig kväll, Tack för att vi finns! 💕
    21 poäng
  19. Kört frun till Song Kran träff i Stenhagen. Själv åkte jag till ett annat tempel🙂
    21 poäng
  20. 20240330_143925.mp4 2 timmar försenad åkte vi mot Pattaya till en restaurang med seafood i banglamung. Efter att vi ätit så åkte vi till Gokart bana vid .Chang Thai Thappraya Safari. Efter det hade vi sedvanlig uppställning och fotografering av bilarna. 20240330_172448.mp4
    21 poäng
  21. Idag överraskade vi morsan med en påskgrupp med vårblommor också fick hon några sorter inlagd sill! 🐣💕 Väl hemma plockade jag fram två bitar ekologisk ryggbiff som ska tempereras.. Under tiden sippar jag på en imperial stout från Colorado.. riktigt mumsig! 😋
    21 poäng
  22. Missade tydligen sista klicket...så inte just nu, men igår. 😄 Ute på utflykt med familjen, tempelbesök på Wat Kham Chanot i trakterna av Udon Thani, lite shopping i Khumpawapi 🍻
    20 poäng
  23. Idag bjuder jag på ett recept, en smörad form med massor med purjolök. Å sen röding ,vispgrädde, fond, vitt vin och såsredning som gottade till sig i ugnen åsså hamnade det på tallriken tillsammans med ICAs fantastiskt goda färskpotatis.,. underbart!
    20 poäng
  24. hämtar mig efter en vecka på smutsfabriken i skelleftehamn. Men inget en långburk kan ordna upp😆
    20 poäng
  25. Hittade några fler från kvällen.
    20 poäng
  26. 20 poäng
  27. Skärtorsdagens middag serverades i biblioteket... En av de godaste ryggbiffar jag någonsin smakat, smörstekt färskpotatis och mozzarella med tomat och basilika.. underbart, Tack för att vi finns! 🙏❤️
    20 poäng
  28. Hämtat ut beställningen från Systemet. Det är en lång helg men borde klara mig på 3 virre pavor.
    20 poäng
  29. Frugan var tvungen att vara ledig imorgon för hon hade komptid som hon måste ta ut... Onsdagsmyset serverades i biblioteket med riktigt häftiga och vackra små fina rosor på bordet ! 💕 Fin krabba och havskräfta som serverades med vitlöksbröd och såser som firman där vi köpte skaldjuren bjöd på... Stort tack för det, underbart gott och trevligt.. Tack för att vi finns! 🙏❤️😋
    20 poäng
  30. Det går snabbt ibland, kikade bilar på Facebook innan vi åkte ner och en som jag gillade fanns kvar och var i fint skick så slog till.
    20 poäng
  31. Skördar ris. Första gången vi provar två skördar på ett år.
    19 poäng
  32. monterat klädhängare i yttre hall och skoskåp i innre hall enis
    19 poäng
  33. Khon kaen Jag säger bara fyfan vilket galenskap
    19 poäng
  34. Min thailändska familj förbereder sig..
    19 poäng
  35. Tog en kvart innan ambulansen kom trots att de bara har 700 meter hit. Men det har varit full utryckning sedan före 9 imorse.
    19 poäng
  36. 19 poäng
  37. Incheckade och klara för hemfärd. Hastighetsrekord genom incheckningen. Självincheckningsmaskiner, massor lediga, bagagedrop utan minsta kö med självbetjäning, inga köer i säkerhetskontrollen och ingen kö vid immigration ! Har aldrig hänt förut så nu sitter man här med massor av tid över.
    19 poäng
  38. Avslutar påskhelgen så Brände av hemma med kramper, en andra gång när ambulansen kom så det blev akuten och nu mava enis
    19 poäng
  39. Sitter på baksidan med en kopp te, det börja ljusna. Man kan ha det sämre.
    19 poäng
  40. Provat på att golfa här uppe i Udon Thani, på Royal Creek golf club and resort. Riktigt trevligt...varmt, men trevligt 😃🏌‍♂️😎
    18 poäng
  41. entrecôte och potatissallad enis
    18 poäng
  42. Igår blev det isterband med dillstuvad potatis till middag 😉
    18 poäng
  43. Funderar om man skall supa eller åka mera skidor i pissvädret. I går blev det sjukan på hotellet och 5 stygn klotade på toan så en turist hittade mig på golvet.
    18 poäng
  44. Idag skall det köpas mörkt bröd. Behöver bara köra 6-7 km så stöter man på ett trafikljus. Sedan är det bara att köra några mil så finns dom där. Nu blir det någon skiva med medhavd ost på till frukost imorgon.
    18 poäng
  45. Jäklar vilken sparris dom hade på Robertsons Hamnmagasinet ! 💕
    18 poäng
  46. hjälpreda i köket som städar undan så vi kan börja med att tillaga den inkokta laxen enis
    18 poäng
  47. När har nya S-avdelningen öppnat. Fint men jävla avstånd. Robot skur och dammsugare kör överallt.
    18 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...