Jump to content


All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Enis

  För oss flygnördar

  Snyft Enis
 3. Risifrutti

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Dom som har fått och suttit 18 år i Sverige går nog att räkna på en hand. I Sverige släpper vi ut psyksjuka människor för att det inte finns resurser till att behandla dom. Där är faktiskt Thailand en förebild då dom inte daltar med fångarna. Visst, man kan köpa sig fri, men oftast är det lika med att lämna landet och bli av med busarna.
 4. stefan5300

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Absolut, i Sverige är det löjligt låga straff.
 5. Risifrutti

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Jag håller med! Dock vore det bra om våldtäkt och mord låg på samma straffskala, alt utvisning om man vägrar att anpassa sig.
 6. rolba

  Vad åt Ni idag? Bildtråd.

  Pensionen trillade in på kontot idag så jag kostade på mig en Dafgårds till lunch. Kallskuret har man ju hört talas om men djupfryst passar väl mer någon efterrätt?
 7. stefan5300

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Jag tycker det var tur att han torskade, ju fler olagliga narkotikatillverkare som försvinner desto bättre.
 8. Risifrutti

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Varför då? Har träffat många svin genom åren i Thailand och låt dom leva sitt eget liv. Så länge det inte gäller småbarn för då ska dom brännmärkas för livet.
 9. Swippe

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Varför skulle han inte våga logga in på MPR och läsa tuffa internetkrigares kommentarer om honom? Han skiter nog fullständigt i det rent ut sagt och han är nog fullt medveten om vad vanligt folk tycker om folk som är inblandade i droghandel. Han är ju inte direkt anonym som varit med i tidningarna massor av gånger, han fattar att folk pratar om honom. Skulle till och med tro att han gillar att läsa om sig själv i tidningen, all reklam är bra reklam sägs det ju om han tänkt starta nåt eget projekt av mer laglig karaktär. Föreläsa i skolor eller hålla föredrag om hur man pallar rent mentalt att
 10. rolba

  Livet i Korat

  Annars kan du beställa på Foodbox Matlådan. De kokar egen sylt. Jag brukar köpa av dom. De kan även ha i lager. Vet inte hur det rullar på för dem. https://www.facebook.com/beach.garden.961/
 11. Swippe

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Nu är jag väl den i tråden som mest av alla hävdat att Kim fått ett för hårt straff i förhållande till brottet, men man kan ju inte riktigt gnälla över att han fick ett hårdare straff i Thailand för att han var Svensk jämfört med vad någon annan skulle ha fått. Hade han inte varit just farang så hade man kanske inte ens brytt sig om att omvandla dödsstraffet till fängelse Han begick ju det påstådda brottet i Thailand och han blev dömd i Thailand och han gick med på att sitta av det straffet i Sverige under den tid man var överens om. Sen ingick det ju inte i hans planering att h
 12. Risifrutti

  Achtung Achtung!!

  När man tinar då? Vi pratar chili x 1000 här. Jag tror Lidl plockade bort den själva, då den var obrukbar i maträtter.
 13. audirs2

  Bästa TV serien nu

  A Very Secret Service som går på Neflix, i stil med James Bond!
 14. UglyFarang

  Dagens skämthistoria

  Det finns nog en del här som kommer ihåg Domus/Konsums blåvita produkter. "Min Fry och plåa farana" Infantrat fi till sverljje ny ett år. Para joppar jak så min fry chemmafry. Chon inte ferstår svenska. Jak leser titninken senntaken om plåa farana från tåmmys. Sen jak sejar timm min fry chon skall tejpa en af farje sort plåa faran pretsis som titninken och tjenar micke pengar. Min fry kår till Tåmys månntaken. Ferst tejpa hon af farje plåa faran. Sen chon tillbacka (micke tongt) Ny alla plåa faran chemma.
 15. UglyFarang

  The Great Reset

  Ransoneringskupongerna som inte ens kom till användning....
 16. Så sant, men samtidigt om man är ung som jag är så måste och vill man ge dom chansen att lyckas. Min fru kom från Pattaya 1998 och är idag en hyfsat bra betald sjuksköterska med körkort. Jag kunde nog ha haft en Ulla från posten istället, men jag följde mitt hjärta och det har funkat i mer än 18 år. Hade jag bosatt mig i Thailand på heltid hade jag nog gjort tvärtom..
 17. kungchristian

  Dagens Humorbild

 18. conservator

  Skitsaker som jag irriterar mig på.

  Svenska sjukvården är grym när det väl gäller saker som inte kan vänta, kan inte nog tacka dem för det.
 19. Leni

  Dagens skämthistoria

  Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan. En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade ti
 20. Mr atm

  The Great Reset

  Kommer ihåg på 70-talet att oljan skulle vara slut år 2000
 21. UglyFarang

  Achtung Achtung!!

  Om man fryser så funkar det fint att dricka ett glas vatten med ett par droppar tabasco i.
 22. UglyFarang

  The Great Reset

  Jag läste för några år sedan om ett par forskare som var övertygade om att det konstant nybildades olja i jordens innandöme, när de fick mothugg så hävdade de att det hela tiden hittades nya oljefält/källor. Framtiden får utvisa vad som är rätt.
 23. audirs2

  Dagens Humorbild

  Franska bilar, bara skit.
 24. ellim63

  Vad har ni gjort idag?

  Idag firar jag och min favorit 33 år tillsammans med bubbel och ett smörstekt surdegsbröd med norra Europas godaste kräftröra.. Underbart, Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig, Tack för att du finns till för mig!
 25. GreenValley

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Vi får se om fanskapet vågar logga in igen på MPR! Mycket skit skulle han få ta emot!
 26. conservator

  Kim Eriksson Sirawan igen

  Åker de dit i Thailand så lär ju inte straffet bli mindre än vad Kim fick och jag gissar att alternativen till att komma tillbaka och avtjäna straffet på svenskt territorium skulle ha varit mindre än i detta fall.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...