Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Riktigt jävla fin tråd Enis!
 3. spooncreek

  Ny Bond 007.

  Japp, det vart ju riktigt bra när "M" spelades av Judi Dench, bäst hittills i den rollen skulle jag säga. Kan ju bli lika bra med en kvinnlig 007, vem vet? . Roligt med förnyelse oavsett.
 4. Sangwal

  Spontanträffar

  Hoppas även @bob dyker upp. Risken är stor att han fick i sig 2 big Chang kvällen innan och då lär vi inte se röken av han.. Rock on!
 5. Östergötland för böveln !! Man ser ju lätt var det är, hamnar man på "semester" på andra sidan har man gjort nått dumt, kanske CM är där
 6. Var i Sörmland är du?
 7. Drik

  Vad har ni gjort idag?

  Jag är på spaning efter några kända platser i en viss svensk film! Men regnet kom så jag fick söka skydda o dricka en öl istället!
 8. Du vinka inte när åkte förbi mig. FF
 9. Framme rakt in i 70-talet enis
 10. Soengsang

  Köpa resväska i Pattaya?

  Nä. Kabin bör vara mjuk o lätt, man vet aldrig vad man plötsligt behöver trycka ned, ytterfack är också bra där man kan ha de saker man behöver på flighten. Incheck väska en bör vara hård och lätt, men satsa på kvalité, för det första är det en bra garanti på dem, samt om de förstörs vid hantering så ersätter flygplatsen dem utan allt för mycket krångel. Båda väskorna bör ha utdragbart handtag med TVÅ pinnar så man kan trä datorväskan(vilken man har allt viktigt skit i) över dem och den sitter stabilt, dessa med utdragbart handtag typ T ger ingen stadga. Men vad vet jag som mer eller mindre "bor" i mina resväskor
 11. Kunskapens källa är väl MPR ...... mvh hobbe
 12. M33

  Köpa resväska i Pattaya?

  Köper man en äkta märkesväska finns det dessutom bra mjuka plastmaterial som överlever väskkastarnas oömma behandling. Beroende på hur man reser kan ju vikten på väskan vara ganska intressant. T.ex. ett handbagage som väger 4kg är ju inte så praktiskt. Mitt råd är att satsa på kvalitet, en väska som har gått sönder är inte kul.
 13. JJC

  Köpa resväska i Pattaya?

  Om du ska ha kabinväska köp hård och lätt. Väska som du skall checka in, köp mjuk. De kastas och går sönder även de dyra märkesväskor.
 14. Drik

  Vad dricker ni just nu?

  Aldrig fel med en kall öl...
 15. JJC

  Ny Bond 007.

  Jag förväntar mig att till nästa inspelning av Pippi Långstrump tillsätts en ensamkommande afghan och Kunta Kinte i Roots kommer att vara en vit medelålders man.
 16. Soengsang

  Köpa resväska i Pattaya?

  Men dem är dyra i Thailand, riktig väska köper man fördelaktigare i sverige. Skitväskor finns ju överallt på gatan, ofta tror försäljarna att de är värda sin vikt i guld.
 17. hamnoi

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Ingen risk att junior blir jävligt bortskämd? Junior ville äta det, junior ville göra det osv.
 18. Today
 19. 65Selander

  Militärtråden

  De har mycket på "G" just nu. https://www.di.se/nyheter/turkiet-trotsar-usa-koper-ryskt-luftvarn/
 20. samet

  Vad dricker ni just nu?

  Provade du gå in i loungen precis bredvid. Du har ju ändå biz på nästa del av resan... spela ovetande å dum bara om det inte funkar...
 21. samet

  Vad åt Ni idag? Bildtråd.

  Spicy kycklingasta och tonfisksallad till lunch... Sedan lite gott på ett fik i byn...
 22. Fredman

  Dagens Humorbild

 23. LungAlahato

  Bärplockning i Sverige

  Ja nu vet inte riktig i vilken forumdel jag ska fråga om den här, men har en fråga: har lovat att ta reda på hur ska jag gå tillväga för att fästmöns bror med fru vill komma plocka bär sommarn 2020, vem ska de kontakta som ordnar sånt vad jag förstått det är begränsad arbetstillstånd de ska ha men vill ha mera info om saken Tack i förhand Skickat från min iPad med Tapatalk
 24. ArneMorales

  Köpa resväska i Pattaya?

  Det finns flera butiker på Second Road vid Night Market. Kopte en modell hård där fr mer än tio år sedan for 2000 Baht. Den funkar bra fortfarande.
 25. samet

  Köpa resväska i Pattaya?

  Kolla noga på låsanordningen. Tänker inte främst på själva låset, utan det som håller ihop väskan. Köpte en för några år sedan som efter första resan fick kompletteras med ett spännband runt då låsbyglarna som skall hålla väskan stängd, böjde sig och helt enkelt öppnade... Märkesväskor är dyrare i Thailand än i Sverige. Tycker det finns väskaffärer överallt. Kolla runt lite och leta efter minst dålig kvalité.
 26. Mankan

  Köpa resväska i Pattaya?

  Märkesväskor finns vad jag sett på Central Festival och Terminal 21. Slit och släng (mer eller mindre skräp) på night bazaar. Mike shopping har väl nått mellanting tror jag. Vad som anses som prisvärt är nog högst individuellt.
 27. Fredman

  Köpa resväska i Pattaya?

  Om du nöjer dig med en vanlig så finns det lite var stans. Efter att en dyr gick sönder i vintras så köpte jag en ny på Night Bazar som funkar bra.
 1. Load more activity
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy