Jump to content
 • Flest inlägg

  1. Tallviking
   Tallviking
   38405
  2. Kenneth4618
   Kenneth4618
   29336
  3. Soengsang
   Soengsang
   28612
  4. audirs2
   audirs2
   26578
  5. måne
   måne
   26224

Topplistan

 1. Peolito

  Peolito

  Aktiv medlem


  • Poäng

   1 222

  • Inläggsräknare

   13 503


 2. rolba

  rolba

  Aktiv medlem


  • Poäng

   820

  • Inläggsräknare

   17 437


 3. Kenneth4618

  Kenneth4618

  Aktiv medlem


  • Poäng

   560

  • Inläggsräknare

   29 336


 4. Enis

  Enis

  Aktiv medlem


  • Poäng

   510

  • Inläggsräknare

   25 607


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma sedan 2022-08-01 i alla områden

 1. Kastrup, Köpenhamn. Där det är kaos på bagagehanteringen… Fick min väska efter 20-30 min så skall inte klaga. Mot tåget! Köpte lite färdkost, gissar att det inte finns något att köpa på Öresundstågen? Dags för en Hawaiiburgare med @Benriach & Ola-Conny. Förhoppningsvis inte taxi hem denna gången… Det var allt för denna gången, tack & hej!
  61 poäng
 2. Blev ett besök på marknaden direkt. Ligger granne med hotellet.
  53 poäng
 3. Låg en bargata som Luke brukar besöka vad jag förstår precis vid hotellet. Ganska lugnt men det fanns ett par pinglor bland drakarna. Mitt i gatan låg en livsmedelsaffär dit jag blev skickad att köpa bananer. Ja, ni kan ju tänka er vilka förslag jag fick om vad hjälpsystrarana kunde göra med en banan.
  53 poäng
 4. Här är hotellet. Vi var tre dagar i Udon. Efter ett par dagar sade gumman att en som arbetade på hotellet var intresserad av mig men hon ville inte säga vem det var Efter vi lämnat Udon sade hon att det var en i receptionen som förhör sig om mig men gumman sade att jag var upptagen . Ganska fin tjej var det. Tyvärr ingen bild på henne.
  50 poäng
 5. Frågade hostade och förbannade finnair för att det inte var krav på blöja. Det satt en gök på raden bakom oss som hostade konstant mellan Helsingfors och Bangkok så vem vet kan ju ha varit den finnpajsaren. Fanns en riktigt bra italienare dit jag gick och käkade pasta. Hotellfrukosten var bland det mäktigaste jag varit med om.
  49 poäng
 6. Inget inbrott iväg på morgonen med en snabbis i loungen. Frugan fick shoppa så hon var nöjd och denna gång gick det bra att komma iväg. Anlände Chian Rai AirPort och tog en bulle till MaeSai som är närmsta staden till gummans by. Blev käk förstås. Var lugnare än vanligt då gränsen var stängd till Burma. Bergen i bakgrunden tillhör Myanmar.
  48 poäng
 7. Vi anlände till hotell Hilton efter förslag från Luke. Trevligt hotell som ligger vid stranden. Finns säkert billigare men har man poäng så har man. Tyvärr stupade gumman i säng med vad som troligen var corona. Feber, hosta ont i halsen mm. Jag fick jaga mat på byn till henne.
  48 poäng
 8. Nära hotellet låg det två ställen med affärer och matställen som besöktes. Fick äntligen dricka Hongkong.
  48 poäng
 9. Nåväl blev utskickade med en lapp på thai som beskrev att hon hade covid (hon hade bestämt sig för det) Kom hem med en påse mediciner bl.a. en femdagarskur mot covid, tror det var en trädmedicin antar hon menade naturmedicin samt hostmedicin och troligen antibiotika mot det halsonda. Lite utsikt från hotellrummet mm.
  46 poäng
 10. Lite mer marknadsbilder mm från MaeSai och lite utsikt från hotellet.
  45 poäng
 11. Efter någon dag vågade gumman gå ut på stranden vid hotellet och doppa fötterna i havet. Mer mat blev det.
  45 poäng
 12. Efter Bangkok blir det Udon Thani. Gumman ville besöka ett tempel utanför stan och stoppa in något i armen för god karma. Flyget var förstås försenat och den bil vi beställt från hotellet var inte på plats. Gumman kinkig då hon var hungrig. Nåväl bilen kom och vi hamnade på ett hotell som John Kongken tipsat om som låg mitt i smeten och var bra. Tack för det JK.
  45 poäng
 13. Lite marknadsvimlet. Såldes hundvalpar i bur kändes sådär. Gulliga saker.
  43 poäng
 14. Nära hotellet låg en stor mall som jag glömt namnet på. Gumman hittade mallen direkt. Jag hittade ett ställe med koreanskt vin som var poppis.
  43 poäng
 15. Vi fick förlänga vistelsen i Hua Hin med två dagar då gumman höll på att hosta ur sig lungorna. Vi gillar Hua Hin så nästa gång får vi åka dit och förhoppningsvis vara friska. Tror vi ska åka när det inte är så djävla varmt. Vi ringde firman och beställde bil till Suvvan för vidare färd till Chiang Rai med Thai Smile. Det var härliga köer när vi började närma oss Suvvan och trodde det skulle skita sig men vi hann med20 minuters marginal att skaffa boardingkort. Dessutom var flyget 50 minuter försenat. Glad i hågen attackerade jag groggbordet på miracle lounge och visste inte då att en katastrof skulle inträffa.
  42 poäng
 16. Pasta och vin på italienaren var en höjdare. Trevlig var han också hade bott i HH sedan 70 talet.
  42 poäng
 17. Åt världens torraste schnitzel i backen om man gick på gatan åt höger från hotellet ner mot havet och seafood ställena. Fick skiljas ner med Öl.
  41 poäng
 18. Var många brudar som mötte upp för ett farväl på Suvarnabhumi. Lounge, fullt med hostande människor…. Dödstrött slår jag ner röven på min plats. Väljer mat och dryck. Blir som vanligt champagne, känner direkt att jag är för trött för man så avbokar den och sveper drycken. Kunde naturligtvis inte sova ändå… frukost tog jag iallafall. Vackra flygplan
  41 poäng
 19. Mer mat och en väninna till frugan kom och plockade grått hår på min väna hustru. Fick roa mig med brännvin.
  40 poäng
 20. Dags att avsluta…. En sista förmiddag vid poolen. Tog ett par kalla och något att äta, orkar inte ut på stan. Hotellet, som trots allt är halvdyrt, är fullbokat. Jag kan endast få sen utcheckning till kl 14 istället för kl16-18 som normalt erbjuds. Kan inte ens köpa till 1 natt utan att behöva byta rum. Så jag checkar ut strax efter kl14. Slår ihjäl någon timme i hotellbaren. Tröttnar på det och tar mig till soi 15 för middag och några pints. Tröttnade och tillbaka till hotellet, någon mer bira… Börjar bli svalare ute iom regn.
  40 poäng
 21. Vi begav oss i taxi till templet där någon buddhagrej skulle in i armen, tog väl 30 minuter med taxi.
  38 poäng
 22. Efter loungen gick vi till gaten B4. Jag mådde som en prins och vi satte oss och väntade på flyget. Frugan tyckte hon hörde sitt namn och sade fråga när flyget går och det skulle dröja ytterligare en tid. Då var det dags. Vi stod förväntansfyllda och visade boardingkort och där tog det stopp. Detta flyg går till Hat Yai, flyget till Chiang Rai har gått från granngaten. Ridå och min väna hustru förvandlades till en alien. Alla på suvvan fick stryk och mest jag . Nåväl vi fick nya biljetter gratis av thai smile och till morgonflighten. Flygplatshotellet Novotel var fullt förstås. Blev via något limousin företag ett hotell i närheten. Men det var ett mysko ett med konstig känsla. Låg vaken och väntade på inbrott med en nyckelknippa i näven som vapen.
  34 poäng
 23. Ytterligare några gamla gatuporträtt som filats på lite grand. Mer tryck, annan beskärning eller svartvitt istället för färg eller tvärtom.
  32 poäng
 24. Efter Sudan blev det Thai Smile till Bangkok och sedan en Fortuna Explorer till Hua Hin. Tyckte 1000 baht var ett bra pris i en skön bil. Tror det var 17 år sedan vi var i Hua Hin.
  31 poäng
 25. Utflykt i vårt vackra Sverige..underbart!
  31 poäng
 26. Jag har ju bott mer än 20 år i Thailand. Har lagt upp mer än 3.000st bilder på mitt liv här i Thailand. Ävan startat massor av trådar gällande det mesta. Både om lycka och stora olyckor som har hänt oss. Gillar att visa upp ett liv så här ute på landsbygden! Är ju inte alla som har upplevt det. Har under åren fått massor av frågor om hur det funkar här i Thailand både att leva och massor av tekniska frågor gällande bygg,kontakt med myndigheter,köpa olika saker som bl.a bil,mc,mark,hus m.m m.m. Vilket alltid har varit uppskattat!!! Tror du att jag lägger ut bilder bara för att få beröm,eller vad är det frågan om. Har även visat mitt liv på resor runt om i Thailand och andra ställen i Asien. Tar gärna emot ris o ros men gillar inte löjliga kommentarer som din, citat; Ok, muren ser bra ut, men innanför ser det fortfarande för djävligt ut - eller? Kan man inte se att det är en byggarbetsplats så klarar jag mej utan dina kommentarer. Ha ett gott konfidentiellt liv!! Du och jag väljer ju lite olika liv!
  31 poäng
 27. Lite bilder från årets träff
  30 poäng
 28. Blev mat efter shoppandet på marknaden. Sedan mat och då kom ett gäng munkar som förstås fick all mat vi handlat men gumman blev välsignad.
  30 poäng
 29. 29 poäng
 30. Tidigare idag... Frugan skördade thaikål, (pak kanaa).. Och nu börjar björnbär och amerikanska blåbär mogna.. Åsså hämtade hon varsin korv från Roberssons och ett glas sangria till sig medans jag fick nöja mig med en öl...men visst var det fantastiskt gott!
  28 poäng
 31. Först fick vi besök av en sån där motorcykelgangster som krävde fika.. Och sen hade jag tur för då kom två kompisar förbi på ett vätskestopp oförhappandes, egentligen hade jag inte vattnat klart men frugan hämtade en öl även till mig.. Och när dom åkte vidare blev det att plocka spenat till kvällens middag.. Skål och trevlig lördagskväll alla vänner på MPR !
  28 poäng
 32. I väntan på träffen så gör Garry och Gorocco ett regnigt Göteborg
  28 poäng
 33. Hårt jobb att fiska krabba. Deadliest catch.
  28 poäng
 34. 43:e dagen av 45. Säkert gått upp hälften av de 20 kg jag kämpade bort under lock-down och med råge gjort av med alla insparade pengar. Men det är det värt när det finns en Brewdog pub i varje stad.
  27 poäng
 35. Kosta Boda Art hotel var en riktig höjdare, i måndags kväll tog vi nåt lite lättare i glasbaren som inte alls var så lätt.. Favoritdottern slog till på en Caesarsallad.. Till mig blev det en småländsk kräftmacka.. Och till frugan en pokébowl med räkor och lax... Allt var fantastiskt gott och trevligt presenterad, en underbar avslutning på en sväng på Öland och resa till Kosta med stopp här och där!
  27 poäng
 36. Dagens lunch serverades på Öland i ett underbart väder.. Arontorps kroppkakor och mat fick äran att servera lunch till oss, favoritdottern provade kroppkakor för första gången och till mig och frugan blev det spätta med remouladsås! Allt smakade helt ok och sen fortsatte vi vårt turistande!
  26 poäng
 37. Det blev bra med carporten...
  26 poäng
 38. Ett litet paket från slaktarn, en riktigt fin entrécote! Kommer att värmas på i grillpannan med denna fina rapsolja från Öland med smak av timjan..
  25 poäng
 39. 24 poäng
 40. Det råder ingen brist på mat.......som vanligt
  24 poäng
 41. Nu börjar det ordna till sig..
  24 poäng
 42. Träffade på 4 st miljö muppar som stod och delade ut informationsblad på torget idag. Frågade den ena var för Märthas man hade 3 st bensindrivna BMW i sitt garage, när dom föreslår ett bensin fritt Sthlm. - Tokkärringen svarade - men dom bor ju i Malmö
  23 poäng
 43. Raggmunk med fläsk på Blå Dörren.
  23 poäng
 44. Min moppe såg ut så här. Byggdes på Klara norra kyrkogata i Sthlm. Mkt svår att hitta idag. Sen skulle man ha lätt MC och det blev en sån här fast min hade 200cc motor från en guldpil. Har även ägt en sån här lite udda maskin. Horex 400 cc
  22 poäng
 45. Tom kha gai, (kycklinggryta med kokosmjölk, gul lök, salladslök, tomat, champinjoner, koriander, chili och lime).. fantastiskt gott!
  22 poäng
 46. 22 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
×
×