Jump to content

Leaderboard

 1. Atom

  Atom

  Aktiv medlem


  • Points

   1,050

  • Content Count

   2,113


 2. rolba

  rolba

  Aktiv medlem


  • Points

   873

  • Content Count

   10,924


 3. Kenneth4618

  Kenneth4618

  Aktiv medlem


  • Points

   570

  • Content Count

   25,952


 4. ellim63

  ellim63

  Aktiv medlem


  • Points

   545

  • Content Count

   12,738Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/30/2020 in all areas

 1. NorLyx

  Dagens tjej

  Och en bild på bästa kompisen i Ao Nang. En riktigt härlig tjej som tar mycket väl hand om mig på alla sätt. Mvh/NorLyx
 2. Atom

  Clions resetråd 2

  Flygbiljetten får du väl en faktura på och behöver inte betala nu? 4,000 SEK måste ju räcka för att ta dig Suvvan och ett tåg från Frankfurt till Göteborg? Om du inte har så det räcker och du har ett Thaikonto så kan jag skicka dig ett litet lån så du kommer hem. Inte en chans att det finns något flyg sista april eller i maj så vill du vara hemma till juli så måste du åka nu.
 3. samet

  En Göteborgare på utflykt

  Denna resan fick ett abrupt slut... med min planerade hemresa blev inställd och med farhågor om inställda inrikesflyg så blev det bråttom. Vaknade, funderade lite, diskuterade med gumman om hur vi skulle göra, skall jag stanna i två månader, skall vi åka allesammans eller skall jag åka själv. Slutligen hade vi bestämt oss, jag skall åka själv. Okay, flygbiljetter. Fanns inget från den lokala flygplatsen men finns från Chiang Mai. Boka biljett, packa väska... Älgen gungar när vi lämnar... Vi kom inte så långt... Fixade fram en ny bil och ankom flygplatsen med god marginal. Resan vidare från Bangkok till Sverige är inte ännu klar då min Travel Consultant inte har börjat jobba ännu... men nu gäller det att vara på rätt ställe för att kunna komma vidare. När de väl öppnat fanns det lite olika alternativ, varav ett var samma kväll via Köpenhamn. Den tar vi! Suvarnabhumi är inte fullt... men heller inte helt ensligt... Här skall man hålla lite avstånd... Inte mycket som går idag... Inte många lounger öppna heller... Men benutrymmet var bra... Väl i Köpenhamn var de hårda med att hålla avstånd. 2m hela tiden, högtalarutrop, vakter och markeringar på golvet... Kastrup är en stor parkering just nu, står många SAS plan på rad och väntar på nya uppdrag... Planen till Göteborg är inställda, så det fick bli en omväg via Stockholm och sedan till Göteborg, den kärran var ganska välfylld... Väl i Göteborg var det flygbuss och tåg, sedan var jag hemma... 39 timmar dörr till dörr får ändå vara godkänt i dessa tider...
 4. hamnoi

  VARNING!

  KAN ADMINS I GRUPPEN GÖRA ETT BÄTTRE JOBB MED ATT SE VILKA DE SLÄPPER IN PÅ MPR? DET FINNS EN NY MEDLEM, EN MYCKET ÄLDRE MAN, SOM SÄNDER PM TILL ANDRA MEDLEMMAR MED NAKENBILDER PÅ HONOM SJÄLV I RÄTT PROVOCERANDE POSER, OCH BILDER PÅ HANS MER PRIVATA KROPPSDELAR! HAN ERBJUDER EN IPHONE 8+ I UTBYTE AV SEXUELLA TJÄNSTER.! JAG ÄR SPECIELLT BEKYMRAD DÅ DET VISAR SIG ATT DET ÄR EN IPHONE 6 OCH NÅGOT ÄR DEFINITIVT FEL PÅ DEN. DEN GÅR VÄLDIGT LÅNGSAMT OCH CAPS LOCK GÅR INTE ATT SLÅ AV! TACK PÅ FÖRHAND!
 5. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Jag har tänkt långt och hårt på nästa aktivitet att roa mig med i min självisolering. Beslutet föll på ytterligare en tävling. Förra tävlingen byggde ju mycket på kraft och uthållighet så för att göra det rättvist ska det denna gång handla om intelligens och strategi. Därför föll beslutet på Bingo! Jag har ett ganska avancerat upplägg, som dock inte är helt konfirmerat än, men tanken är att 60 medlemmar är kvalificerade. Uppdelade i 6 stycken 10-mannagrupper går de 3 första med 1-rads bingo vidare till semifinal; alltså totalt 18 stycken. I semifinalen blir det 3 stycken 6-mannagrupper där de 2 första med 2-rads bingo går vidare till final. I finalen är det full bricka som gäller; eventuellt med Loket som utropare! Vilka 60 blir utvalda till denna ärofyllda tävling? De jag tycker verkar ha haft mest aktivitet från helgen fram tills lottningen görs i morgon eller på torsdag. Det här är Thailand så även väldigt många karma till mig kan köpa en plats. Om någon av religiösa skäl eller liknande inte vill vara med kan de höra av sig. Priset är inte bestämt, beror en del på sponsorerna, men typ en öl eller så till vinnaren. Många kanske tror att Bingo bara är tur; så är det absolut inte. Jag har spelat mycket drive-in bingo de senaste 20 somrarna i allt från Värsås via Fagersanna till Norra Fågelås och jag har sett gamla tanter blanda ihop 52 med 25 och gamla gubbar som somnar mitt under Rövarbingon så det krävs allt en hel del. Nedan är det certifierade bingo-spelet som kommer användas, inköpt på Elgiganten i Skövde för runt 15 år sedan och använt så sent som på Nyårsafton då jag vill minnas att jag förlorade 40 Baht.
 6. NorLyx

  Dagens tjej

  Får bli ett par bilder från en mycket trevlig båttur från senaste resan till Ao Nang. Håll till godo/NorLyx
 7. ellim63

  Dagens tjej

  Right here, right now.. live and direct..
 8. Kenneth4618

  Dagens tjej

  Jodå, hon är lika vacker idag 18 år senare
 9. Peolito

  Clions resetråd 2

  Det är något fel på din autokorrekt...
 10. samet

  MiniSamet upptäcker världen

  Farsan drog som en avlöning... lämnade mig kvar med morsan... jävla sätt alltså... Men jag låter mig inte beröras utan gör en Papi Raul -Å vad roligt! Mjölken är tillfälligt slut så försöker äta lite fast föda... Därutöver är jag just nu en rackarna glad liten rackare!
 11. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  För att dra ut på spänningen så släpper jag 3 av grupperna idag. För att ingen ska känna sig utlämnad har jag tagit med de som skrivit i tråden och dessutom de första som gav karma på det första inlägget. Men det finns ju 30 platser kvar att slåss om inför den andra halvan av lottdragningen imorgon. Gruppspelet kommer startas fredag kväll eller lördag morgon beroende på förhandlingar med Eurosport och Sportradion samt lite beroende på hur länge Team-mötet med huvudkontoret i Sverige drar ut på tiden på fredag. Grupp 1: Conservator John Khonken Khonis Baa Rillex Captain Morgan Andrejs Amigo Fredman Dolle Min känsla är att talangen för Bingo ofta sitter i blodet om man är uppväxt i en småstad och gärna med erfarenhet från lokala fotbollsklubben; då är chansen (risken kanske några skulle säga) ganska stor att man tillbringat många söndagseftermiddagar och sommarkvällar kryssande bland kaffebord i slitna gympasalar och bland tutande Volvo 240s på en idyllisk fotbollsplan och därigenom erövrat ovärderlig erfarenhet. Talanger som allmänbildning, språkkunskaper och social oförmåga är heller ingen nackdel. Ska jag komma med några experttips så blir det lite tufft då jag inte känner alla men kunskap om det man uttalar sig om har aldrig varit ett krav på MPR tidigare. JK var stark i pilkastningen och känns farlig här också då han verkar vara lite av en gambler. Khonis och Andrejs som halvlappar är säkert vana vid träskor och termosar så de bör också ha en bra chans och Baa kan ha en ovärderlig rutin. Grupp 2 Tommy Naam jai Knasen Enis Muimatt Peolito Jive Måne JohanR Hobbe Absolut dödens grupp. Här har vi både ettan (Peolito) och tvåan (Tommy) från pilkastningen samt typiska bonnapöjkar som Naam jai och Enis som förmodligen drömde om att bli bingoutropare som barn. Kan även se en dark horse i Jive men förmodligen inte i Knasen, han har tidigare varit elak mot mig så risken finns att jag tittar bort om kulan han väntar på kommer . Grupp 3 FF SatanG Hamnoi Rolba Spooncreek Kötthandlarn Arnold Layne Wangthong Thomas001 Green Valley Mycket svårtippad grupp. Spooncreek tog den försmädliga fjärdeplatsen i pilkastningen och är förmodligen revanschsugen och trion SatanG, Hamnoi och Rolba tog sig alla till kvarten. Sedan finns det några utmanare som var med redan i bingons begynnelse och kanske har några tricks up their sleeves. 3 grupper till imorgon alltså. Om någon känner att de fått en alldeles för svårt grupp så finns alltid en möjlighet att ändra i efterhand, jag menar Prayut kunde ju ändra reglerna för mandatfördelningen efter valet, så det känns som en tämligen liten grej i det här sammanhanget. Jag hade tänkt att livestreama men då spel och dobbel är förbjudet här så kan jag dessvärre bara bjuda på resultatet.
 12. ellim63

  Vad har ni gjort idag?

  Det har varit lite körigt sista dagarna, i fredags köpte favoritdottern en bil för att kunna ta sig fram och tillbaka till jobbet.. Och igår var vi på husvisning, Dotera vill inte bo med sina gamla föräldrar längre... Väldigt mysigt ställe må jag säga! På vägen hem stannade vi till på Jannelunds gård för att handla deras ekologiska färskkorvar och egengjorda kimchi! Tyvärr hade dom inte lammracks så sista stoppet blev hos Roberssons för att handla till lördagsmiddagen.. En mycket trevlig utflykt!
 13. spooncreek

  Nytt i Pattaya

  Mitt i all misär och gnäll förtjänas väl även det goda att nämnas. På rätt mycket ställen i stan lagas det och delas ut gratis mat. Nedan från WS, king Seafood, och en indisk restaurang på soi Post Office
 14. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Vid klockan 15 var vårt Teams-möte klart så då tyckte jag att min arbetsvecka var över. Jag hämtade Ove och Bingospelet och slog mig ned på min IPA-veranda. Typ 10 drag in kom en lokal tornado och drog iväg alla brickorna plus förmodligen några Coronavirus från Bangkok. Jag frågade Ove vad Svenska Spel säger om det; "force majeure" deklarerade Ove med sin nyvunna gotländska accent. Det var bara att flytta in och börja om. Det tar en jävla tid när det är 90 nummer. Efter 49 bollar fick dock Captain Morgan bingo, efter 53 rundor Rillex och efter 56 rundor Khonis så dessa medlemmar är klara för semifinal. Captain Morgan hade dessutom en 4:a på sin andrarad medans Conservator, Fredman och Dolle bara kom upp i 3 marker som bäst. Tror bestämt att CM seglar upp som en tidig favorit. Det ser så skönt ut i blåsten att jag går ut ett tag, kan nog bli några rundor till ikväll om vinden mojnar så jag kan sitta ute.
 15. Atom

  Clions resetråd 2

  Ta gärna en bild på tröjorna. Ska bli intressant att se hur tröjtryckaren fick till ”Iamsexig mann laikeLeo och e sexa”; framförallt på Thai
 16. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Då har lottdragningen för grupperna 4 till 6 hållits. Loket skulle varit här men han tog tydligen Clions plats på flyget när Boystown stängde; trist men förståeligt. Lite tidsbrist så jag går direkt på det ni alla sett fram emot. Grupp 4 Esspe LosForever Berlitz Nilsson68 Koppar55 Stefan Nutteman NiceBeaver M33 Pust En svårtippad grupp. Nilsson68, Koppar55 och M33 har ju bingonummer i sina namn vilket tyder på att de är födda för detta. Esspe är ju en väldigt analytisk person och kanske kan dra nytta av det. Grupp 5 Thure 65Selander Fritz Krille Surin P3 Tongjai Stjp Kenneth4618 Stjp8729 Drivern Kenneth och Stjp har en jävla massa nummer i sina namn, kan vara en fördel men kan också slå fel. P3 misslyckades helt i pilkastningen men det här känns mer som hans grej, kan se honom en mörk novemberkväll I en bingohall i Södertälje. Fritz blir givetvis farlig då han är van vid bingons mindre sofistikerade variant, bridge. Grupp 6 Samet Nicholas Ellim63 MickeN AudiRS2 Frasse Nakhon Jrk Drik Baxarn Den här gruppen kommer förmodligen spelas lördag morgon lokal tid, det är då Nakhon brukar vara som mest aktiv så han blir farlig. Finsmakarna Samet, Ellim63 är kanske inte jättevana vid termoskaffe och halvsmälta mockarutor men Drik däremot, det är vad vi Tibrobor är uppvuxna på så han blir livsfarlig.
 17. Kötthandlarn

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Skäms en smula........ Man har ju varit "drogfri" sedan i december men idag trillade jag dit ordentligt.......... Suget blev för stort helt enkelt.......... Hade siktet på en gammal go fix i form av kanelbulle men det fanns inga i lokala butiken, så jag fick ta till nödlösning i form av toscabulle i kombination med en PK-boll och det gjorde susen.......... Den slutgiltiga kicken kom i form av en riktig trotjänare (mazarin) å herrrrre guuuuud va den satt bra..........
 18. navion hispania

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Tog ett sista kvällsbad och en stänkare vart några pilsner hos Gotland innan trevligt. Imorgon bär det hem vi nya check point Charlie, Sarsin Bridge. Hade nog kunde stanna ett tag till men va fan är sugen på att jobba. Blir som då man segla sitter ombord och pratar f*tta. Går iland och snackar jobb. Fast nu sitter man hemma och pratar pension fan va skönt. Också kommer man hit ner så blir man sugen på jobb.
 19. navion hispania

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Tja ligger vid poolen med facklitteratur som är rekommenderad inom prepper rörelsen. Tar både upp fysika och psykiska utmaningar som prepper och hur man boostar sitt immun försvar på bästa sätt. 1 par från Österike kvar i Bungalowsen så nu är det lugnt.
 20. clion

  Clions resetråd 2

  Har sett snygga tshirts som är sånna som sveten åket ut och idag köppte jag till mig och Joel 99 bath styck Sen har jag ju rekat där man kan köpa öl En stor flaska 60 bath Han hadde en säck med burkar som jag tog flärparna på 50 typ
 21. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Och så var det över...…. Guld: MickeN Silver: Hamnoi Brons: Kötthandlarn Nu blir det inga fler tävlingar från min del, åtminstone inte på länge. Nu måste jag dricka Gatorade och käka broccoli. Guld till Peolito I pilkstning och MickeN i bingo. Stockholm och öl alltså Silver till Tommy i pilkastning och Hamnoi i bingo. Göteborg och sill alltså. Brons till John Khonken i pilkastning och Kötthandlarn i bingo. Stockholm och Göteborg igen alltså. Fan vet vad jag ska hitta på för att få med Thailand och landsbygden på prispallen; buffelräkning och svampplockning kanske.
 22. hamnoi

  Clions resetråd 2

  Jösses, hade det funnits ett vaccin mot dumhet så borde någon få en trippeldos
 23. NorLyx

  Dagens bild

  Goo Middag Grevar och Baroner Idag krabbjakt utanför Ao Nang. Dock så fick en annan följa spektaklet via Skype. Trevlig helg/NorLyx
 24. ArneMorales

  Dagens bild

  I eftermiddags kom det en ordentlig regnskur här. Därefter plockade grabben och jag 10 daggmaskar i gräsmattan. Vi har en liten flod ca 200 meter från huset, så vi gick dit och metade en timma. Vi hade tur idag och fick faktiskt en fisk. Lycka finns även i coronatider
 25. edvardpop

  Clions resetråd 2

  Fantastiska tips till clion där fast jag tror han kan behöva en gnällig och besvärlig thaikvinna just nu. Ju gnälligare och besvärligare desto bättre...
 26. samet

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Röjde lite i köket... tappade en gaffel... satan vad ont det gjorde!
 27. Baa

  BTT långt före oss andra..

  Måsre erkänna att det känns bittert att komma på sig själv varandes långt efter brodern i cybervärlden, inte förrän världen drabbas av farsoten Covid 19 slår det mig hur utstuderat skickig o framförhållande brodern varit i flera år. I dagarna har det rapporterats att Indycarlopp i USA, stora cykeltävlingar som ex.vis Flandern runt gått av stapeln, VIRTUELLT... Det är ju det brodern sysslat med i åratal, virtuella barhäng, hembybesök, you name, he been there, done that... Den virtuella världen är outgrundlig vilket brodern insett och här sitter vi som fågelholkar...så kan de gå.... Bäste broder får väl byta nick till VBTT...
 28. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Nu har Grupp 4 och 5 spelats och även dessa grupper spelades simultant för att spara tid. Detta innebär att det är två separata tävlingar men på samma nummer, dvs jag är ansvarig för tombolasnurrning, utrop samt att sköta 20 brickor samtidigt; en intellektuell utmaning som med lätthet slår att manövrera sig igenom ett projektmöte med 20 kedjerökande och gormande kineser. Ni har nog sett att det framkommit en del hot och rena mutförsök i tråden och det är inget emot vad min PM-låda, e-mailserver och faxmaskin fått ta emot. Skulle inte förvåna om det om en vecka dyker upp ett gammaldags brev poststämplat i Örebro med sådana där urklippta bokstäver. Men som sagt, jag och Ove skräms inte så lätt. Grupp 4: Här fick Pust bingo efter 5 drag. Nej, det fick han givetvis inte. Han är dock vidare som tredje man på bättre andrarad än Berlitz. Nu tror säkert någon att jag har skrämts av Pust men så är det inte, även om Ove var ordentligt skärrad. För övrigt så var det en väldigt sölig grupp; tidig lördagsmorgon kanske inbjuder till det. Det tog hela 51 nummer innan Stefan och Nilsson68 fick bingo och Stefan vinner gruppen på bättre andrarad. Grupp 5: Här har vi ju intermezzot att Stjp var dubbelt anmäld; både under namnet Stjp och Stjp8729 (där siffrorna tydligen ska vara en multiplikation av IQ x skostorlek x antal barn han har). Jag erbjöd BTT den vakanta platsen men han avböjde då han tydligen skulle till Götet för att binge-titta på Hugh Grants samlade rom-com filmer med Bibben. Det blev istället Naam kaeng som fick platsen. Jag tror dock inte han fick nog förberedelse tid eller så var det värmen som fick isbiten att smälta. Vann gruppen gjorde den lågmälde Thure på 44 drag, tätt följd av Tongjai och Kenneth4618. Även Surin P3 och Fritz fick Bingo innan segraren i Grupp 4 fått bingo men sådan är sportens värld, det gäller att ha tur med vind, sol och inte minst lottning. Snart drar Grupp 6 igång och Samet satt här och värmde upp redan när jag kom ned strax före 6 i morse så han verkar taggad.
 29. ellim63

  Vad har ni gjort idag?

  Idag blev det en utflykt till Göljestigen som ligger i kilsbergen utanför Örebro, mycket vackert.. och frugan plockade en bukett vitsippor, Bjuder på ett gäng bilder!
 30. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Din protest kunde tyvärr inte behandlas då du skickade den till IOK. Bingo är fortfarande inte en sanktionerad olympisk sport så du skulle skickat din protest till Försäkringskassan istället; det är där de flesta bingospelare är anslutna
 31. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Redan tillbaka, känner att det är dags att göra slut på det här. I finalen gäller alltså full bricka vilket innebär att få in alla sina 15 nummer. Jag skulle tro att det kommer krävas 60-70 drag och för att ingen ska misstänka fusk så redovisas med bild efter var 20:e boll. Nedan en kort analys av startfältet: Bricka 1, Ellim63: 2:a i kvalet och snabbast av alla i semin. Om Ellim63 inte helt tar slut i värmen så vore allt annat än en medalj en besvikelse. Bricka 2, MickeN: Slog Ellim63 i kvalet och 2:a i semin. Här känns också en medalj som högst möjlig, det skulle vara bristen på veteöl som skulle kunna få honom ur balans. Bricka 3, Kötthandlarn: Snabbast av alla i kvalet och 3:a i semin. Helt klart en av tre storfavoriter, gick möjligen inte helt på max i semin. Bricka 4, Nilsson68: En outsider som tog sig vidare från en svag grupp i kvalet men spelade upp sig i semin. Är nog mest glad att bara kommit så här långt men kan spela helt utan press. Bricka 5, Thure: Imponerade i kvalet och flöt med i semin. Inte de stora rubrikernas man men lugn och metodisk och kan överraska. Bricka 6, Hamnoi: Siste man in men riktig fighting spirit. Kanske fick han pressa sig för hårt i semin. Gick långt även i pilkastningen så helt klart en gedigen mångsysslare. . Finalen startar omgående.
 32. hamnoi

  Konsten att roa sig under självisolering

  Grupp 1 Captain Morgan Muimatt Hamnoi Nilsson68 Kenneth4618 AudirRS2 Allt annat än seger här är en skräll i paritet med Lake Placid -80! Kaptenen har full upp med att analysera världsläget ihop med en Cuba Libre. Muimatt misstänker jag har frusit fast då det var längesedan han upplevde västkustens bitande kyla, kunde varit motstånd om han varit i los. Nilsson har antingen fullt upp med stänkare eller sviter av dom. Kenneth ska jag pm:a ett nytt recept på fläsk & löksås, o vips så var han upptagen i köket. Audi har som vanligt häcken full med att leta kattklipp på YouTube. Själv har jag inget liv, och har vigt den senaste veckan åt att både i praktik och teori grotta ner mig bingons hemligheter . Vill gå såpass långt att jag hävdar fulspel om jag inte tar hem det här under 40 rop!
 33. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  För att speeda upp det lite så kördes Grupp 2 och 3 parallellt, något Ove inte hade några invändningar mot; delvis för att jag glömde kvar honom på kontoret. Grupp 2, Dödens Grupp, Group of Death eller Czrbjch Zbjgrs som de säger på polska. Peolito, Tommy, Enis eller Naam jai; vem skulle slås ut? Allihop skulle det visa sig. Peolito gjorde det OK med en 4:a men Tommy hade dagens sämsta resultat med 3 stycken 2:or. Enis verkade vara kvar i svampskogen med en 3:a som bäst men Naam Jai fick faktiskt bingo; ändock utslagen som 4:a då en annan medlem fick bingo på samma drag och hade en bättre andrarad (andragradsekvation ville min autocorrect ha det till men riktigt så avancerat är inte bingo). Vem vann då? Helt otippat tog Muimatt hem gruppen och på bara 39 drag. Jive, som nämndes som dark horse, tog andraplatsen och Knasen tog, trots en mycket avog publik, tredjeplatsen. Grupp 3. En oerhört öppen grupp på förhand men här gick det undan. Kötthandlarn drog in en bingo på 37 drag, innan någon annan ens hade en 4:a. Succén för Kamratgården var total när sedan Hamnoi gick in som 2:a. Tredjeplatsen var en enorm spänning då i stort sett hela fältet satt med 4:or. Det var dock Green Valley som drog det längsta strået och är vidare till semin. Nu är det dags att knäppa upp helgens första öl; får se om det blir några flera grupper eller om vi sparar dem till imorgon.
 34. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Det kan ha varit så att du missade något nummer då jag enbart gjorde utrop på engelska, tyska, thailändska, kinesiska och rikssvenska. Jag hade dock ett extra öga på dig och Andrejs som jag vet har avvikande dialekter
 35. ellim63

  Vad åt Ni idag? Bildtråd.

  Igår blev det att starta grillen i det fina vädret.. Whisky och Chilimarinerad fläskkarré, aubergine och squash hamnade på grillen.. Varmt blev det så frugan kom springandes med en moijito.. Underbart! Maten serverades i uterummet med blomster på bordet.. Köttet och dom grillade grönsakerna hamnade i sällskap med gratäng och goda såser på tallriken.. fantastiskt gott! Ett glas rött från Italien passade utmärkt till! Som lite sött efteråt serverades hemmamekad punsch-russinglass och en kaka... Tack för en trevlig kväll, Tack för att vi finns!
 36. koppar55

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Strömlöst efter blåsten inatt så arbetet inställt.
 37. Atom

  I Coronatider

  Här sitter vi och oroar oss över hur Clion ska kunna ta sig hem och så visat det sig att han redan är på Bolaget i Stockholm.
 38. Baa

  Clions resetråd 2

  Du har haft oförtjänt mycke tur som fortfarande är vid liv, nu riskerar du inte bara livet utan din eventuella framtid, du behöver ju inte betala biljetten nu, du får din pension dem 20e, vad är problemet, tyckte du började ha sansade tankar men sitter man hellre o krökar med en låtsaspolis än fattar vilken möjlighet du fick är nog räddningen ouppnåelig.
 39. ellim63

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Nu är det så där körigt igen, fast visst är det vackert med små fina potatisar.. Torskfilé, från frysen denna gång.. Draperas med cream fraiche och pepparrot, pyntas med plommonkörsbärstomater och ett varv nymalen svartpeppar.. Tror att det blir fantastiskt gott!?
 40. janne_h

  I Coronatider

  Just nu här hemma i Bangkok så är det så det kokar i mig. Vattnet gick totalt för en stund sedan, mot mina släktingar då dom är egoistiska djävla idi*ter. Jag byggde för något år sedan ett extra hus på tomten. Där min svåger svägerska och deras dotter plus min 94 åriga svärfar har ett eget rum. För någon vecka sedan. Så bad min fru att hennes systerdotter och hennes 6 månader son skulle få vara här. Jag var ok med det då vi har gästrum i vårat hus. Ingen visar några symtom. Så det verkade någorlunda säkert, då jag även bad om distans till min svärfar god handhygien mm. Nu idag får jag höra att systerdottern behöver åka hem med sonen, för att träffa sonens pappa. Jag sa ok då får hon hålla sig hemna. Då min svärfar 94 år, är extrem riskgrupp. Min svåger skulle skjutsa henne. Då packar man på det in deras 4 åriga dotter frun OCH MIN 94 ÅRIGA SVÄRFAR i bilen spacecab. Bara för att dom ska få komma ut och åka lite. Vad är det inte dom förstår? Vi befinner oss mitt i en corona epedemi som stängt ner stora delar av världen. Bangkok har inte utegångsförbud. Jag har dock själv isolerat mig hemma av hänsyn till min svärfar. Som garanterat dör av corona om han blir smittad. Jag vart sä djävla arg. Så jag sa till min fru att dom kan köra hennes pappa till hennes syster direkt. Då jag inte vill ta ansvar för någon som ändå skiter i allvaret i detta. För att inte tala om systerdottern som tänkte åka och träffa barnets far och som grädde på moset tänkte komma tillbaka. Eller min svåger som släpar med dottern och frun ut nu. Trots att myndigheterna explicit pekat ut att barn under 5 år och gamlingar ska vara hemma. Vad är det för fel i huvet på menlösa idi*ter som vägrar att förstå? Det är på grund av sådana som jag tror att Thailand kommer att drabbas av ett 24 timmars utegångsförbud. Då man som vanligt bara bryr sig om nu och det egna jaget. Skickat från min SM-N960F via Tapatalk
 41. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Jag är alltid uppe tidigt när jag är hemma i byn; dels brukar hundarna dra igång 5:30 men dessutom är det enda tiden på dygnet man kan motionera lite. Brukar faktiskt bli en 2-2.5 timmars promenad på morgonen vilket behövs för att kompensera den högre mängd öl det blir härute. När jag gick här i morse tänkte jag på nya upptåg med Ove och nya tävlingar. Basket kändes som ett givet alternativ och jag började testa ut hur långt från korgen jag behövde stå för att sänka typ en tredjedel av skotten. Jag provade även hur det i en kvartsfinal skulle kunna krävas att också ta returen utan att bollen tog mark och kanske en semifinal med ett visst antal lay-ups och kanske en final där jag hyrde in dottern som försvarare. Jag har också en uppsättning olikfärgade tennisbollar som jag skulle kunna kör ett trapprace med. Sedan tänkte jag att skulle jag köra en tävling till idag så skulle det bli lite Modern Talking eller Svullo över det. Ni vet; man hittar ett schysst koncept och sedan förstår man inte att folk tröttnar när man efter små variationer kört ned det i halsen på folk för länge. Så nej, det blir ingen tävling idag och förmodligen inte på ett tag. Till helgen är det dock påsk så då tänkte jag sätta ihop en diktsamling om Jesu lidande. Vad tror ni om det såhär i Covid-19 tider?
 42. Atom

  Konsten att roa sig under självisolering

  Jag tackar allra vänligast för att du lät Ove vara och bara kapade benen på Åke. Tack för de 20 Bahten, de kommer komma väl till pass i dessa tuffa tider. Gruppspel om ett par timmar.
 43. ellim63

  Vad åt Ni idag? Bildtråd.

  Idag blev det torskfilé i ugn med pepparrot och cream fraiche.. fantastiskt gott! Självklart fick favoritdottern en matlåda till i morgon också!
 44. ellim63

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Kanonväder ju, snart ska grillen vevas igång.. Första dagen på kortsemestern och fint väder.. En bit gris som skivats upp får snabbmarinera i grillolja och en riktig rökig wirre.. Tror det blir fantastiskt gott!
 45. Knasen

  Permiterad

  Ja det är ju iallafall tur att det där jävla Corona-viruset är genuscertifierat och dödar fler män än kvinnor. Hade slagsidan varit åt andra hållet så hade vi väl fått sett Gudrun Schyman stå där på presskonferenserna ihop med Tegnell och spottat ur sig bannor om hur Corona var en skapelse av patriarkatet för att förtrycka kvinnor
 46. Kenneth4618

  Dagens bild

  Idag 4:e april började badsäsongen i Uppsala
 47. rolba

  Clions resetråd 2

  Fel fel fel. Min dam betalar inte allt för mig men en hel del faktiskt. Det gäller ju att sköta sig och inte hänga i baren och kolla på brudar varje dag så drar nog många damer sitt strå till stacken. Jag känner ett stort antal damer som vägrar ta emot allmosor utan står för sina egna kostnader plus lite till. Flera av dem är singel åxå men tyvärr kan jag inte rekommendera dig till dem.
 48. clion

  Clions resetråd 2

  Skulle villja dra nertill Bangsale här är hettsp in hellvete i Bangsaray kan jag sitta pp beachen där det fläktar men darlingen blir så sur Jag sägee till henne det är 2 timmar till suvan från Bangsaray Och 11 timmar från Posai Ubontill suvan om jag behöver sticka fort Har köpt 2 nya T schört idagfan va snygga de är och svetten dunnstar ifenom dem
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy