Enis Inlagd Juli 25, 2014 Dela Inlagd Juli 25, 2014 Tja så här på fredagskvällningen så tycker jag det är på sin plats med en liten introduktion i tillverkningsprocessen av de ädlaste av drycker Man börjar helt enkelt med att: Först plocka fram tre stycken tomma flaskor Sedan tar man fram en full dunk Nu börjar det bli svårt.. och varje tillverkare har ju sina egna knep till att få fram rätta smaken så jag kan endast visa dessa tre magiska små flaskor på detta sätt. Dunkinnehåll och småflaskor tappas på flaskorna sedan är det bara att buteljera och etikettera. /Enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Khonis Inlagd Juli 25, 2014 Dela Inlagd Juli 25, 2014 Oj vilket öde Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Mr Ning Ning Inlagd Juli 25, 2014 Dela Inlagd Juli 25, 2014 Halstabletter som Vicks blå och Kungen av Danmark körde vi med. Inga sjukdomar i halsen då inte. Veteran Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
kitungmakmak Inlagd Juli 25, 2014 Dela Inlagd Juli 25, 2014 Ingen turkisk peppar, barbar. ทีรัก Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd Juli 25, 2014 Dela Inlagd Juli 25, 2014 Nästan i klass med Hagbard Handfaste Han hällde hembränt i en ihålig ekstock, i andra änden på stocken rann det ut whiskey. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.