Jump to content
IGNORERAD

Farbror Enis Whiskey, Rom och Gin-skola


Enis

Recommended Posts

Tja så här på fredagskvällningen så tycker jag det är på sin plats med en liten introduktion i tillverkningsprocessen av de ädlaste av drycker

 

Man börjar helt enkelt med att:

 

 

post-3356-0-79410300-1406306643_thumb.jp

 

Först plocka fram tre stycken tomma flaskor

 

 

post-3356-0-89279600-1406306641_thumb.jp

 

Sedan tar man fram en full dunk

 

 

post-3356-0-83225800-1406306640_thumb.jp

 

Nu börjar det bli svårt.. och varje tillverkare har ju sina egna knep till att få fram rätta smaken så jag kan endast visa dessa tre magiska små flaskor på detta sätt.

 

 

post-3356-0-77707300-1406306638_thumb.jp

 

Dunkinnehåll och småflaskor tappas på flaskorna sedan är det bara att buteljera och etikettera.

 

 

 

/Enis  :17:

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

Mr Ning Ning

Halstabletter som Vicks blå och Kungen av Danmark körde vi med.

Inga sjukdomar i halsen då inte. :crazy:

Veteran

Link to comment
Dela på andra sajter

GreenValley

Nästan i klass med Hagbard Handfaste

Han hällde hembränt i en ihålig ekstock, i andra änden på stocken rann det ut whiskey.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...