Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35012
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29659
    5. Enis
      Enis
      29231

Topplistan

  1. MickeN

    MickeN

    Aktiv medlem


    • Poäng

      36

    • Inläggsräknare

      5 032


  2. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      33

    • Inläggsräknare

      24 807


  3. gorjos

    gorjos

    Medlem


    • Poäng

      29

    • Inläggsräknare

      387


  4. pust

    pust

    Aktiv medlem


    • Poäng

      26

    • Inläggsräknare

      3 636


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-27 i alla områden

  1. När har nya S-avdelningen öppnat. Fint men jävla avstånd. Robot skur och dammsugare kör överallt.
    12 poäng
  2. Byter länkarmsbussningar. En bussning dålig, men passar på att byta alla fyra.
    11 poäng
  3. Avslutar på Burger King som vanligt.
    8 poäng
  4. En stärkande frukost.
    8 poäng
  5. 7 poäng
  6. Fixat till luggen innan hemresan ikväll.
    7 poäng
  7. Äggmackor med sallad, drömsill, tomat och nymalen svartpeppar... åsså färskpotatishalvor med kaviar, fantastiskt gott!
    7 poäng
  8. En 12 årig Royal Brackla följer med hem den här gången.
    5 poäng
  9. Buffé på McFly's Papperstallriksmat
    5 poäng
  10. En mojito smaksatt med alldeles för dyra jordgubbar (tyckte jag)😉.. underbart, fantastiskt gott! ❤️🙏❤️
    4 poäng
  11. Svårt att hitta profilrör i Sverige med så klen materialtjocklek som de som används i Thailand. Och ska man räkna med snölaster måste man upp både i dimension och materialtjocklek. Enklast om man är ovan är att använda migsvets men det är inte lätt att släpa upp svets och tub på ställning eller på konstruktionen. Små händiga pinnsvetsar finns och är prisvärda.
    3 poäng
  12. Raggmunkar och stektfläsk fick det bli till lunch idag 🍻
    3 poäng
  13. 3 poäng
  14. Carlberg på Kastrup.
    3 poäng
  15. Köpte en från Verktygsboden, den väger 13,5 kg! https://verktygsboden.se/maskin-teknik/svets/mig-magsvetsning/mig-magsvetsar/migsvets-180
    2 poäng
  16. Finns ju rörtråd till Mig svets, funkar skitbra utomhus!
    2 poäng
  17. Välkommen hem till kylan.
    2 poäng
  18. Snälla Kenneth 2008 till 2016 var Obama president. Fick fredspriset med startade flest krig i Usas historia. Sedan kom DJT mellan 2016 och 2020. Han skapade fred över hela världen. Han inte Afghanistan helt. Sunni och shia pratade med varandra. Arabvärlden talade med Israel. 2020-till idag. Du ser ju själv vad som händer. Dom som bestämmer i Usa idag vill inte ha fred. Jag tror ingenting men tittar på viljan. JAG HOPPAS. Men ingen vet vad som kommer hända
    2 poäng
  19. Förmodligen, men på fredag är det middag på Hong Thai i Solna och på lördag Viking Glory 😋
    2 poäng
  20. croissant Fylld med smält ost samt en omelett med egenhackad färs och soltorkade tomater enis
    2 poäng
  21. Ett måste glas till dig.
    2 poäng
  22. Thailändare gör allt möjligt som det bara kryper i kroppen på en när man ser. Dom är kanske effektiva i vissa moment , men på det stora hela är dom fruktansvärt långsamma, dom är inte så intresserade av att använda vettiga verkyyg vilket vilket gör att tiden rullar iväg, antar det bli så när dom är för billiga per timme, så ingen bryr sig. Exempel, dom skulle ta ur gamla fönster ( trä-ram med inbrotts-galler fäst i ramen också ). Dom höll och fnula apa-länge, istället för att ta tiger-sågen, kapa på några ställen och sedan bara bända bort skiten med en kofot. Urrr, men nu ska vi inte prata om dom 🙂
    1 poäng
  23. Dom moderna switchade är lätta, billiga och betydligt bättre än de gamla asen. Har hårdlött mycket själv och gassvetsat. Pinne har jag aldrig tyckt om men kört en del MIG på bilplåt. Nu senast har jag provat de switchade pinnsvetsarna i Thailand och det gick bra där. Fast thailändarna är så mycket snabbare de kör med solglasögon och blundar. Inget för mig.
    1 poäng
  24. Alu-profilerna levereas av dom som säljer själva plast-taket, dom är på toppen för att hålla plasten. Alu-profilerna får skruvas fast med själv-gängande skruv i stål-profilerna.
    1 poäng
  25. Jag har typ aldrig svetsat, men jag är en djävel på att löda, så jag tänker att jag borde klara av det. Pinnsvets, dom finns väl moderna nu som har switchade aggregat som inte väger aset och är allmänt mycket bättre än tidigare ? Jag inbillar mig det iallfall.
    1 poäng
  26. MIG är väl inte så bra att använda utomhus? Skyddsgasen vill väl gärna blåsa bort. Och den tråd du använder utan skyddsgas är väl inte så värst bra? I Thailand kör de med dessa små händiga pinnsvetsar som rolba hänvisar till. Med långa mjuka kablar till pinnen. Betydligt lättare att ha långa kablar till pinnen än att ha långa slangpaket till en MIG.
    1 poäng
  27. Svenska skraeckoedlan släpper idag Vermilion Sky. Tung stoner rock. Bifogar ett smakprov.
    1 poäng
  28. Ryssen blev väl lite som en krockkudde framför henne. Tragiskt hur som helst. Jag satt i närheten av olycksplatsen en stund ikväll. Inte en racingbike hördes. Men det är väl bara en tidsfråga.
    1 poäng
  29. Kenneth vi behöver ingen putinkramare utan fred på jorden. Allt annat är bara skit. Just nu finns bara en som talar om fred. Motsatsen är ??????
    1 poäng
  30. Nästa steg i "koka ihop nåt som kan skada Trump"-leken blir väl att förstöra Truth Social med liknande korrupta domare som i tidigare fall. Och det måste ske innan hans "lås" på aktierna går ut. Ska bli intressant att följa.
    1 poäng
  31. Ja, självklart behöver han pengar. Skamligt hur de beter sig för att få stopp på Trump. Rent skandalöst. Men som tur är, så är Trumpen för klipsk för dem... Och en man som vägrar ge upp kampen för sitt land. En riktig kämpe.
    1 poäng
  32. Har inte råd med gratismaten idag igen så det blev en pizza på Coconut 2. 310 Baht med en stor Leo
    1 poäng
  33. 1 poäng
  34. Ytterligare en hyrbike borta. Tror det hände dagen efter. Kör de bara in i husväggar så kan de få hålla på dygnet runt.
    1 poäng
  35. Ja, och därför borde big-bike uthyrning upphöra, idioterna kommer inte upphöra, så nån bör ju sätta stopp för dom. På moderna sporthojar, kan man ställa in varvtal för växling, och då tänds en stark led som man ska kunna se i ögonvrån. Det underlättar för att man ska kunna köra max under full accelaration, dom första 4-5 växlarna ska ju matas in i ganska rask takt. Att tomvarva är bara ett bevis för att man är idiot.
    1 poäng
  36. Att det var en idiot som framförde den där är utom alla tvivel. Startade vid Laguna med att först tomvarva upp på varvstoppet flera gånger sen drog han iväg och upp på stoppet på alla växlarna. Men slutkört för han nu. Det värsta är att det finns minst 2 till som utgår från samma ställe. De har dock hållit en låg profil efter kraschen. Men det lär väl gå över.
    1 poäng
  37. Jag har ägt 2 stycken. Först när den kom ut från 1998. https://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YZF-R1#/media/File:1998_Yamaha_YZF-R1_in_the_Yamaha_Communication_Plaza.JPG Då var den väldigt rå och oförlåtande, kunde ge en grymma tank-slappers om inte vägen var perfekt. Min andra skulle jag gissa var en 01:a ungefär runt där. Min sista sporthoj var en GSX1000R 05:a och den var så snäll och klippstadig så man kunde låta farmor köra den. Om hon inte går över 4000 rpm. Men om du går till 14000 rpm, så är det givetvis helt inkompatibelt med en gata i en turistort i Thailand. Extremt olämplig cykel att hyra ut till turiser i Thailand, det tror jag även ryssen kan ångra den hyrningen. ( i himmelen) Det finns bara 1 sak som är värre än att köra en sån cykel som man hyrt på "skoj" i pukhet, och det är att hoppa upp på bönpalen. Så mitt råd är, att om du inte brukar köra sporthoj, börja inte med det i Pukhet. Du säger den är snäll som ett, lamm, jo jag vet det är den säkert, men inte i 14000 RPM, och inte i 200km/h heller. Då är det inget för ovana att hålla på med om man inte har dödslängtan.
    1 poäng
  38. Den va bra!
    1 poäng
  39. Stark korv, potatis, lök och ägg som pyntades med persilja.. fantastiskt gott! 😋
    1 poäng
  40. I höst några dagar efter vi kom ner till Thailand, ringde banken i Sverige. Min första tanke var att banken ringer inte. Hon sa att de upptäckt försök till bedrägeri på mitt kort och spärrat det. Frågade om jag gav mitt medgivande att makulera kortet. Det är i sådana stunder man uppskattar att man har flera kort. Använde inte de andra svenska korten så mycket, utan mestadels det thailändska bankkortet. Då är det bra att ha möjlighet att flytta pengar från Sverige till thailändska banken. I förgår kom vi hem till Sverige och då låg det nya kortet som jag beställt några dagar innan och väntade. Grubblar än vad som gjorde att bedrägerierna på kortet blev till. Hade någon vecka innan vi åkte till Thailand handlat grejor från Kina. Misstänker det som upphov till bedrägeriet. Banken ville inte berätta vad som fick dom att misstänka bedrägeri.
    1 poäng
  41. Om ändringen skett närmare än två veckor före resan så har man i regel rätt till EU ersättning.
    1 poäng
  42. Resan har väl inte blivit försenad? Resplan har bara ändrats och då får man väl ingen ersättning? Jag bara undrar.
    1 poäng
  43. Nu hoppas jag att maten smakar.
    1 poäng
  44. Här ser ni min fru i arbete! Jag är mycket imponerad av hennes styrka och arbetslust! Hon är ju över 50 bast nu! Jorden här är mycket hård så jag fattar inte hur frugan orkar!! Vilken fru jag har,älskar henne!!!
    1 poäng
  45. Det går snabbt ibland, kikade bilar på Facebook innan vi åkte ner och en som jag gillade fanns kvar och var i fint skick så slog till.
    1 poäng
  46. Kollar över bilen nu när den stått ett tag sedan vi var nere senast.
    1 poäng
  47. Beträffande antal rum, fans det 13 rum när Magnus levde. Efter hans död, halverade Mimmi verksamheten till 8 rum. Tyvärr blev matsalen mindre också, men vi var som mest 22st en kväll nu i år. Men då blev det svettigt för Mimmi att steka alla pannkakorna i det lilla köket.
    1 poäng
  48. Avslutar det sista på jobbet inför ledigheten.
    1 poäng
  49. Regn och åska idag, blir bra att ströva runt på MegaBangna.
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...