Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35012
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29659
    5. Enis
      Enis
      29231

Topplistan

  1. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      57

    • Inläggsräknare

      24 802


  2. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      52

    • Inläggsräknare

      35 012


  3. Nicholas

    Nicholas

    Aktiv medlem


    • Poäng

      31

    • Inläggsräknare

      12 641


  4. Jan Peter Hultgren

    Jan Peter Hultgren

    Medlem


    • Poäng

      28

    • Inläggsräknare

      122


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-26 i alla områden

  1. Raggmunkar och stektfläsk fick det bli till lunch idag 🍻
    9 poäng
  2. Jag har ägt 2 stycken. Först när den kom ut från 1998. https://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YZF-R1#/media/File:1998_Yamaha_YZF-R1_in_the_Yamaha_Communication_Plaza.JPG Då var den väldigt rå och oförlåtande, kunde ge en grymma tank-slappers om inte vägen var perfekt. Min andra skulle jag gissa var en 01:a ungefär runt där. Min sista sporthoj var en GSX1000R 05:a och den var så snäll och klippstadig så man kunde låta farmor köra den. Om hon inte går över 4000 rpm. Men om du går till 14000 rpm, så är det givetvis helt inkompatibelt med en gata i en turistort i Thailand. Extremt olämplig cykel att hyra ut till turiser i Thailand, det tror jag även ryssen kan ångra den hyrningen. ( i himmelen) Det finns bara 1 sak som är värre än att köra en sån cykel som man hyrt på "skoj" i pukhet, och det är att hoppa upp på bönpalen. Så mitt råd är, att om du inte brukar köra sporthoj, börja inte med det i Pukhet. Du säger den är snäll som ett, lamm, jo jag vet det är den säkert, men inte i 14000 RPM, och inte i 200km/h heller. Då är det inget för ovana att hålla på med om man inte har dödslängtan.
    9 poäng
  3. croissant Fylld med smält ost samt en omelett med egenhackad färs och soltorkade tomater enis
    8 poäng
  4. Ytterligare en hyrbike borta. Tror det hände dagen efter. Kör de bara in i husväggar så kan de få hålla på dygnet runt.
    8 poäng
  5. Stark korv, potatis, lök och ägg som pyntades med persilja.. fantastiskt gott! 😋
    8 poäng
  6. Har inte råd med gratismaten idag igen så det blev en pizza på Coconut 2. 310 Baht med en stor Leo
    7 poäng
  7. 7 poäng
  8. Idag ska dagens tjej frottera sig med gräddan på slottet, får se om hon kommer hem med bara en sko 🙂
    6 poäng
  9. Pyssel och knåp. Jag vill ha den ytan till annat.
    6 poäng
  10. Att det var en idiot som framförde den där är utom alla tvivel. Startade vid Laguna med att först tomvarva upp på varvstoppet flera gånger sen drog han iväg och upp på stoppet på alla växlarna. Men slutkört för han nu. Det värsta är att det finns minst 2 till som utgår från samma ställe. De har dock hållit en låg profil efter kraschen. Men det lär väl gå över.
    6 poäng
  11. Hoppsan, nu dök de upp trots mitt random val av spionagedag vid banken.
    6 poäng
  12. Jag trodde först svensken satt på rettan, men jag förstår ju att det mest sannolika är ju en galen ryss med en 18åring på pallen som inte bad sina böner. Min ringa mening är ju att big-bikes inte borde få hyras ut över-huvudtaget, känns inte som livsnödvändigt att turister ska kunna köra big-bike. Om vi nu pratar sporthoj som detta var, så är dom ju extremt mal-placerade just i Thailand och den trafik-situation som råder där. Diciplinen och bristen på ordning både mentalt och fysiskt gör det ju helt idiotiskt att placera turister på sporthojar i den mijön. Det är så knäppt på så många plan.
    6 poäng
  13. Äggmackor med sallad, drömsill, tomat och nymalen svartpeppar... åsså färskpotatishalvor med kaviar, fantastiskt gott!
    5 poäng
  14. Det konstiga i det här fallet var väl att hon på bönpallen överlevde. Fast hon var väl bra skadad. Att ryssen dog bryr mig inte, däremot de andra. Tragiskt.
    5 poäng
  15. Om man nu kan hantera den så är det givetvis en fördel med hästkrafterna att du kan gasa och bromsa dig ur farliga situationer, din manöverbarhet hjälper dig att överleva. Men det beror ju nu på lite grand hur du tänker använda dina 200kh, och jag anser att turister i Thailand + 200hk motorcykel, det är en dålig ide, det vidhåller jag. Överhuvudtaget motorcyklar i Thailand är farligt enligt min ringa mening. Trafikbilden , är opredikterbar, så mycket konstiga saker sker. Det är som bergsklättring, du tycker givetvis själv att du är världsbäst på att klättra, men när en 20kg sten kommer nerfarande för berget så är det utanför din kontroll. Det är för mycket som är utanför kontroll på en vanlig väg i Thailand.
    5 poäng
  16. Varför köpa en pickup när allt får plats på en tvåhjuling.
    5 poäng
  17. Dagens lunch. Thailändsk sallad serverad med ris, Bitar av panko-friterad kyckling med rödlök, koriander, tomat, morot, pomelo, chili och lite fisksås. Första gången jag smakat denna delikatess! Vi har en bra, nyanländ kock! Mvh
    5 poäng
  18. 5 poäng
  19. Ikväll blev det lax 🍻
    5 poäng
  20. Blev en snikfrulle hemma imorse. Hade jag vetat att jag skulle agera security senare så hade jag nog försökt kräva en måltid efter vägen.
    4 poäng
  21. I höst några dagar efter vi kom ner till Thailand, ringde banken i Sverige. Min första tanke var att banken ringer inte. Hon sa att de upptäckt försök till bedrägeri på mitt kort och spärrat det. Frågade om jag gav mitt medgivande att makulera kortet. Det är i sådana stunder man uppskattar att man har flera kort. Använde inte de andra svenska korten så mycket, utan mestadels det thailändska bankkortet. Då är det bra att ha möjlighet att flytta pengar från Sverige till thailändska banken. I förgår kom vi hem till Sverige och då låg det nya kortet som jag beställt några dagar innan och väntade. Grubblar än vad som gjorde att bedrägerierna på kortet blev till. Hade någon vecka innan vi åkte till Thailand handlat grejor från Kina. Misstänker det som upphov till bedrägeriet. Banken ville inte berätta vad som fick dom att misstänka bedrägeri.
    4 poäng
  22. Mycket snack om det där ikväll när vi spelade pool. Ryssen om han nu var sån hade två andra identiteter åxå och var tydligen en ökänd brottsling. Kvällens skvaller så jag kan inte garantera sanningshalten till 100%
    4 poäng
  23. Ja, självklart behöver han pengar. Skamligt hur de beter sig för att få stopp på Trump. Rent skandalöst. Men som tur är, så är Trumpen för klipsk för dem... Och en man som vägrar ge upp kampen för sitt land. En riktig kämpe.
    3 poäng
  24. 3 poäng
  25. Carlberg på Kastrup.
    3 poäng
  26. Ja, och därför borde big-bike uthyrning upphöra, idioterna kommer inte upphöra, så nån bör ju sätta stopp för dom. På moderna sporthojar, kan man ställa in varvtal för växling, och då tänds en stark led som man ska kunna se i ögonvrån. Det underlättar för att man ska kunna köra max under full accelaration, dom första 4-5 växlarna ska ju matas in i ganska rask takt. Att tomvarva är bara ett bevis för att man är idiot.
    3 poäng
  27. Sitter utanför banken och smider planer.
    3 poäng
  28. 3 poäng
  29. Inte dagens men ....... Girls of the 1960s ....they are your grandmas now
    3 poäng
  30. Snälla Kenneth 2008 till 2016 var Obama president. Fick fredspriset med startade flest krig i Usas historia. Sedan kom DJT mellan 2016 och 2020. Han skapade fred över hela världen. Han inte Afghanistan helt. Sunni och shia pratade med varandra. Arabvärlden talade med Israel. 2020-till idag. Du ser ju själv vad som händer. Dom som bestämmer i Usa idag vill inte ha fred. Jag tror ingenting men tittar på viljan. JAG HOPPAS. Men ingen vet vad som kommer hända
    2 poäng
  31. Ryssen blev väl lite som en krockkudde framför henne. Tragiskt hur som helst. Jag satt i närheten av olycksplatsen en stund ikväll. Inte en racingbike hördes. Men det är väl bara en tidsfråga.
    2 poäng
  32. Tror du verkligen på att Trump kan skapa fred på jorden?
    2 poäng
  33. Nästa steg i "koka ihop nåt som kan skada Trump"-leken blir väl att förstöra Truth Social med liknande korrupta domare som i tidigare fall. Och det måste ske innan hans "lås" på aktierna går ut. Ska bli intressant att följa.
    2 poäng
  34. Förmodligen, men på fredag är det middag på Hong Thai i Solna och på lördag Viking Glory 😋
    2 poäng
  35. Den va bra!
    2 poäng
  36. Melodisk rock från Circle Of Friends och deras nya platta, Cherokee Moon. Gruppen är ett hopplock av mer eller mindre kända musiker. Bifogar ett smakprov från Youtube.
    2 poäng
  37. Bokade ung 6 mån innan resa och ett par dagar innan vi skulle åka kom ett mail om att hemresan från Munchen till GOT blev framflyttad 8 timmar d v s 8 timmar i Munchen. Det kom även ett mail att jag inte betalt för incheckat bagage, som jag redan hade betalt. Klagade på detta och fick ett bekräftelsemail att de erkände sitt fel. När hemresa närmade sig kom ytterligare ett förseningsmail, d v s vi skulle åkt från Bangkok kl 23:40 om jag inte minns fel, framflyttad till 02:15 Då hade vi redan beställt taxi. Hemresan tog ung 33 timmar från dörr till dörr. Var ganska trött då jag har svårt att sova på flygplan.
    2 poäng
  38. Resan har väl inte blivit försenad? Resplan har bara ändrats och då får man väl ingen ersättning? Jag bara undrar.
    2 poäng
  39. Nu hoppas jag att maten smakar.
    2 poäng
  40. Här ser ni min fru i arbete! Jag är mycket imponerad av hennes styrka och arbetslust! Hon är ju över 50 bast nu! Jorden här är mycket hård så jag fattar inte hur frugan orkar!! Vilken fru jag har,älskar henne!!!
    2 poäng
  41. Nu ska vi vara lite kulturella..😎
    2 poäng
  42. Tyska Thornbridge har gjort ett konceptalbum som heter Daydream Illusion. Power metal, melodisk.
    1 poäng
  43. Hehe det är just den änden man ska sitta i, nära kylen........ Inte I kylan!
    1 poäng
  44. Visst är det vackert!💕
    1 poäng
  45. Hjälper till att marknadsföra lågkaloriöl.
    1 poäng
  46. Det är synd att man kör bil det är tur..🤣
    1 poäng
  47. Regn och åska idag, blir bra att ströva runt på MegaBangna.
    1 poäng
  48. Jag tackar tillsvidare för mig på detta forum och önskar Er alla runt både stenborden, poolen, baren eller mest bara överallt? En trevlig Thailands dag. ▶️ Watch this video https://www.facebook.com/share/r/hZ8EUxSvdVkUiCUR/?mibextid=LvJtn9 video_497184259744989289-7uzVLdSr.mp4
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...