Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35049
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29689
    5. Enis
      Enis
      29271

Topplistan

  1. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      36

    • Inläggsräknare

      35 049


  2. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      27

    • Inläggsräknare

      24 961


  3. apknug

    apknug

    Aktiv medlem


    • Poäng

      26

    • Inläggsräknare

      5 877


  4. måne

    måne

    Aktiv medlem


    • Poäng

      19

    • Inläggsräknare

      26 717


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-21 i alla områden

  1. Hongtong. Sangsom. Lucky. Nu är alla klara,lite käk smakar alltid gott efter utfört arbete. Frugan var duktig som vanligt!!
    17 poäng
  2. Lite blandat från årets resa.Saknar svärmor(96 år ung)och den lilla busungen
    10 poäng
  3. 7 poäng
  4. Orkade inte åka ner till strandrestaurangerna så det fick bli en pasta Carbonara på Jen.
    6 poäng
  5. Mycket bra mycket bra val! Det är fortfarande skitväder i Sverige och Thailand har mycket att erbjuda, Songkran band annat. Åk hem till vår och sommar istället. Vi har lite mulet nu men 32 grader och kall öl bästa maten och ja för tusan allt.
    6 poäng
  6. Blev Ramen här i Helsinki.
    6 poäng
  7. Hela kostcirkeln till frukost. 😇
    6 poäng
  8. Ja om man istället för att googla och komma med nåt man hittat som nån annan skrev helt utan källkritik istället går till själva källan så får man det riktiga svaret. Efter att besök hos "Mimmi" eller Memi så kan jag konstatera att det finns fem rum. (Eventuellt sex) Två Balkong rum Tre utan Balkong och ett "family room". Det var dock lite oklart och family room fanns eftersom jag frågade om rum åt en vän och han var inte family.... TiT Näväl här nere kommer den officiella prislistan bilder på alla fem (sex) rummen kontaktuppgifter till Mimmi, som även upplyste om att idag är det ärtsoppa! Så går det när man är på plats i Thailand och inte vet bäst framför datorn med jeans västen på. Välkomna till Thailandet och Sötnos, det finns rum lediga!
    6 poäng
  9. Urbenad kyckling och en klick potätesallad+ett gäng feferoni.. fantastiskt lättlagat!
    6 poäng
  10. Ärtor och pannkaka på Långbro Värdshus.
    5 poäng
  11. 5 poäng
  12. Ett proffsbord för Snooker är 12x6 fot eller ca 360x180cm spelyta. Dom väger upp emot 900kg med 4 marmorskivor. Dom är även eluppvärmda och har mindre fickor än poolbord. Man använder mindre bollar i snooker än pool.
    5 poäng
  13. Matsalen börjar rätta till sig.
    5 poäng
  14. Idag blev det pytt med det som hör till.. fantastiskt gott!
    3 poäng
  15. Skitungen beställde räkmacka till kvällsmat jag fick fixa till något ... 🍻
    3 poäng
  16. Sällanresenärer göre sig ej besvär. Använd ditt vanliga kort och betala 250-400 spänn. Är väl som årsavgiften på de bra korten. Är dock inte alla ställen man kan köpa in sig på.
    3 poäng
  17. Kläddes av vet jag inte 😗röta går inte att slå.Dessa överbetalda divor är inte värda en plats i högsta serien,hoppas Brynäs går upp 😂 Och vad det gäller allsvenskan så regerar MFF överlägset
    3 poäng
  18. Nu var det inte dig jag svarade, allt kretsar inte kring dig. Och det var antalet rum det handlade om, om du inte förstod det ovan. Men fortsätt du googla och kolla på tredjeparts siter och var ett föredöme för barnbarnen med ditt glädjespridaren som mest består av förolämpningar och personliga påhopp.
    3 poäng
  19. @apknug Bra! Memi bör ju i egenskap av ägare veta. Men jag frågade faktiskt städerskan, Nalj, på plats, så infon om åtta rum är inget som jag kokat ihop från Sverige. Men nu har vi svart på vitt och som jag tidigare har skrivit så är Sötnos ett prisvärt alternativ.
    3 poäng
  20. Nej men titta forumets lättkränkta forum farfar ska höja trivselfaktorn igen. Barnbarnen sitter och applåderar dig och är så stolta.......
    3 poäng
  21. Det fick bli en hämt pizza ikväll 🍻
    3 poäng
  22. Jag är för dålig på att lägga upp bilder här! Det måste ändras, mer grill åt folket!! Har en kompis som är delägare i en pizzeria, så jag lämnade mitt spjut till honom för ett tagsen, och tillbaka kom det med 5,5 kg kebabkött på…. Jävla så deiligt!! Blev tyvärr inte mycket till bilder denna eftermiddag och kväll, och inget på färdiga kebaber…. Men här kommer en filmsnutt iaf och ett par bilder på köttet 🙂 IMG_6441.mov
    2 poäng
  23. Jobbade med spel och biljardbord på 70-talet och de där skivorna var ingen lek att flytta 😆
    2 poäng
  24. Och skivskarvarna spacklas med bivax. Avd onödigt vetande.😇
    2 poäng
  25. Rush och deras kanon platta från 1978 Hemispheres.
    2 poäng
  26. Språkförbistring kanske. Hon menade att det var dåliga rum. 😇 Skämt åsido, jag har inte passerat där sedan strax efter att Maitan flyttade men då såg det ut som ett trevligt ställe med ett par sötnosar.
    2 poäng
  27. Dagens, men nu måste Aich komma hem igen, imorgon mycket sångpålägg. c39959edff2adecd73c09f2ab53c7e8b.mp4
    2 poäng
  28. Sitter man hemma i Sverige och kollar på en tredjeparts site så är risken hög att det blir fel.
    2 poäng
  29. En köttbit med lite hemgjorda Pommes Duchesse
    2 poäng
  30. 2 poäng
  31. För topic, körv med bröd! För offtopic, så beställde jag denna idag, så ni med pizzaugn, vad tror ni? Är ni nöjda med eran pizzaugn? Vad lagar ni för gott i era pizzaugnar förutom pizza?
    1 poäng
  32. De gånger jag flyger per år 5-6ggr så blir det loungen på biljetten.
    1 poäng
  33. Jaha https://www.facebook.com/share/r/dSUbDjj3khdGDULz/?mibextid=LvJtn9 87607659-8E59-41EB-A4C8-254D11946EC8.mov
    1 poäng
  34. Fan också, nu kan man inte använda tredjeparts siter som Booking, Agoda med mera när när man söker hotellrum då de inte är trovärdiga 😡 Och jag som har bokat 9 olika hotell i Thailand, England och Wales från april till juni. Får nog åka dit och kolla först att det stämmer 😁
    1 poäng
  35. Nämen, det är ju samma bilder som är på hotellbokningssajten 🙄 Var du du uppgifterna kommer ifrån på bokningssajterna? Inte från mig iallafall. Tänk att du hela tiden måste bevisa hur korkad du är 🤪 Du borde söka hjälp för dina trauman från skoltiden, bara ett tips 🙂 Vh hälsning Kenneth, som aldrig ägt en jeansväst
    1 poäng
  36. Led Zeppelins dubbel Physical Graffiti ekar i hörlurarna. Från 1975.
    1 poäng
  37. Ok story, lite klent skådespeleri och ryckig tidsomställning emellanåt, det räcker inte att få upp betyget med hjälp av ett gäng osmakligt blodiga scener. Snygga tjejer ??? Inte värd mer än 7 av 10 och då är jag snäll. (Men jag såg alla avsnitten så lite underhållningsvärde har den)
    1 poäng
  38. En Österrikere, 5% Ingen höjdare.
    1 poäng
  39. räkor och grönt samt ost till frukost enis
    1 poäng
  40. Jag fuskade och stekte på skiten som var kvar Gömde sig lite kyckling i botten på denna med 55kr för den första och 65kr för den andra i butik, stackars de satar som betalar de priserna jag pyntade 55 kr för båda och det känns ändock som ett stort lidande i plånboken undvik enis
    1 poäng
  41. Det är en thaikvinna och hennes dotter. Kvinnan var gift med en man från Stockholm som dessvärre avled för två år sedan. De startade tillsammans Sötnos, och nu driver hon det som sagt med sin dotter. Jag tycker att det var prisvärt. Jag betalade 750 baht för ett normalstort rum med balkong. Det inkluderar en riktigt hyfsad frukost. Väldigt hård säng gjorde det svårt att sova när jag var nykter. Sötnos (Soi 2) har blott åtta rum så vill du vara anonym av någon anledning så är detta inte stället för dig. Gästerna var nästan uteslutande svenskar men väldigt trevliga sådana.
    1 poäng
  42. Öppnat upp mellan nybygget och renoveringen.
    1 poäng
  43. Lite gammalt, mycket nytt.
    1 poäng
  44. Järnhandeln på Netflix, maffia i en spansk hamn! Riktigt blodig!😅
    1 poäng
  45. Igår var det fest och idag blir det stryk och potatis...😎
    1 poäng
  46. ikväll blir det fest enis
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...