Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35048
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29689
    5. Enis
      Enis
      29270

Topplistan

  1. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      56

    • Inläggsräknare

      35 048


  2. Enis

    Enis

    Aktiv medlem


    • Poäng

      54

    • Inläggsräknare

      29 270


  3. ellim63

    ellim63

    Aktiv medlem


    • Poäng

      52

    • Inläggsräknare

      17 579


  4. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      36

    • Inläggsräknare

      24 957


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-16 i alla områden

  1. Igår fick Frugan uppdraget att smycka vårt Tempel! Så här såg det ut i morses.
    22 poäng
  2. Smörstekt skreirygg, kokt amadinepotatis, rött och grönt från frysen och en fantastiskt god romsås.. underbart, fantastiskt gott! 💕
    13 poäng
  3. ägg och ansjovis på mackan i morse enis
    11 poäng
  4. Dagens lunch blev resten av matlådan från igår + en skvätt chilisås
    10 poäng
  5. varmrökt lax till middag i går enis
    9 poäng
  6. falafel till lunch igår enis
    9 poäng
  7. Idag var det dags för både frugan och favoritdottern att besöka optikern för att se lite bättre ut...😉😆 Sen blev det lunch på Fratelli, favoritdottern fick in grillad tonfisk, Timothy slog till på pizza, frugan njöt en frutti de mare medans jag fick nöja mig med en pasta med salsiccia bland annat... underbart! Tjejerna ville ha nåt sött efteråt.. till favoritdottern en friterad donut med glass och till frugan tiramisu och en Irish Coffee... Sen var det dags att åka hem till jämmer och elände igen men dotera och jag fick i alla fall varsin Spansk "konjak" till kaffet hemma innan dom åkte hem till sitt.. Stort tack för en underbar dag! ❤️🙏❤️
    8 poäng
  8. Ingen gratismat idag så då får man slafsa i sig en liten hamburgertallrik.
    8 poäng
  9. Nu börjar det ordna till sig,..😎
    8 poäng
  10. Hittade en slatt rom. 65% det blir man mysig av.
    7 poäng
  11. 7 poäng
  12. Varma jordgubbar med glass 😋
    7 poäng
  13. Fläsk i löksås, Tyvärr fel fläsk hemma men man tager vad man haver...
    7 poäng
  14. Mera flygplansmat som enl vissa experter är oätligt 😀 Sen får man kolla om spisen verkar ok för 13.5 timmar Sista gt på några timmar. De e läggdags.
    7 poäng
  15. Dagens present till mig från KCU 🙂 nej, jag fyller inte år
    6 poäng
  16. Inte bra att det finns öl som gått ut i datum i vinkällaren, men den gick ner i alla fall...😜
    6 poäng
  17. ”grannarna” på besök räkor i curry samt vårrullar å glass enis
    5 poäng
  18. dags att tillverka vårrullar å hon som klagar att jag varit i köket andra frun dvs jag åkte på diskarbetet enis
    5 poäng
  19. Eftersom det är fredag ”lyxlunch”
    5 poäng
  20. Idag blev det Stekt ris med kycklingfilé,grönsaker serveras med sweetchiliröra. Serverades i silverbytta som sig bör på fredagar 🙂
    5 poäng
  21. Blev Hongthai i Solna med gumman och yngste sonen.
    4 poäng
  22. Delikatesser på gång. Kokta myrägg. Nån som vill ha?
    4 poäng
  23. Ett land som kan ta beslut. Tänk vad trevligt om även Sverige kunde göra sånt.
    4 poäng
  24. Jägermeister i alla former är ju jättegott 😄
    4 poäng
  25. Finland`s UD kommer inte bevilja visum för bärblockare från sydost asien! hbl.fi / Inga visum för thailändska bärplockare "Bärplockare från Thailand, Kambodja och Myanmar kommer inte beviljas visum för skördesäsongen 2024 i Finland, meddelar Utrikesministeriet."
    3 poäng
  26. Inte dagens men ....... Girls of the 1960s ....they are your grandmas now
    3 poäng
  27. Det blev lite go flygplansmat GOT-IST Sen har jag nu en timme för lång transit för att nyttja ett litet sovrum i nån av loungerna så dom skicka mig till ett Sheraton istället. Dock fick jag betala Efes själv.
    3 poäng
  28. Idag blev strömmingsflundror med kaviar emellan, potatismos kryddat med dill, egenmekad lingonsylt och brynt smör ..så jäkla gott att man blir förbannad! 😉💕😋
    3 poäng
  29. 2 poäng
  30. Vad ska man välja 🤔😱
    2 poäng
  31. Då är det dag igen, förra helgen sprack jag på några helgarderingar så den här helgen får jag se var jag spricker 😉. Dock kommer jag ta några stora favoriter som spikar igen, men det är en svårbedömd omgång. Mina säkra. Man C. Det är FA - cupen inte ligan så det skulle kunna vara en anledning till att Newcastle skulle kunna vinna? men jag tror inte det. Ipswich. Dom tappade på övertid sist och dom är lite väl stora favoriter, anledningen till att jag tar dom som spik är att Sheffield W är usla för tillfället. Huddersfield. Rotherham har 0-10 på dom sista två matcherna medans Huddersfield vaknat till liv, liten halvchansning dock. WBA. Dom har visat bra effektivitet mot slutet i och försig kan Bristol vara svårspelade men jag har ställning för WBA här. Några luriga: Fulham - Tottenham. Här skulle jag ta Tottenham säker om det inte vore för deras bortaspel som är upp och ner. Fulham är dessutom ett lag som kan slå till på hemmaplan 1 2. Burnley–Brentford. Burnley måste vinna för at ha minsta chans att slippa åka ur, fan vet men Brentford på bortaplan är inte mycket att hänga i julgran? jag helgarderar 1X2. Luton - Nottingham. Ytterligare två lag som svänger, Nottingham ska vara den stora favoriten men jag helgarderar för Lutons hemmaplansfavör. Middlesbrough - Blackburn. Middlesbrough är en spik kandidat men dom har varit helt opålitliga! 1X säger jag.
    2 poäng
  32. Citatet från en medlem var ändrat bara. Och själva inlägget var av ett spamkonto. Jag har lagat felet, så det bör inte hända igen.
    2 poäng
  33. 2 poäng
  34. Men även en nackdel. Risken är stor att det bara pratas engelska hemma och att tjejen struntar i att lära sig svenska. Vet 2 fall där det är så. Mannen och barnen pratar svenska, men frun pratar engelska. Iofs så är det så i många familjer i Sverige där "tjejen" är thai? Svenska är för "svårt" att lära sig så många ger upp, tyvärr.
    2 poäng
  35. Då det är ett billigt kinesiskt bord, där man kan vända på bordet och spela air hockey, på andra sidan. Så blir det ganska ranglig med dom spartanska plaststöd som håller bordet rakt. Allra helst då kineserna gjort en ganska dålig ingeniörs mässing design för att stabilisera bordet rakt. Då jag låtit tillverka mycket rostfria detaljer genom åren. Så gjorde jag en ritning Och gick till den verkstan och lät dom tillverka ett par justerbara stödben. Jag fick dom nu på morgonen. Och dom fungerade över förväntan. Nu är bordet stumt och spikrakt, efter att jag vägt in det. Innan så vibblade bordet om man hängde på en kant. Nu är det total stumt. Känns naturligtvis nu ännu bättre att spela på.
    2 poäng
  36. Har fått ett tecken på att man är omtyckt och uppskattad i byn! Foto på mig och min fru vid muren runt om vårt tempel! Värmer ett Falanghjärta enormt mycket!!
    2 poäng
  37. När vi vaknade i morses så hade vi eb ny gäst på tomten som tydligen har kommit till vårt hem under natten. Frugan duschade och la ut bilder på Facebook och Line i förhoppning att någon skulle höra av sig! Hoppas någon hör av sig som saknar denna lilla valp! Annars kan det vara så, att någon inte vill ha valpen utan bara släppt in den på våran tomt, alla här i byn vet ju att vi älskar hundar! Annars blir vi väl nya hundägare. Verkar ju vara en snäll valp!
    2 poäng
  38. Det är samma bild du visar varje gång 😄
    1 poäng
  39. Bästa pizzan i Rayong på "Vita huset"
    1 poäng
  40. Dagens pankislunch, jäkligt god senapssås till 😋
    1 poäng
  41. Har idag på morgonen varit i Kampeagphet hos immigration och gjort extension av mitt visa! Så nu får man stanna ett år till!
    1 poäng
  42. Å här sitter frugan och pillar..💕
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...