Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35002
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29654
    5. Enis
      Enis
      29231

Topplistan

  1. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      62

    • Inläggsräknare

      24 779


  2. pust

    pust

    Aktiv medlem


    • Poäng

      35

    • Inläggsräknare

      3 636


  3. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      35

    • Inläggsräknare

      35 002


  4. Enis

    Enis

    Aktiv medlem


    • Poäng

      20

    • Inläggsräknare

      29 231


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-12 i alla områden

  1. Muddring i Orrskär ingför bygget av ny kaj. Fin tur hem till Stugsund.
    15 poäng
  2. Som många vet så är bilshower/träffar stort och pågår mycket i Thailand. Igår avlöpte en av dom större i parkeringshuset på ena sidan på Fashion Island. 5 våningar fyllt med bilar och petrolheads och brudar. Vissa mer utmärkande än andra brudar. Personligen var jag där med mina mustang kompisar. Vi var 10 mustanger som ställde ut våra bilar. Och vi stog parkerade på plan 6 där dom dyrare bilarna stog. Och där musik scenen var mm. Då thailändare inte ofta hör V8or mullra. Så var det med stor munterhet thailändare kom springande med mobilerna, när dom hörde våra motorer börja mullra och vi vred ur motorerna. Synd att inte micken i mobiler kan ta upp ljudet fullt ut. Min mustang låter i alla fall högst. Eller som en Thai uttryckte det. Min bil lät som godzilla jämfört med dom andra bilarna. Helt klart en lyckad dag alla fall. 1710129248791.mp4 Min polare Lek tog med bruden i filmen, för att dra lite folk till Mustangerna. Och det gjorde hon med råge. Många snubbar som ville fota henne eller ta selfie tillsammans. 😃😎 1710128979601.mp4 20240310_204510.mp4 20240310_202033.mp4 20240310_191907.mp4 20240310_191435.mp4 20240310_190013.mp4 20240310_182227.mp4
    10 poäng
  3. Går framåt lite. Då Nu försöker man luras lite. Blev ganska bra.
    10 poäng
  4. Tennstopets räksallad igår enis
    9 poäng
  5. Makroner med fläsk å korv
    9 poäng
  6. Kör en boeuf bourguignon helt efter Mannerströms recept ,Klar om ca två timmar men smakprovet är ja vad säger man gott så man blir förbannad,,😇..
    8 poäng
  7. Grundat med gröt idag.
    8 poäng
  8. Hjortburgare med inblandad bacon vid malning av färsen . Kanon gott , Brödet skippar jag.
    5 poäng
  9. Bänkat mig för en sen lunch. Finns strandnära bord men utan parasoll och farligt nära solen så jag sitter ett snäpp in. Dessutom är stranden lite längre ut just nu.
    5 poäng
  10. Det blev thaikäk även idag.. Gurka som wokades med lite fläskfärs, ägg, chili, vitlök och ostronsås.. fantastiskt gott!
    3 poäng
  11. nu har det gått 2 race. RedBull med max verstappen och Sergio perez tog 1:a och andra plats i båda loppen. Sainz fick operera bort blindtarmen, in kom en yngling som ersättare från Formel 2 och körde snabbare än Lewis. Den Lewis som just skrivit historiens dyraste kontrakt med Ferrari för 2025. Mercas bil verkar klart långsammare än Ferrari så ur den synvinkeln gjorde väl Lewis rätt, men Ferrari lär väl nog inte få så mycket för pengarna. Inom Redbull verkar pågå nån slags maktkamp, framgick att thailändare fortfarande äger 51% av Redbull, så det österrikiska bolaget äger bara 49%. Max pappa Jos är en fet gris som hela tiden vill lägga sig i saker och det är nog ganska plågsamt. Riccardo som skulle kliva in som den gamle rutinerade föraren och köra snabbare än Tsunoda, han gör inte det. Inte förvånande. Tror hans happy days med Redbull för några år sedan var väldigt beroende på en överlägsen bil. Sedan han fick hybris och lämnade RB och fick köra vanliga bilar, och då framgick att han var ganska långsam, så långsam att han inte hade styrning 2022. Nästa helg går race nummer 3. Tsunoda lär väl åter smiska Riccardo. Magnussen från Danmark är helt kass för övrigt. Det är roligare nu att följa fajterna i botten.
    3 poäng
  12. 3 poäng
  13. Idag stod frugan vid spisen! 💕 Fläskfärs wokad med squash, chili, vitlök och ostronsås.. fantastiskt gott!
    3 poäng
  14. 3 poäng
  15. 3 poäng
  16. Efter en månad i Thai , Blir det en vecka i Ischgl .. Jäkligt trötta ben efter detta , Även huvudet pga världens bästa after ski.
    3 poäng
  17. Tycker man stött på dessa "individer" under årens lopp. Brukar vara nått med att man super med en högt uppsatt polis eller kärring han har känner nån högt uppsatt polis ibland släkt osv. Vet inte vad man skall sträva efter att känna nån Thailands mest hatade yrkesgrupp. Lika bra att dra alla över en kam. Tänker det närmsta kärring din kommit snuten är väl nån trafik överträdelse ev blivit kompani knullad på nån snutstation. Sedan försöker man efterleva nån slags blek fet Rambo/ out law typ. Redan där börja man fundera på en P7 (liten sinnesundersökning). I alla fall avsluta ölen. Sedan kommer snacket att dom har eller vill ha nått vapen. För att försvar sig mot typ vildarna som stryker omkring. Ja det fanns ett strålande exempel i Patong för en härans massa år sedan. En anbola steroid fjällapa som till med gick under namnet Rambo. Låg på bardisken med machete och "vaktade" inte ens hans bar och väldigt oklart vad hotbilden var. Sedan hela utstyrseln,chopper, apa, nån slags kamphund läderväst. Ja apan hade nog en högre intelligens kvot. Åkte sedan dit Norge på anbola och satt några år. Var ju så han finansierade sitt liv. Återkomsten till Patong slutade med han kraschade i en bar med nån hyrd chopper från en annan norrman. Utkastad,avslutningen sköt ihjäl sig framför sin morsa i Norge. (Ja Gotland har nog nått foto på tullingen). Själv har funderat på vapen inehav I Thailand främst då för skjuta nån av katt jävlarna som pissar på bilen och verandan, men mina vapenkontakter är ringa i Thailand. Alternativt är gift mord i sann KBG anda tex glykol.
    3 poäng
  18. Kaka söker maka. Har tyvärr sätt dylika flera gånger, där någon fattig outbildad tjej träffar en farang. Och helt plötsligt fått för sig att hon är miss big. Vilket då slår fel, då hon inte lärt sig det sociala spelet. Då dom tror att man kan trampa på andra thai(som dom nu anser står lägre på skalan än dom själv)för att man har pengar. Att observera!! Detta är inget genomgående drag bland thaitjejer som träffar faranger, så ingen missuppfattar mig. Men det förekommer, och är lika otrevligt varje gång man ser det. För typ 21 år sedan, så roddade jag bär i Norrbotten. Och hade hand om flera familjer. Min kompis som tog dit mig. Hans tjejs familj (som varit fattiga som kyrkråttor innan dom mötte min kompis) betedde sig som riktiga stöveltrampare mot dom andra familjerna. Då dom tillhörde big boss familj. Nånting som alltid kommer att förekomma i Thailand under lång tid tyvärr.
    3 poäng
  19. Har också Traton och aker. Kolla på tyska Allianz försäkringsbjässe med bra utdelning ,och franska Axa Skanska tuffar på bra liksom Volvo
    2 poäng
  20. Korslagda är ju som sämst, eller hur @Enis...?
    2 poäng
  21. https://www.bangkokpost.com/Thailand/general/2756134/swiss-beach-bully-to-lose-elephant-foundation
    2 poäng
  22. Lite småspännande är Myraths nya. De är från Tunisien med lite nordafrikanska tiner i sin metal musik. Karma heter plattan.
    2 poäng
  23. Ett litet tips om detta några dagar innan hade ju varit trevligt. Verkade jäkligt nice i alla fall.
    2 poäng
  24. I fredags kom Romano Nervoso - From Villarosa to Rotherham . Han är italiensk/belgare. Skivan har olika musikstilar och han sjunger ibland på Italienska och ibland på engelska.
    2 poäng
  25. Från Australien kommer hårdrockarna The Neptune Power Federation med nya skivan Goodnight my children. OK trad hårdrock.
    2 poäng
  26. En gammal Charger åxå. Nu får Ådi ribba. 😇
    2 poäng
  27. Vi köpte en flaska Casillero del Diablo på 7eleven nån vecka sen för dryga 500. Den brukade vara över 7-800 förut.
    2 poäng
  28. Idag, kände mig sliten efter allt jobb letade, tog ut lite övertid 🥳🍺
    2 poäng
  29. Du fotograferar ofta banken, snart tar BIB dig för att planera något 😄
    2 poäng
  30. 2 poäng
  31. Ischgl är jäkligt fint.
    2 poäng
  32. Lite träning inför morgondagen.
    2 poäng
  33. Minst en gång i veckan blir det en kyckling på Thailands bästa hål i väggen. Gott å mätt för 79 baht, gillar att man får bra med kanin föda till.
    2 poäng
  34. Frugan jobbar så man får hänga hos en granne en stund. Det gör ju inte ont.
    2 poäng
  35. Italienska Alterium släppte nytt i fredags. Lättlyssnad power metal. Of War And Flames heter alstret.
    1 poäng
  36. Idag blev det kebabtallrik till mig, frugan slog till på en kebabsallad som såg riktigt fräsch ut (glömde att ta kort).. proppmätt! 😋
    1 poäng
  37. En lunchöl på Parma.
    1 poäng
  38. En totalt värdelös tacobuffe tillagad av en svensk "stjärnkock" på ett svenskställe. Ett riktigt bottennapp för 250 Baht. Ingen bild så inte oskyldiga kommer i kläm. Ölen var bra i alla fall men kostade ju extra. 😎
    1 poäng
  39. Jag köpte SAS förra veckan för 5,8 öre. Sålde efter knappt 2 timmar för 10,2 öre
    1 poäng
  40. Sålde av Saab i veckan med 110% i vinst, köpte Trator istället. De kommer att ge en rejäl utdelning om jag har de kvar i juni. Sedan 1 jan har det gått riktigt bra i min portfölj , hoppas det håller i sig. Aker BP ger också en bra utdelning detta år.
    1 poäng
  41. Ärtsoppa och pannkakor på Långbro Värdshus igår.
    1 poäng
  42. Tog en favorit till lunch, "Kai yat sai", en fylld thailändsk omelett, riktigt gott! (på jobbet, ståendes vid kassan...) MVH
    1 poäng
  43. Han verkar ju onekligen hitta "passande" fru också med tanke på hur hon betedde sig vid incidenten !
    1 poäng
  44. Höjer bara priset. Möjligen blir priset för högt för honom.
    1 poäng
  45. Saab upp 100% nu sedan köp och en utdelning på 6 spänn/aktie Aker upp 25% och en utdelning på 25 spänn/aktie Volvo ner 45% och ingen utdelning än, tur att man inte så många aktier där (-3000 spänn 🙂)
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...