Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35067
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29699
    5. Enis
      Enis
      29286

Topplistan

  1. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      44

    • Inläggsräknare

      25 010


  2. Enis

    Enis

    Aktiv medlem


    • Poäng

      43

    • Inläggsräknare

      29 286


  3. ellim63

    ellim63

    Aktiv medlem


    • Poäng

      28

    • Inläggsräknare

      17 589


  4. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      24

    • Inläggsräknare

      35 067


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2024-03-03 i alla områden

  1. Sen frukost eller en tidig lunch sköljdes ner med en ny öl från åbro tur att jag bara köpte två för den var inte alls god
    10 poäng
  2. Nummer 1 för mig också, så jävla god kyckling.
    10 poäng
  3. Äggåkaviarmacka till frukost.
    10 poäng
  4. En liten lunchburgare slinker alltid ner.
    9 poäng
  5. Brynt fläskkarré och skjuts in i ugnen med Ingefära, chili, vitlök nymalen svartpeppar, salt och honung uppepå.. Lördagsmiddagen serverades i biblioteket.. Skivad fläskkarré med smörstekt hjärtsallad, amadinepotatis och en mustig sås med grädde, chili, vitlök och ingefära... underbart, Tack för att vi finns!
    9 poäng
  6. Häromveckan köpte jag mig ett 7 fots biljardbord. Som är kombinerat air hockey och pingis. Pingis racket och biljard köerna som följer med är väl knappast i toppklass. Men det går att spela med. Dock det ganska kul och avslappnande att spela biljard. Så jag började titta på att uppgradera köerna till lite bättre grejer. Jag hittade då ett märke av köer som tillverkas här i Bangkok, och heter O-min. Skapat av en kille som kallas för Oh-Minburi. Tydligen är dessa köer i världsklass och säljs över hela världen till ganska dyra priser Så vill du köpa en exklusiv handgjord biljard kö. Så kan du titta efter O-min. Som är mycket billigare i Thailand. Ska åka förbi fabriken som ligger ca 30 minuter härifrån i veckan och kolla. https://www.thailandpooltables.com/brand/omin_cues?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3JCvBhA8EiwA4kujZq_vu29xurO3B6z-uS4FlQbddSIxgOmC_gTF2EnAsFUZvBDPDTHQ7BoCMLMQAvD_BwE
    7 poäng
  7. Ungen ville ha kebab pizza så jag fick fixa till något med en färdig köpt deg
    7 poäng
  8. Rätt ofta när barnen och barnbarnen hälsar på. FF
    6 poäng
  9. Wagyuburgare med tillbehör
    6 poäng
  10. Blev lite snabbkäk från BurgerKing i Nana. Angusburgare med bacon och pommes!
    6 poäng
  11. Kaka söker maka. Har tyvärr sätt dylika flera gånger, där någon fattig outbildad tjej träffar en farang. Och helt plötsligt fått för sig att hon är miss big. Vilket då slår fel, då hon inte lärt sig det sociala spelet. Då dom tror att man kan trampa på andra thai(som dom nu anser står lägre på skalan än dom själv)för att man har pengar. Att observera!! Detta är inget genomgående drag bland thaitjejer som träffar faranger, så ingen missuppfattar mig. Men det förekommer, och är lika otrevligt varje gång man ser det. För typ 21 år sedan, så roddade jag bär i Norrbotten. Och hade hand om flera familjer. Min kompis som tog dit mig. Hans tjejs familj (som varit fattiga som kyrkråttor innan dom mötte min kompis) betedde sig som riktiga stöveltrampare mot dom andra familjerna. Då dom tillhörde big boss familj. Nånting som alltid kommer att förekomma i Thailand under lång tid tyvärr.
    6 poäng
  12. Tycker man stött på dessa "individer" under årens lopp. Brukar vara nått med att man super med en högt uppsatt polis eller kärring han har känner nån högt uppsatt polis ibland släkt osv. Vet inte vad man skall sträva efter att känna nån Thailands mest hatade yrkesgrupp. Lika bra att dra alla över en kam. Tänker det närmsta kärring din kommit snuten är väl nån trafik överträdelse ev blivit kompani knullad på nån snutstation. Sedan försöker man efterleva nån slags blek fet Rambo/ out law typ. Redan där börja man fundera på en P7 (liten sinnesundersökning). I alla fall avsluta ölen. Sedan kommer snacket att dom har eller vill ha nått vapen. För att försvar sig mot typ vildarna som stryker omkring. Ja det fanns ett strålande exempel i Patong för en härans massa år sedan. En anbola steroid fjällapa som till med gick under namnet Rambo. Låg på bardisken med machete och "vaktade" inte ens hans bar och väldigt oklart vad hotbilden var. Sedan hela utstyrseln,chopper, apa, nån slags kamphund läderväst. Ja apan hade nog en högre intelligens kvot. Åkte sedan dit Norge på anbola och satt några år. Var ju så han finansierade sitt liv. Återkomsten till Patong slutade med han kraschade i en bar med nån hyrd chopper från en annan norrman. Utkastad,avslutningen sköt ihjäl sig framför sin morsa i Norge. (Ja Gotland har nog nått foto på tullingen). Själv har funderat på vapen inehav I Thailand främst då för skjuta nån av katt jävlarna som pissar på bilen och verandan, men mina vapenkontakter är ringa i Thailand. Alternativt är gift mord i sann KBG anda tex glykol.
    5 poäng
  13. I Sverige får man inte göra nåt, inte ens vräka ryska hus-ockupanter. Eller får och får, man är pinsamt rädd för sin egen skugga helt enkelt.
    5 poäng
  14. Pannbiff med lök, amadinepotatis, hemmamekad lingonsylt och saltgurka.. underbart, fantastiskt gott!
    4 poäng
  15. söndagslyx matlåda spagetti med köttfärssås enis
    4 poäng
  16. Tror det blir fantastiskt gott..
    4 poäng
  17. Tur som var på Makro när de hade detta fynd hemma. Sitter nu och njuter en riktigt bra öl i Thailand.
    3 poäng
  18. Han verkar ju onekligen hitta "passande" fru också med tanke på hur hon betedde sig vid incidenten !
    3 poäng
  19. Om polisen verkligen skulle börja kolla fordonsbelysning och utfärda böter så skulle Thailand kunna dubbla sin stadsbudget med tanke på den stora andelen fordon med felaktig belysning på vägarna
    3 poäng
  20. Korv med mos skulle jag kunna äta varje dag tror jag. Hemvevad mos med lagom med vitpeppar å salt. Börjar bli gammal glömde snapsen
    3 poäng
  21. Frugan går igenom dagens räkenskaper. Jag får snällt vänta utanför
    3 poäng
  22. @Luke the Drifter
    2 poäng
  23. Jaså ännu en stor falang? Tveksamt dock om etiopier går under epitetet falang. Det verkar dock högst oklart vem som körde och hur stor han egentligen då var.
    2 poäng
  24. Rödljuskörning är ju ett exempel där det borde gå att dra in fläsk men det ser man inte mycket av.
    2 poäng
  25. Ja, så är det, det ger inga pengar i fickan att hålla ordning på vilken färg folk har på lamporna. Polisen verkar mest intressera sig för verksamhet som ger sido-inkomster.
    2 poäng
  26. Skulle tro att det finns mera pengar för polisen att göra på annat håll. Att ge sig på allmänheten skapar ingen goodwill.
    2 poäng
  27. I alla stora Condos finns alltid någon som förmedlar uthyrning. Över nyårshelgen bokade jag i View Talay 6 genom en firma som hette "Honey". Dom hade hemsida där man kunde se allt som var ledigt och man kunde även boka direkt. Är man på plats är det bara att åka runt och fråga där man tror att det är trevligt.
    2 poäng
  28. Var länge sen det blev en Irish
    2 poäng
  29. Jag bjöd ut frugan på frukost idag Pluspoängen strömmar in.
    2 poäng
  30. Hela Thailand typ först ena sidan som lyfter fram sina ”höga” kontakter för att styra utgången nu andra sidan som lyfter fram sina ”höga” kontakter för att styra utgången Vilket sann rättsstat för den lilla människan…. enis
    2 poäng
  31. 2 poäng
  32. Balabushka . Men det finns väl biljard spelare här. @rolba
    1 poäng
  33. Borde man inte bara kunna ställa en fråga direkt till Departement of Land Transport? Såg på deras hemsida att det fanns både telefonnummer och mailadress. Kanske värt ett försök?
    1 poäng
  34. Äntligen en äkta gratisbuffé igen. Thailand är bäst.
    1 poäng
  35. egentillverkade chikybits enis
    1 poäng
  36. Ta det lugnt nu gubbar
    1 poäng
  37. Blev ett år äldre igår (49) så om det nu är något att fira så blev det en riktigt bra planka ikväll
    1 poäng
  38. hittade en Janssons i frysen enis
    1 poäng
  39. Udon Lasse och jag åt det här idag på Kosa Steak house i Khon Kaen
    1 poäng
  40. Lördagsmiddagen serverades i biblioteket.. Ryggbiff från Askersund 50/50 SRB och Wagyu, fantastiskt gott tillsammans med butternut squash och mögelost från Kvibille.. underbart, Tack för att vi finns!
    1 poäng
  41. Gravad lax blev det till lunch idag
    1 poäng
  42. Kebab till mig och en minipizza till Roffe
    1 poäng
  43. En liten kvällsburgare igår för 149 Baht.
    1 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...