Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35089
    3. Soengsang
      Soengsang
      29728
    4. audirs2
      audirs2
      29705
    5. Enis
      Enis
      29307

Topplistan

  1. Kenneth4618

    Kenneth4618

    Aktiv medlem


    • Poäng

      105

    • Inläggsräknare

      35 089


  2. rolba

    rolba

    Aktiv medlem


    • Poäng

      64

    • Inläggsräknare

      25 056


  3. ellim63

    ellim63

    Aktiv medlem


    • Poäng

      48

    • Inläggsräknare

      17 598


  4. kolla min fot

    kolla min fot

    Aktiv medlem


    • Poäng

      36

    • Inläggsräknare

      899


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2023-09-16 i alla områden

  1. 10 poäng
  2. Fredagsmiddagen serverades i biblioteket.. En favorit hos oss, smörstekt laxfilé med knaprigt skinn , dillstuvad purjolök och cheriepotatis från trädgårdslandet.. underbart, fantastiskt gott!
    9 poäng
  3. Tänkte kolla om det var nån försäsongsmatch på arenan hemmavid men det var inte ens is på rinken. Men i metropolen Björke vet man hur man utnyttjar en hockeyplan även i töväder.
    7 poäng
  4. Hällt upp en klosteröl som jag personligen hämtat på klostret
    7 poäng
  5. 7 poäng
  6. 244 spänn kostar en torgplats på 3x3 meter
    7 poäng
  7. Skall dra in ett gäng kvalövertid.
    7 poäng
  8. Kom ju på att jag har glömt att redovisa vad vi åt i onsdags och jag vet att många av er längtar efter dessa små reportage.. Anledningen till besöket på stan var att jag skulle hämta ut ett nytt pass och då passade vi på att äta på restaurang Storgatan 18 som jag hört gott om. Till förrätt slog frugan till på heta räkor med ett gott bröd och till mig blev det skagentoast.. Å till varmrätt fick jag in lax med fänkålssallad och citronsås. Frugan var sugen på kött valde ryggbiff med konjakssås och potatisgratäng.. allt var fantastiskt gott och servicen var perfekt och dessutom träffade jag en vän jag inte sett på många år.. Med andra ord en riktigt trevlig eftermiddag!
    6 poäng
  9. middag i går vårrrullar enis
    5 poäng
  10. Igår kväll hade frugan fullt upp, röd och grönsaker skulle fixas till och även gul och vit lök samt svamp.. Och i morse vaknade jag av att det doftade mat i hela huset och nyss blev hon hämtad för att visa sin respekt för Buddha genom att ge munkar mat och gåvor!
    5 poäng
  11. Såg den repan live. Var lite ståpäls då.
    5 poäng
  12. Köttfärslimpa kryddad med dijon, timjan, fetaost och svarta oliver.. fantastiskt gott tillsammans med Cheriepotatis från kökslandet och hemmamekad lingonsylt, underbart!
    4 poäng
  13. Haft lite schyssta kärror på hjulinställning i veckan !!
    4 poäng
  14. Firar Sveriges konungs femtio år på tronen med gofika och en stänkare!
    4 poäng
  15. Favoritdotterns Robin!
    4 poäng
  16. Jag mins när Michelle Mouton körde om mig på allmän väg med sin Audi Qattro i Värmland. Då gick det fort för hon hade bråttom till service. Kul minne.
    4 poäng
  17. Rester idag, käkar direkt ur lådan bara för att glädja ett pucko utan eget liv
    4 poäng
  18. Chalmerister ng thai fick besök.
    4 poäng
  19. Färdig köpt deg med lite bacon och salami och ost så jäkla gott
    3 poäng
  20. Detta var en trevlig bil jag hade. Pontiac GTO med 455:a
    3 poäng
  21. 3 poäng
  22. Hällt upp en öl till, som jag personligen hämtat på bryggeriet
    3 poäng
  23. Kan man posta video här ? om det går så är detta början på min partners nya snart kommer produkter. Hoppas det är ok, annars radera P3. Real Golden roas Soap.mp4
    3 poäng
  24. Nu är du igång igen med nåt du inte verkar förstå, motorsport handlar om pengar men framför allt hela teamet utan dom funkar inget. Du kan ha mest pengar inom dragracing (all motorsport) med det gör dig inte till vinnare, du måste ha ett bra team som funkar ihop. Inom dragracing är det inte bara att trampa på gasen och dra iväg, det handlar reaktionstid samt hörsel samt hur snabb du är att räta upp fordonet. Kunna släppa på gasen vid rätt tillfälle för att sedan gasa på igen vid bla. Hjulsläpp, och gör du fel spränger du motorn i det flesta fall inom kungaklasserna inom dragracing. Men för att komma till kungaklasserna måste du ha A-licens och det går ej att köpa, du måste tävla i lägre klasser först så du har får B-licens. För att få A-licens måste du köra en hel säsong med B-licens först, för att sedan köra upp för att få A-licens dvs. Det brukar vara i tre steg start till 60 fot tror jag det är, nästa steg start till ca 100 meter har jag för mig, sista steget är en fullrepa och släppa fallskärmen. Men det föresätter att du har licens för att packa fallskärm det brukar få med B-licens samt kör en bil som går fortare än 220 km/h, och det är föraren som packar sin fallskärm. Så allt är inte bara pengar du måste ha känsla och talang samt ha ett bra team, visar du framfötterna så kommer sponsorer som gör att du kan åka fortare. Jag kan vinna på 10 mille på lotto och köper ihop ett team och bil, men har jag ingen talang så kommer jag inte att vinna och i slutändan tappa mitt team för ingen vill hålla på med en loser. Det gäller nog alla sporter, ju mer talang man har gör att man syns mer samt vinner och då kommer pengarna in (sponsorer), som i sin tur gör att man köpa bättre material.
    3 poäng
  25. Ja du , Vi pratar faktiskt om det men HH inget för mig i så fall kolla läget lite längre ner typ Pkk vill kolla den landremsan lite mer ,, Men inte omöjligt att man drar ner till Rawai då jag vart där från 2010 o en gäkla massa gånger fram till 2017 ,, o varför inte stanna till på kao sok på vägen dit , Ja mycket att tänka på , Men det viktigaste Darlingen ska ha sitt o jag mitt så bägge blir nöjda
    3 poäng
  26. Nu är det 12 dagar kvar till take off
    3 poäng
  27. Ägg och kantarellstuvning på frukostmackan. Sista Cognacsmedwursten gick till lunchen.
    3 poäng
  28. Då var det dags för kulturnatten, så frun har stökat i köket flera dargar men nu på plats Hade beställningar för 12k innan hon ens var på plats
    3 poäng
  29. Ska du förstöra lördagskvällen för så många?
    2 poäng
  30. Har haft 55, 56, 58, 59, 63, 54, 65, och några till
    2 poäng
  31. 2 poäng
  32. Du är så jävla löjlig när du snackar om personenangrepp.
    2 poäng
  33. Stör mig inte,men du ska inte tro att du alltid har ensam rätt på att ha åsikter.
    2 poäng
  34. Det var tydligen ett gäng som fick 13 ! 15 miljoner i utdelning, i Gävle dessutom.. En lite svårlöst omgång igen, några säkra, några chansbud så det gäller att välja rätt idag. Mina säkra: Tottenham. Dom är otroligt svängiga Spurs, men nu ligger man 2:a ( vem hade trott det?) och Sheffield U har spelat dåligt. Dock verka 87% vara i överkant, men jag kan inte tippa imot dom längre. Norwich. Dom verkar gå väldigt bra än så länge i Championship. Preston. Dom ligger 2:a i Championship och jag tror att dom fortsätter ligga högt. Ipswich. Nykomlingsmöte där Ipswich gått som tåget medans Sheffield W fåt med sig 1 poäng än så länge. Några luriga: Newcastle - Brentford. Jag frågar som så många andra, hur bra är Newcastle ? Brentford är bra så jag tar 1X här. Man U- Brighton. Man U har stora problem vid sidan av planen medans Brighton gått bra men har bara en vinst mer? så jag helgarderar med tanke på att matchen spelas på Old Trafford. West Ham - Man C. Egentligen veckans spik, men jag tycker West Ham har gjort en del bra saker så jag tar 1 2 här på chans.
    2 poäng
  35. Här kommer kungaklassen på 2 hjul, och en Svensk som heter Peter Svensson även kör fortare en fjant elbilen och i Tierp https://youtu.be/KFkDtuX5uUw?si=la3tg_VBci59jyJ8
    2 poäng
  36. Fredag, då äter man schnitzel. Det är sen gammalt. Mikrad gratäng och kantarellsås därtill.
    2 poäng
  37. Lite Thai inne i Landskrona på "Thaiköket" Klart bra
    2 poäng
  38. Ett steg närmare Thailands resan, bilen är såld och 22 dagar kvar.
    2 poäng
  39. Kollar när frugan matar myggen.
    2 poäng
  40. Efter att ha varit här behövs nåt nervlugnande..
    2 poäng
  41. Nu laddar hon till lördagens kulturnatt i Uppsala. Godis, svamp med mera. Ny grej med nått friterat en med prinskorv och en med thaiköttbulle + hemgjord dipp. Jag får vara försökskanin, men det var riktigt gott. Hon har redan beställningar på godis för många sköna tusenlappar. Hon är grym och jag är mycket stolt över henne. Vill slå rekord denna kulturnatt och vädret verkar vara med henne, hon har snackat med Buddha säger hon
    2 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...