Jump to content


  • Flest inlägg

    1. Tallviking
      Tallviking
      41743
    2. Kenneth4618
      Kenneth4618
      35187
    3. audirs2
      audirs2
      29758
    4. Soengsang
      Soengsang
      29728
    5. Enis
      Enis
      29363

Topplistan

  1. Luke the Drifter

    Luke the Drifter

    Aktiv medlem


    • Poäng

      96

    • Inläggsräknare

      6 999


  2. svampen

    svampen

    Aktiv medlem


    • Poäng

      70

    • Inläggsräknare

      21 249


  3. kolla min fot

    kolla min fot

    Aktiv medlem


    • Poäng

      66

    • Inläggsräknare

      899


  4. navion hispania

    navion hispania

    Aktiv medlem


    • Poäng

      64

    • Inläggsräknare

      1 500


Populärt innehåll

Visar innehåll med mest karma den 2023-11-04 i alla områden

  1. Nästan som ägg och bacon. Vaknade tidigare än tuppen. Så efter att fakturerat lite på morgonen och registrerat arbetstid åt gubbarna. Så tog jag horplogen/moppen och åt lite frukost. Detta i det gröna och blåa Khao lak med inte allt för mycket trafik. Bästa tiden på morgonen för en tur skönt som fan i luften.
    20 poäng
  2. Djungeln på andra sidan, fan va mycket mer mark vi fått påpeka grannen. Tja det har varit båda vägarna både gett och tagit. Nu slutar ju chanoten vid muren. Så det är väl Ingemans land. Trevligt är det dock att vakna upp till lite ljud från djungeln tycker både jag och gäster. Putsa,fixa och underhåll tar alldrig slut gäller både båtar, brudar och bungalows och en och annan gammal horbock.
    20 poäng
  3. 19 poäng
  4. Tja, Lördagen har varit rätt stressig så nu sitter jag och snackar med ......🧔‍♂️........en vän uppe i spenaten😀🙏. Så nedan min lördag i några foto. Mat behövs, så idag storshopping på rätt tråkiga Makro Jaha, lite mer stress när man måste hjälpa till med djuren 🙃. Och på Messenger med världen bästa pittbullterier🥴😉, en del fattar, och också snällaste personen jag vet. Nu har han landat i spenaten som ByggarB.zz..ett tag igen.👨‍🌾 Och grannen har hittat en pålitlig leverantör 🤥 av målning. Hmmm, han är i USA och blir nog brydd om han visste att de "typ" glömt att tvätta först. tja...men färgen sitter väl kvar tillräckligt länge för att eventuella spekulanter ska få ett nymålat hus.....i några månader.
    15 poäng
  5. Sunday can be Funday. Så gott med leverans av torkad Karl Johan svamp, iberico gris och riktigt smör
    15 poäng
  6. Tja du sjöfarten har ju dom prostituerade varit en del av sjöfarten länge kanske inte nu längre, men fan så länge. Men nog ser jag både en och annan som trillar dit på nån brasilianska hora då jag mönstartat av nån rigg i Rio relativt nyligen. Om det är kåthet, fylla ganska säkert båda. Men inte fan har det så mycket med att förnedra bruden. Tror inte det skulle fungera att jag skulle påpeka det inkorrekta till några från Texas eller Skottland på drill floor att dom att haft umgänge med prostituerade. Då åker jag hem. Fungerar i Sverige på nån jävla könsneutral, HBTQI certifierad arbetsplats typ kommunhus. Tja man är dinosaurie. Så gillar man inte det så accepteras det liksom den andra delen med fylla, horor, Scandal Beauties, vodka luder etc. En sargong som är långt ifrån pk så är det. Rätt eller fel, Av dig är ju och pk eliten är jag skyldig. Men efter snart 40 år till sjöss är det en del av mitt arbetsliv. så nått jävla kust och hav romantik är det inte till sjöss. Liksom dom flesta åkte och en del fortfarande åker till Thailand för att k**lla och supa. Fan skall man var helt PK så skall man ju knappt dricka en öl i bar i Thailand, då det stöder prostitution. Rasistisk tja i Nigeria där jag jobbat, så dundrar anmällningar in om rasistisk uppträdande då man är arbetsledare. Då kan jag säga att nog fan har man ett jävligt korrekt uppträdande och inte ett N ord. Vem fan är så dum då man hade 2000 usd/ dagen. Man helt enkelt ber dom göra deras arbetsuppgifter som dom ibland vägrar och då vänds det imot dig. Nigeria och Angola tja ta tur dit ner jobba där, så får man uppleva omvänd rasism från det man landar, timtal i passkontrollen utplockad Sitta där och vänta på ingenting. Dom sitter och skrattar åt dig ser hur mycket pengar dom kan plocka dig på osv. Tja name of the game, vist pissigt då. Men inte fan ligger jag sömlös för det. Än mindre för nått PK ideal. Men eftersom du är/var i kött branschen. Så är väl rådet som Charles Bukowski gav det PK riktiga några kilo köttfärs och en blommvas, bästa knull som finns, med ett tillägg kött från ekologisk jordbruk. Samtidigt läser jag RFSL tjänar miljonbelopp på att HBTQI certifiera tex biblioteket. Läsförståelse går ned men va fan huvudsaken är att det finns inget som heter pappa eller mamma. Skattepengarna där det verkligen behövs. Härliga PK negerkung är ju borta ur pippi böckerna. Så vi går mot nytt och härligt sverige. Vilken jävla rasist kärring Astrid ändå var. Nej Moralen den skall var låg och behaglig.
    14 poäng
  7. En cappuccino på BauHaus eller Hidden Lab tror jag stället heter.
    13 poäng
  8. När man får en burgare som den ska vara. Utan pekfingrar, typ den måste vara genomstekt/well done eller ibland även värre kremerat protein.
    10 poäng
  9. Moccona trio gott som första kopp på dagen.
    10 poäng
  10. Ungsgrillade tjocka revben, potatis, gräddsås och äppelmos
    9 poäng
  11. Gratismat på minst fyra ställen igår. För ovanlighetens skull valde jag ett ballongparty. Hade personlig inbjudan. Är det ballongparty så ska det va rejäla ballonger.
    9 poäng
  12. 9 poäng
  13. blev soppa till lunch igen enis
    8 poäng
  14. Hon tar inte något skit! Är övertygad om att det kommer att gå bra för henne. Hon är ju sedan några år tillbaka ihop med en mycket trevlig Kanadensare. Dom har en 3-årig son ihop. Han jobbar på olika oljeplattformar runt om i världen. Bättre svärson är det svårt att hitta!
    8 poäng
  15. En rejält het chili con carne på Stammtisch
    7 poäng
  16. Idag blev det rester, korv stroganoff.. Och till fredagsmys serverades Bredsjö hård och Bredsjö blå tillsammans med oliver och italienska kringlor.. fantastiskt gott tillsammans med ett glas rött från Italien!
    7 poäng
  17. inte just nu och inte jag men ändå..😛 Idag har frugan varit i Linköping och visat sin respekt för Buddha och gett mat till munkarna! 🙏❤️🇹🇭🙏 Lite roligt är att munken som sitter bakom frugan kommer ihåg mitt namn och frågar alltid hur jag mår, (han och en annan munk välsignade vårat hem för 15-17 år sedan!.💕🙏
    6 poäng
  18. vad jag gör... lägger upp en selfie
    6 poäng
  19. Saxat från FB: THAIRESENÄRER FAST PÅ ARLANDA Sedan i går torsdag väntar 279 av Thai Airways passagerare på att få lyfta mot solen och värmen. EDIT: Planet kom iväg klockan 19.00 fredag kväll. Deras flight TG961D skulle avgå klockan 13 svensk tid. Istället blev alla inkvarterade på hotell på flygplatsen. Deras plan fick tekniska problem, ett oljeläckage. Lanta-veteranerna Börje Olsson och Kicki Allvin Olsson är två av många som väntar på att få komma hem till Lanta. - Den första uppdateringen idag var avresa klockan 14.00, framme i Bangkok 6.45 på morgonen och sedan i Krabi 20.30 i morgon kväll. - Senare fick vi en uppdatering som sa att vi tidigast skulle få åka 17.00 idag. Vi har fått ett tillgodokvitto på 7-eleven på 75 kr. Tackar, tackar. Jag tror det blir en övernattning till, säger Börje Olsson luttrat. I skrivande stund är planet 35 timmar försenat. De 279 passagerarna har inte fått information om hur omfattande oljeläckaget och vad man väntar på. - Ingen info som väntat. Och vi ser inget Thaiplan utanför den gate där vi ska stiga på … Att planen får tekniska problem och passagerarna får vänta ett eller ett par dygn har blivit vanligare efter pandemin. Under högsäsongen flyger bolagen med allt de har och har inte alltid reserver att sätta in när deras äldsta plan behöver en ny reservdel.
    6 poäng
  20. 37' för t/r med Thai Economy i high season December är nog all time high , jag stannar nog på jorden ...
    6 poäng
  21. En virre så man mår gott.
    5 poäng
  22. 5 poäng
  23. Hyrde ut ett hus vi har (Khao lak)idag till en Tysk 3 år ville han ha, så jag får väl dikta ihop 1+1+1 kontrakt åt han. Pratade bra engelska kärringen hans från södra Thailand Pattani. 8000/månaden begärde vi och fick vi. Omöblerat 2 sovrum 1 ac. Ok hus lite nära gatan men ingen trafik att tala om.
    5 poäng
  24. Vi har begåvats med en ny svensk ambassadör här i Thailand. Denna gång en kvinnlig. https://scandasia.com/meet-the-new-swedish-ambassador-to-Thailand/
    4 poäng
  25. DAB tillsammans med anka och rödkål 😋
    4 poäng
  26. Min s.k plastdotter Pim. Hon är ju dotter till min frus syster och hennes pappa dog när hon var 4-5 år! Jag har varit hennes pappa sedan dess! Hon har precis fått jobb som servitris hos Harrys i Pattaya. Hon har ju tidigare jobbat som kock och servitris i mer än 10 år på olika restauranger i feskebyn! Hon är mycket duktig på att jobba plus att hon i princip talar flytande Engelska och kan en del ord på Svenska! Älskar henne som min egen dotter!!
    4 poäng
  27. Utmärkt video som återigen visar att det skapas en miljon frågor varje gång Thai gov ska introducera något nytt som har med faranger att göra. Thaiarna vill både ha kakan och äta den. Nya regler slutar ofta med en U-turn och därefter total tystad men denna gång tror jag att det faktiskt blir något och att pensionärssvenskar kommer att klara sig fint. Värst blir det nog för de faranger som inte behövt betala någon skatt alls på sin pension då de flyttat till Thailand och långliggarkineserna kommer väl att storfuska som vanligt. Nya Thairegler är ofta inte vad de verkar vara. Jag kollade upp Thai 10 års visum för aliens: - Okay, jag sätter in 3 miljoner Baht på ett bankkonto så slipper jag Imm i 10 år. - Nä, nä, nä så enkelt är det inte. Man måste fortfarande anmäla 90 dagars samt åka till Imm en gång om året för visa extension och dessutom omprövas visumet efter 5 år. Vad är meningen med att låsa upp 3 miljoner Baht när allt blir som vanligt? .
    3 poäng
  28. Prepp Blender/mixer är inkluderad. Även Tanduay Gold
    3 poäng
  29. Så pinsamt inlägg att jag vet inte ens var jag skall starta i min kommentar men börjar med "fy fan va vedervärdig du skriver"🤬..... Har allt som oftast gillat dina inlägg om diverse båtresor, vad du gör på sjön just nu etc., då jag alltid älskat sjöfart🙏 men nu blev jag mer än besviken...... Du inte bara uttrycker dig rasistiskt mot kvinnor med ursprung från Afrika utan även låter dig nedvärdera dem till "ickemänniskor", som bara skall nyttjas med ett s.k. "knullgummi" och dessutom ses som en handelsvara🖕...... Om inte detta var det värsta, så klickade flera av de forummedlemmar jag respekterar, på en så kallad "skrattande emoij".... Hade det varit lika jävla roligt om samma sak hade nyttjats mot era, "nyligen till vuxen ålder kommit", döttrar?!
    3 poäng
  30. 3 poäng
  31. IPA ifrån harboe 5,6% Lite fruktig i smaken.
    2 poäng
  32. 2 poäng
  33. Jackpot omgång med bara en stor favorit Man C, så det gället att chansa på rätt ställen idag. Mina säkra: Man C. Det är bara att skriva ner 1:n, finns inte att Bournemouth skulle skrälla. Watford. Dom har kommit igång bra medans Huddersfield defensiv är inte bra. Wolverhampton. Sheffield U har tagit en poäng så här länge! jag tror inte dom fördubblar sin poängskörd i dag. Middlesbrough. Att dom förlorade i lördags mot ett svårspelat Stoke räknar jag som tillfälligt misstag. Några luriga: Newcastle - Arsenal. Arses är nog ihop med Man C formstarkast i ligan, men Newcastle har hemmamatch och har också gått bra. Jag helgarderar 1X2 Brentford - West Ham. Två lag jag inte kan slå isär, dessutom Londonderby så jag helgarderar 1X2. Birmingham - Ipswich. Ipswich går som tåget medans Birmingham har 3 raka förluster, min tro är att Rooney får ihop defensiven i Birmingham så jag tar X2. Swansea - Sunderland. Två lag som som vunnit eller förlorat dom sista matcherna gör att jag tar en "Norsk" 1 2.
    2 poäng
  34. 2 poäng
  35. 2 poäng
Denna tabell är inställd till Stockholm/GMT+02:00
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...