Jump to content

Om denna klubb

En grupp för MPR-träffar av alla de slag.

 1. Vad är nytt i denna grupp
 2. Finns ju fortfarande rum kvar på Globen.........
 3. Har bokat på Rival, Mariatorget nu, lite knöligt att ta spårvagnen dit bara och gå en promenad i 5 minuter från slussen. Bara 1500;- natten
 4. Nu finns det rum på globe hotell när träffen är 8 Juni 2019
 5. Finns hotell i närområdet kolla dom. Svedmyra, skanstull, medis mm Skickat från min SM-G930F via Tapatalk
 6. Globen hotell är tvärkört, helt fullbelagt den helgen
 7. Ett trevligt hotell mitt i smeten. Var där på ett litet jobb för ett tag sedan
 8. Kanske inte TILL träffen, men... MVH
 9. Efter ett kort sammanträde med mig själv och mitt alter ego så har vi lyckats enas om att den 8: juni 2019 är det datum som gäller för Stockholmsträffen. En ny Stockholmstråd dyker upp senare men spika lördagen den 8:e juni 2019. Räkna med förfest på fredagen, kanske att vi kan köra något i Hemfosa under fredag dag (som vi gjorde för ett antal år sen) och sen in till stan...
 10. Nacka finns det en beddsoffa oxxå.
 11. Ni är alltid välkomna till Solna.
 12. Ser att Hilton slussen har ungefär samma prisklass som Globe hotel. Kan väl inte va så besvärligt att ta den underjordiska spårvagnen aka tunnelbanan till träffen?
 13. Jag är inte så känslig vart jag sover, har ju hunnit lära känna många härliga människor i huvudbyn som jag förhoppningsvis kan slagga hos om det är dåligt med hotell. Hemfosa, Tyresö, Sundbyberg och kanske till o med Solna. Kanske ska välja en natt max per ställe så dom inte ledsnar på mig.
 14. 8 e juni passar som en smäck. Då är jag ledig Skickat från min SM-G930F via Tapatalk
 15. Jag skulle nog säga att den 8:e juni vore runt de datum vi brukar hålla festen varje år. Att det är nationaldag den 6:e juni på torsdagen gör ju att fredagen är en klämdag, vilket ger möjlighet till en längre ledighet och mer fest... Boka in i er i Stockholm redan från torsdagen Jag säger att vi kör på lördagen den 8:e juni för 2019 års Stockholmsträff! Köttis, du och Peter kan slagga i Hemfosa om ni inte hittar bra boende.
 16. trist om du får som du vill. för då kan inte jag och M.L.S närvara. vi e då på ARN.
 17. Ja, då kommer man osökt till frågan om det blir ngn träff 2019?........ Hoppas på det och i sådana fall är min rekommendation 15:e juni.......... Första helgen i juni är det Sthlm Marathon och vanligtvis fullbokat på hotell i hela staden....... Helgen efter det är nationaldagshelgen och då ser det ut som fullbokat på Hotell Globen där många av oss utsocknes vill bo...... Väl mött förhoppningsvis.........
 18. Oregistrerad

  Spontanträffar

  Ja, kanske?! Det var nog Jultomten jag menade. För du är ju inte alls uppenbar med ditt trollkonto.
 19. Stein

  Spontanträffar

  Du blandar ihop mig med någon annan. Erbjudandet kvarstår dock tills vi ses i Pattaya nån gång. Whööp!
 20. Oregistrerad

  Spontanträffar

  LOL! Grottis, kamma till dig nu! Varför sa du inte vad du tyckte om mig när vi träffades istället? Är du så ryggradslös? Du är bara patetisk och inget annat. Så besviken, trodde ju att du var en go en gubbe.... men ack så fel man har.
 21. Stein

  Spontanträffar

  Kom till Harrys så tar jag in ett helrör som vi kan dela på. Du får även välja vilken sort du vill ha. Sangsom duger tydligen inte.
 22. Stein

  Spontanträffar

  Ja visst är det underbart. Stekigt värre. Inget för fejk-stekare och wannabees som kingen.
 23. Bibben

  Spontanträffar

  Här en man som vet vad han pratar om, kommer han sen och säger att Coke Zero är väldens bästa dryck så är han perfekt, nästan så jag skulle fundera på att byta sida... hehe
 24. Oregistrerad

  Spontanträffar

  Hahaha! Jo, det tror vi på! Kan du inte visa en live and direct bild på var du är? Du har ju postat bilder där du säger att du är som är flera år gamla? Vem mer än dig själv tror du att du lurar? Tja, dom som inte förstår att du är troll då.
 25.  
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Skapa ny...

Viktig information om sekretess och kakor

Sekretesspolicy