Jump to content

Om denna klubb

En grupp för MPR-träffar av alla de slag.
  1. Vad är nytt i denna grupp
  2. Jag provade alla öl på tappen som jag inte kände igen. Och de från Phuket var faktiskt bäst. Nu var det inte den som stod på glaSet som jag drack. Utan en annan från sa.ma bryggeri. Riktigt bra öl. Troligen den bästa jag druckit i Thailand. Ölnörd som jag är är sånt viktigt.
  3. Haha, ok. Jag brukar inte reflektera så mycket vad det står på glasen. Här blandas det ju hur som helst ändå. Visste inte ens att det bryggdes här.
  4. Du måste vara mycket nyvaken. Vad står det på glaset?
  5. En draft och en burgare på ett fuskträbord. Vad mera?
  6. Nyvaken är en bra ursäkt. Titta på bilden jag postade med ölglaset.
  7. Nä, nu är jag inte med riktigt. Ä i och för sig nyvaken om det kan vara en ursäkt.
  8. Finns ju några där som jag kan tänka mig smaka. Fast jag är lite besviken på dig. Du brukar vara snabb på att uppfatta saker och ting, men du har missat det uppenbara i bilden jag skickade. Titta en gång till.
  9. Finns säkert bättre men den här är ju bara 100 meter hemmifrån. Leo 70 Baht. Resten är ju dyrare förståss.
  10. Man behöver tydligen inte åka till Phuket för bra draft beer. Bang bang burgers är suveränt.
  11. Enis kanske tar det på sitt konto? Få se om jag hittar några svindyra draft i Bangkok. Fast det är nog en klen ersättning gentemot några i Phuket.
  12. Du ska ha en stor eloge att du övervägde att ställa upp trots lång framkörning. Förstår dock att man inte vill nöta på toffelfriden. Den ska man vårda.
  13. Synd , Miss på två dagar
  14. Sikta på Phuket nästa gång så bjudet jag på några svindyra draft. Sjäkv dricker jag ju mest Leo.
  15. Skulle åkt ner om jag inte levde under toffeln. /Lille Fridolf.
  16. Fasen missade dig med en dag. Ifall du har vägarna förbi Jomtien så är jag tillgänglig dock 🙂
  17. Åker ner till Bangkok i morgon. Blir kvar någon dag. Torsdag em skulle det vara kul att få i sig en eller ett par goda öl. Är så less på Thai ölen uppe i byn så det skulle vara kul att få i sig något godare. Vi kommer att bo vid Sukhomvit. Är det någon som vill slå ihjäl någon timme på torsdag em, så har jag några timmars kvalitetstid för mig själv att fodra från frugan. Föreslå ett bra ställe med bra öl vid Sukhomvit någon gång efter kl 15. Detta var lite sent påtänkt, det ber jag om ursäkt för. Även om ni inte har möjlighet att ses tar jag gärna emot tips på ställen med bra öl i omgivningen. Det var rätt bra många år sedan jag var i dom där trakterna.
  18. audirs2

    Annandagsträff 2023.

    Själv är jag med i en insamling till Ukraina, vi fick ihop 10 st gamla pickupper som går att köra ned dit snart! Grön militär färg som jag köpte gick på ca 7000.-, har inte fått fakturan ännu! Slava Europa!
  19. Tallviking

    Annandagsträff 2023.

    Blev runt 40 personer i år och rekord i insamlingen. 292.000 baht
  20. gst

    Annandagsträff 2023.

    Blir tyvärr ingen resa till Udon denna jul, min fru anser inte att vi har tid 😞
  21. sarne

    Annandagsträff 2023.

    Edit: Plats: Ambience (fd JB Guesthouse) Residence
  22. sarne

    Annandagsträff 2023.

    Anmälda 10/12. Sven Arne Hedell Chawee Hedell Garry Patrick Lewin Haraldur +1 Kenth Söderlund ev. Med Fru. Hans Lock. 2 st Lars Nielsen Orvar Lilja Reidar Olofsson Tyrone Fröberg Lars Bunner Pelle Svenson med Rai. Kjell-Åke Johansson Tomas Klein och On. Stig Holmberg och Phaen. Kjell Nyström 4 st. Hans Wengelin Drivern Tallviking med Fru Plats: JB Guesthouse Udon Thani. Tid: Samling 12.00 lunch 13.00 Buffe med thai och västerländskt. Pris 300 baht/person. Dryck tillkommer. Program: Sedvanlig samvaro, socialt umgänge. Redovisning av årets insamling till barnhemmet.
  23. gst

    Annandagsträff 2023.

    Har bokat samma hotell som er, Pannarai, så nu är det ännu troligare att vi kommer. Bestämmer oss som sagt var definitivt nästa vecka.
  24. gst

    Annandagsträff 2023.

    Vi bestämmer oss som sagt nästa vecka, men troligt att vi kommer.
  25. Tallviking

    Annandagsträff 2023.

    Vi kommer och Drivern är med oss
  26.  
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...