Jump to content
Sign in to follow this  

About This Club

En grupp för MPR-träffar av alla de slag.

 1. What's new in this club
 2. Kötthandlarn

  Västgötaträff 2020

  Väl mött....... Tält i år igen?
 3. Drivern

  Västgötaträff 2020

  En månad till förträffen nu,värmer upp på Orust på lördag
 4. born41

  Västgötaträff 2020

  Om man är sosse och skall använda sprit är det då lämpligt att ta till Rödsprit?
 5. HuaHindinnge

  Västgötaträff 2020

  Sprit lär finnas tillgängligt i stora mängder.
 6. Drivern

  Västgötaträff 2020

  En uppdatering av denna träffen.Som alla ju vet så är det virustider fortfarande,men allt socialt liv kan ju inte stängas helt,om vi agerar försiktigt och vettigt med de förmaningar som gäller med avstånd,handspritning och dylikt så kör vi på.Ta gärna med egna fällstolar,lättare med avstånd då.Det är ca 40 som aviserat närvaro just nu.Det är trots allt 10-års jubileum.
 7. Varför ens nämna om Clirre?
 8. conservator

  mpr träff i slottsgogen

  Clirre kanske är lika snäll och gör dig samma tjänst
 9. Enis

  mpr träff i slottsgogen

  Mycket trist att höra.... det gör du rätt i....heders... Enis
 10. Tekkor

  mpr träff i slottsgogen

  Elegant att du uppmärksamma problemet med stökiga medlemmar som gör personliga påhopp, men en del har saklig grund andra gör påhopp för nöjes skull eller för att vara elaka... Och en del vill bara förstöra forat... Ser fram mot en ljusare tid här då du diktatoriskt rensar upp och håller pekpinnen högt mot. Väntar med spänning på nästa medlem du skall tillrättavisa Sen har väl P3 vid ett flertal gånger sagt att medlemmarna fan är vuxna och han skall inte behöva komma och informera är om att man skall bete sig vuxet. Edit: gjorde en språklig justering så inte atom för hjärtrusning...
 11. Herr Chang

  mpr träff i slottsgogen

  Jaha, jag ska väl också sent omsider bidra med några bilder. Vädret var hyfsat när jag och Bernard anlände Slottsgogen. Olivia med pojkvän deltar också! Hyfsad social distansering... Sen regnar det i 4-5 timmar. Första timmarna sitter vi fint och torrt under stora trädet, men till slut läcker regnet genom bladverket. Drivern vill inte sätta sig på sin blöta stol. Ja, så kan det gå om man ska iväg och vattna växterna! Kommentarer överflödiga. Jag har tyvärr många värre bilder på Clion, men de avstår jag från att publicera. Men tack till alla som deltog, trots dåligt väder blev det trivsamt med många intressanta samtal. Herr Chang har talat.
 12. Drivern

  mpr träff i slottsgogen

  Det får vi hoppas,mitt paket (17-25 juni) ligger i vila.
 13. GreenValley

  mpr träff i slottsgogen

  Jag skulle ha åkt till Dublin/Bray i tisdags, vi kanske ses där nästa år?
 14. Drivern

  mpr träff i slottsgogen

  Skulle suttit på läktaren i Dublin tillsammans med "Gula Väggen" iklädd den vackra tröjan igår,men det sket sig.Hade nog mått lite sämre idag i och för sig.
 15. Tommy

  mpr träff i slottsgogen

  Förlåt högt aktade Biker! Men strax efter att jag tänt grillen här hemma, nån halvtimme eller så efter HC hade berättat att han var på väg, så började det faktiskt regna här. Jag tänkte "Fan, regnet är på väg in mot Göteborg vad tråkigt för träffen i Slottsskogen, nåja de hittar väl en alternativ plats att vara på". Menade absolut inget illa med det inlägget, och ser på Clions bilder att de inte flyttade träffen, men det visste jag inte när jag , enligt dej "spydde galla". Hoppas alla mår bra idag och ser fram emot fler bilder på goa gubbar! MVH
 16. Drivern

  mpr träff i slottsgogen

  Jag höll mobilkameran lugn,men tror HC fotade flitigt,resultat dyker nog upp senare idag
 17. born41

  mpr träff i slottsgogen

  Du kanske hade sänkt blicken för mycket?
 18. Soengsang

  mpr träff i slottsgogen

  Hade alla utom Clion slut på batteriet i kameran/telefon, misstänker att Clirre bara har bilder från festens början
 19. Drivern

  mpr träff i slottsgogen

  Ja det var trevligt trots några regnskurar,hittade en bra plats under ett paraplyträd,dock svårt hålla avstånd där,det klarnade upp framåt kvällen.Nu ser jag framåt mot Orustträffen nästa månad samt Västgöta månaden därpå.Ha det gott och vårda nu dagenefter syndromet.
 20. soi covboy

  mpr träff i slottsgogen

  goa gubbar glad midsommar på er
 21. Naam kaeng

  mpr träff i slottsgogen

  Tänk att det fanns utrymme för missuppfattning när ordergivningen var glasklar..... Ser trevligt ut, regn till trots! Jag tror dessutom, trot eller ej, att man på sina håll i Sverige hade önskat regn igår - då vissa platser hade värmerekord.
 22. Soengsang

  mpr träff i slottsgogen

  ”Högt aktad medlem” Men för i helvete, han är väl inte mer aktad än någon annan. För övrigt håller jag med om att personliga saker kan tas på tu man hand.
 23. biker

  mpr träff i slottsgogen

  Det är helt otroligt att du Tommy överhuvudtaget ges utrymme att yttra dig på detta forum. Du sysslar med återkommande personliga påhopp på enskilda medlemmar. Tycker du verkligen att dina "problem" med en högt aktad medlem vid namn "Clion" hör hemma här? Det minsta du kan göra är att stänga igen brödluckan. Du presterar inlägg efter inlägg med grovt kränkande innehåll. Helt ofattbart att P3 eller annan moderator låter dig spy din galla på forumet. mvh biker
 24. clion

  mpr träff i slottsgogen

  Ja givit vis så komm regnet fan ok det var trevligt ändå
 25. Tommy

  mpr träff i slottsgogen

  Strax efter Herr Changs senaste inlägg tände jag grillen hemma... 2 minuter senare började det regna, flyttade grillen under tak och skänkte träffen i Slottsskogen en tanke "Om en kvart eller så regnar det där också"... Jag gissar att de hittade en alternativ träffplats? MVH
 26. Tekkor

  mpr träff i slottsgogen

  Ja vi spanar från luften... vi är på väg Men va fan nu e vi ju i V-Frölunda....
 27.  
×
×
 • Create New...