Jump to content

Om denna klubb

Joe Biden. Vem är han egentligen? Kommer han göra bra ifrån sig och bli omtyckt och omvald? 78 år gammal, politiker, advokat och författare, kan man läsa på nätet. Tillhör Romersk-Katolska kyrkan. Gift och har barn. Demokrat. Slåss för miljö och klimatfrågor. Jordens mäktigaste man? Låter stafettpinnen gå vidare, efter Changens tråd om Trump.
 1. Vad är nytt i denna grupp
 2. Kenneth4618

  Biden

  Tja det kanske inte är så långt borta med tanke på ryss och kinesjävlarna
 3. audirs2

  Biden

  Han får starta ett krig till så blir han nog poppis igen! Det är ju så dom gör, förenar landet!
 4. Naam kaeng

  Biden

  Biden är förbaskad på föregångaren..... https://www.dn.se/varlden/bidens-attack-mot-trump-en-dolk-mot-demokratins-strupe/ "Den före detta presidenten i USA har spridit en väv av lögner om valet......"
 5. Tallviking

  Biden

  Ända in i kaklet (döden) eller ?
 6. Naam kaeng

  Biden

  Fast nu meddelar han att han inte bara tänker sitta tiden ut - han tänker även fortsätta en period till! USA:s president har försäkrat supportrar och finansiella givare att han planerar att ställa upp i nästa presidentval 2024, vilket Washington Post rapporterade i helgen. https://www.svd.se/usas-aldste-president-tanker-kandidera-igen Vill Trump möta Biden? Han har redan förlorat en gång mot honom. Men en hel del talar å andra sidan för att Trump som person drivs mycket av revanschlust.
 7. Naam kaeng

  Biden

  https://www.dn.se/varlden/joe-bidens-stod-lagre-an-nagonsin/ Bidens opinionsstöd tog en avgörande vändning i mitten av augusti, ungefär samtidigt som talibanerna tog makten i Afghanistan. Då korsades kurvorna, fler började uppge att Biden gör ett dåligt jobb än de som gjorde tumme upp. Och nu har alltså de missnöjda gått över 50 procent. Joe Biden får sämst betyg för sina insatser när det gäller invandringsfrågan och utrikespolitik.
 8. Naam kaeng

  Biden

  https://www.dn.se/varlden/biden-lovar-slappa-hemlig-information-om-11-september-attackerna/ Nu går president Joe Biden ut och beordrar justitieminister Merrick Garland att göra en genomgång av ett stort antal dokument från den federala polisen FBI. Granskningen syftar till att få ett stort antal av dessa dokument avhemligade och släppta till allmänheten. – När jag ställde upp i presidentvalet så lovade jag att säkerställa en öppenhet när det gäller frisläppandet av dokument som rör 11 september-attackerna mot Amerika 2001, sa Biden i ett uttalande skriver nyhetsbyrån Reuters. Enligt Biden är målet att göra dokumenten offentliga inom sex månader. Kommer vi nu att få reda på vad som verkligen hände och vad (vilka) som låg bakom attacken....?
 9. Tallviking

  Biden

  Politisk seger för Biden: Hisnande stor satsning på infrastruktur tar ett kliv Joe Bidens historiskt stora infrastrukturpaket på 1 200 miljarder dollar har efter hårda politiska turer tagit sig förbi det första hindret i USA:s senat. Det rapporterar amerikanska medier. Senatorerna röstade i natt för att gå vidare med skalet till uppgörelsen. Förslaget ska debatteras ytterligare innan det kan formaliseras genom lagstiftning, då efter slutlig votering i både representanthuset och senaten. Nattens genombrott är en stor seger för Biden som har satsningen som en central punkt på sin politiska agenda. Nattens omröstning slutade 67–32. Totalt röstade 17 av 50 republikanska senatorer för förslaget. Satsningen är avsedd att rusta upp USA:s eftersatta vägar, broar och hamnar och sätta fart på bredbandsutbyggnaden.
 10. Surin P3

  Biden

  Hilarious, som det heter på utrikiska.
 11. 65Selander

  Biden

  Säker på att han är ensam, du lade in detta 2ggr på raken inom några minuter.
 12. Nicholas

  Biden

  Jag såg Biden på SVT uttala sig om hackningarna. Totalt dement. Går inte mandat-perioden ut. Chanslöst.
 13. Nicholas

  Biden

  Jag såg Biden på SVT uttala sig om hackningarna. Totalt dement. Går inte mandat-perioden ut. Chanslöst.
 14. Surin P3

  Biden

 15. John Khonken

  Biden

  Gå in och länka själv skriv Fauci e-Mail. I din värld är allt som inte passar inget att bry sig om. Frågan är hur många miljoner människor han hade kunnat rädda. Fauci sponsrade Wuhan labbet. Som råkade släppa ut Biovapnet. För det är tillverkat i labbet
 16. Fritz

  Biden

  Nej du Jonte, det har jag ingen susning om så du kan väl vara snäll och länka till nån tillförlitlig källa som styrker det du påstår.
 17. John Khonken

  Biden

  Fritte du har väl läst om Fauci. Han visste redan 2020 att HCQ och ivermectin hjälper. Du har väl läst hans mail som legat ut på nätet. Vad tycker du om det. Jag visade också att CDC visade att HCQ hjälper. Så vi kan säga att Fauci med medhjälpare tagit livet av väldigt många människor. Fin människa Fauci
 18. Fritz

  Biden

  Ganska osmart beteende kan man tycka. "99,2 procent av alla som just nu dör av coronaviruset i USA är ovaccinerade människor. Det säger landets ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci, enligt USA Today. Han säger att han tycker att det är sorgligt att inte fler människor vaccineras och säger att en del av förklaringen ligger i att många människor i USA är vaccinmotståndare. – Det finns människor över hela världen som skulle göra vad som helst för vacciner, säger han." https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/fauci-nästan-alla-som-dör-i-covid-är-ovaccinerade/ar-AALLkWN
 19. Oregistrerad

  Biden

  Nej, jag har inte 100% rätt. Jag kallar inte folk för foliehattar, konsprationsteoriker, idi*ter etc. om dom inte har samma åsikter som jag. Däremot så lägger jag gärna fram mina åsikter och diskuterar angående dom olika ämnena.
 20. berlitz

  Biden

  Dito
 21. Oregistrerad

  Biden

  Men det är ju perfekt om du alltid har haft 100% rätt i ditt liv och aldrig märkt senare att du haft fel. Då vet du också nu med 100% säkerhet att du har rätt. Inte illa.
 22. Oregistrerad

  Biden

  Du skrev om att följa informationen tidigare. Jag skrev tidigare att 6 koncerner pumpar samma information och gav ett exempel på det
 23. Tommy

  Biden

  Japp, det har jag! Stollar som tror på allt negativ de läser sig till om Covid-vaccin på nätet, helt utan att ha en aning om vem som skrivit vad eller vad den källan har för kunskaper eller motiv. MVH
 24. berlitz

  Biden

  Att folk säger samma sak i ihopklippta sekvenser bevisar väl ingenting.
 25. Oregistrerad

  Biden

  Alla säger exakt samma sak. Kolla tidigare i klippet om du inte märkte det.
 26. berlitz

  Biden

  Klippa ihop skit kan väl alla göra.
 27.  
×
×
 • Skapa ny...