Jump to content

About This Club

Joe Biden. Vem är han egentligen? Kommer han göra bra ifrån sig och bli omtyckt och omvald? 78 år gammal, politiker, advokat och författare, kan man läsa på nätet. Tillhör Romersk-Katolska kyrkan. Gift och har barn. Demokrat. Slåss för miljö och klimatfrågor. Jordens mäktigaste man? Låter stafettpinnen gå vidare, efter Changens tråd om Trump.
 1. What's new in this club
 2. John Khonken

  Biden

  Spoonis Tack för dina åsikter. För att du har åsikter.
 3. Surin P3

  Biden

  Typiskt politiker. Säger en sak innan valet och gör motsatsen efter... Inte oväntat.
 4. Naam kaeng

  Biden

  Han har tydligen inte legat på latsidan, än så länge. Så här säger han själv; “And I want to make it clear — there’s a lot of talk, with good reason, about the number of executive orders that I have signed — I’m not making new law; I’m eliminating bad policy,”
 5. spooncreek

  Biden

  Absolut, men allt det där är sakpolitiska åtgärder , där de som nu invänt mot mitt påstående om mer ordning, garanterat har invändningar. De tycker allt det där är åt helvete. Vilket de såklart kan tycka, det är enklare att förstå de eventuella invändningarna. I alla fall för min del, även om jag inte håller med.
 6. Tallviking

  Biden

  Han har på kort tid dessutom fått positiv vändning på klimatpolitiken och handelspolitiken, gått med i Parisavtalet igen och börjar förhandlingarna om handelsavtal med EU samt börjat förhandlingar om att ta bort ett flertal strafftullar Trump införde vilket skapat stora problem i den internationella handeln.
 7. spooncreek

  Biden

  "Mer ordning på styret" var alltså mitt påstående om Bidens första 120 dagar eller vad det nu hunnit bli. På Khonkens begäran ska jag utveckla det lite. - I organisationen: Biden verkar ha valt medarbetare som tänker stanna ett tag, i alla fall har ingen hoppat än vad jag vet, förutom någon som inte blev godkänd av senaten. Säga vad man vill om Trumpen, men den som hävdar att han hade ordning på organisationen får en lååång uppförsbacke för att försöka försvara det. I partiet: Det är något rörigare just nu på Republikanernas sida än vad det är i Demokraterna.
 8. John Khonken

  Biden

  Fegis backar som vanligt. Har inga argument. Jag var bara nyfiken inget annat.
 9. spooncreek

  Biden

  Jösses. Det räckte med en enda positiv fras "mer ordning på styret" och så var trojkan @Surin P3, @John Khonken och @Mr atm igång allihopa. Roligt.
 10. Mr atm

  Biden

  För att ha Alzheimers så tycker jag att han klarar sig bra Målet var väl från början att ha hann som en blöja. Dvs. Byta ut han mot kärringen.
 11. Surin P3

  Biden

  CNN säger så.
 12. John Khonken

  Biden

  Mer ordning på styret. Jag var väldigt nyfiken vad du menar med det
 13. Koh Changer

  Biden

  Han är ju en nickedocka som styrs av andra. Han kommer att starta åtminstone ett krig under mandatperioden.
 14. Surin P3

  Biden

  Man får gå tillbaka till slutet på 70-talet för att hitta en liknande nivå. Inte mycket positivt med Biden. Ett stort pannslag bara. Hela tiden.
 15. spooncreek

  Biden

  Tackar för frågan Khonken, men varför ställer du den till mig? Vad var det i inlägget jag skrev som triggade igång dig på det?
 16. hobbe

  Biden

  Fakta har aldrig bitit på dig förut så varför skulle det göra det nu ?
 17. John Khonken

  Biden

  Ja du spoonis. Kan du ge några konkreta exempel vad Biden gjort. Jag är en stor förnekare. Du kan alltså hjälpa mig att omvärdera mina åsikter med fakta.
 18. spooncreek

  Biden

  Missnöje och osämja, definitivt. USA är mer polariserat än någonsin. Ordning och populära framsteg? Ja, mer ordning på styret är det väl nu, det borde inte ens den mest envise Trumpsupportern kunna förneka. Det blir svårare med framstegen, mest för att USA rent allmänt (oavsett president) är på dekis, liksom den tilltagande polariseringen (osämjan alltså)
 19. Naam kaeng

  Biden

  Kommer skapa ordning och göra populära framsteg - eller skapa missnöje och osämja?
 20.  
×
×
 • Create New...