Jump to content
Sign in to follow this  

About This Club

Jag medger att jag fascineras av det jag ser av Donald Trump, och därför startar jag denna allmänna grupp. Det är givetvis tillåtet att vara för eller emot, men jag ser helst att man motiverar sina åsikter någorlunda. Bonnläppinlägg kommer att raderas. Med tanke på en del av Donald Trumps uttalanden är det naturligt att göra vissa jämförelser med svenska SD. Och det är i viss mån tillåtet i denna grupp, alltför långa ensidiga utläggningar kommer dock att raderas. Håll er till USA! Herr Chang har talat.

 1. What's new in this club
 2. John Khonken

  018 Donald Trump

  Fritte Där har du en poäng. Min tanke om detta är att Trumpen vill kolla människorna nära sig
 3. Fritz

  018 Donald Trump

  Klart som tusan att även dom ska granskas, fattas bara annat! Men att Trump avskedar folk som är tillsatta för att granska just honom stör mig väldigt mycket. Det bortom allt vett och sans och ovärdigt en demokrati.
 4. John Khonken

  018 Donald Trump

  En som snart kommer upp verkar vara Rachel Chandler. Vad kan hon berätta. Vad berättade Allison Mack. Hollywood skakar just nu
 5. John Khonken

  018 Donald Trump

  Nu är Trumpen på offensiven. Den som inte har rent mjöl i påsen är nu riktigt oroliga.
 6. John Khonken

  018 Donald Trump

  Fritte om du tror att CNN kommer med några sanningar. Sanningen segrar alltid även för Trump. Har Trump gjort något fel ska även han stå till svars. Men nu är motsidan som granskas. Vad tycker du om det Fritte????????????
 7. Fritz

  018 Donald Trump

  Om sanningen ska fram så bör nog Trump hållas på så långt avstånd som det bara går.
 8. Wangthong

  018 Donald Trump

  Allt annat hemligstämplas!
 9. John Khonken

  018 Donald Trump

  Gissa vem som ligger bakom anhållandet av Allison Mack och Felicity Huffman bikt. Det börjar rensas bland byken. Detta är bara början. Nu är Trumpen på gång. Bäva oärliga människor. Sanningen ska fram.
 10. Soengsang

  018 Donald Trump

  Anade det
 11. ArneMorales

  018 Donald Trump

  20,000 Strong - “Mother of All Caravans” Heads North from Honduras, Trump Threatens to Close Border - DC Dirty Laundry
 12. ArneMorales

  018 Donald Trump

  Trump kämpar vidare för sitt vallöfte att stoppa den illegala invandringen (1) President Trump declares national emergency over border wall - BBC News - YouTube US border officials predict the number of migrants attempting to cross the southern border could reach as high as 1 million this year - ABC News
 13. John Khonken

  018 Donald Trump

  Media I Sverige ger sig inte. Trumpen är ond. Vi ska ha rätt även om vi som vanligt har fel. Det är nu fastslaget att Trumpen är oskyldig till samröre med ryssare som utredningen handlade om . Nu hoppas vi på två saker. Hela utredningen på bordet. Och startar en utredning om Adam Schiff. Som hela tiden påstått sig ha bevis . Men inte presenterat dom. Han ska förhöras under ed så han kan presentera sina bevis.
 14. John Khonken

  018 Donald Trump

  Nu är ryss utredningen klar. Nu hoppas vi att allt kommer ut i ljuset. Hittills har väl utredningen som Muller gjort kostat runt 25 mille dollar. Barr har den i sin hand . Sedan får vi se.
 15. JJC

  018 Donald Trump

 16. Kenneth4618

  018 Donald Trump

 17. Nineteen68

  018 Donald Trump

  ...hehe väntade på det!!
 18. Atom

  018 Donald Trump

  SVT säger du....Då var det någon vänstervriden folkhögskolejournalist betald av någon judisk globalistbankir; bara glöm det.
 19. Nineteen68

  018 Donald Trump

  Jag såg en dokumentär på Svt tror jag det var ang Trumps vilja att öppna nedlagda kolgruvor. Problemet är att Usa redan börja ställa om till förnybart, så om gruvorna ska gå med vinst så måste merparten av produktionen gå på export. Vilket kan bli svårare än den orange mannen tycks förstå, eller vill förstå. Det går ju inte att vrida klockan tbx, inte en ens Trumps "fake" funkar...
 20. Atom

  018 Donald Trump

  "When is the right time to give up on people's general ability to understand any slightly complicated statement they don't agree with?" Andrew McCabe, en livslång registrerad Republikan och f.d. Deputy Director of FBI som Trump avskedade några timmar innan han gick i pension. Man kan gilla Trumps tro på "Back-to-the 70'ties" policies med kolgruvor, stålverk och negrer som betjänter men det är svårt att inte hålla med McCabe's analys av Trumps stormtrupper.
 21. MaiChai

  018 Donald Trump

  Det lär du aldrig få reda på, en massa verifierbara fakta skulle förstöra deras fina grafik...
 22. John Khonken

  018 Donald Trump

  Jonna Sima är påläst om vad som händer. Är det fler som har samma åsikt https://www.aftonbladet.se/ledare/a/P3Vd25/donald-trump-ar-rokt-som-president-2020
 23. John Khonken

  018 Donald Trump

  Det är ute nu. Demokraterna i New York la ett förslag om att man kunde mörda sitt barn ända tills det kom ut ur livmodern. Nu röstade republikanerna i senaten ner förslaget som tur var.
 24. Fredman

  018 Donald Trump

  Det skulle vara intressant att se hur de räknat.
 25. JJC

  018 Donald Trump

  Vet ej varför det slutade fungera med video . Kostnader för kriminalitet och allt annat orsakad av illegala invandrare per dag, år.
 26. Fredman

  018 Donald Trump

  Vad består dessa kostnader av?
 27.  
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy