Jump to content
Sign in to follow this  

About This Club

Jag medger att jag fascineras av det jag ser av Donald Trump, och därför startar jag denna allmänna grupp. Det är givetvis tillåtet att vara för eller emot, men jag ser helst att man motiverar sina åsikter någorlunda. Bonnläppinlägg kommer att raderas. Med tanke på en del av Donald Trumps uttalanden är det naturligt att göra vissa jämförelser med svenska SD. Och det är i viss mån tillåtet i denna grupp, alltför långa ensidiga utläggningar kommer dock att raderas. Håll er till USA! Herr Chang har talat.

 1. What's new in this club
 2. spooncreek

  018 Donald Trump

  Dom har börjat rea ut bysterna av Donald Trump här i byn, hur ska vi tolka detta @John Khonken ? Ska de ersättas med byster på Joe Biden, eller kanske Elisabeth Warren?
 3. John Khonken

  018 Donald Trump

  Vilken slump. Samtidigt som Alaskas U kom ut med sin rapport. Kom swebbtv ut med en tre delars triologi om samma sak. Och med fakta igen. Den teorin verkar vara mycket trolig.
 4. NiceBeaver

  018 Donald Trump

  Finns en dokumentär i tre delar på SVT-play om hur lille gossen Donald blev den han är. Värt att spendera 4 timmar att kolla igenom. Men vissa saker är garanterat Fake News. Eller inte. https://www.svtplay.se/donald-trump-vagen-till-makten
 5. Mr atm

  018 Donald Trump

  wtc 7 menar du med 47 våningar. Den kom ner i fritt fall utan att något träffade den. Har du sett klippet med BBC reportern som pratar om att wtc 7 precis har rasat fast man i bakgrunden kan se att den inte har hunnit det ännu?
 6. spooncreek

  018 Donald Trump

  Själv är jag helt övertygad om att World Trade Center aldrig funnits överhuvudtaget. Kanske inte ens New York. Läste om ett par tusen forskare som bestämt hävdar att hela New York bara är en illusion. Sanningen kommer alltid fram för eller senare!!
 7. John Khonken

  018 Donald Trump

  Då dog det inte ca 3000 människor. Då har det inte hänt. Nu talade jag om byggnad 7 . Läs på och återkom
 8. Wangthong

  018 Donald Trump

  De kommer väl snart fram till att 9/11 aldrig skett i verkligheten!
 9. John Khonken

  018 Donald Trump

  Jag vet inte om det är rätt att lägga den här men prövar. Universitet i Alaska har tillsammans med 3000arkitekter och ingenjörer kommit fram till att den officiella versionen av 9/11 och byggnad 7 är totalt fel. Och helt omöjlig. Det jag vill påtala här är mainstream medias bevakning . Absolut ingen skriver om rapporten. Varför då kan man undra. Vilka krafter ligger bakom??????? Sanningen kommer alltid fram för eller senare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. spooncreek

  018 Donald Trump

  Kul kampanjfilm av för detta CIA-agent, Valerie Plame "Mr President, I've got a few scores to settle': Outed CIA agent targets Trump in glossy new campaign ad"
 11. Mr atm

  018 Donald Trump

  Han har lovat att ta bort statsskulden. Hur går det där då ? ;-) https://www.usdebtclock.org/ Nu har dom byggt 100 km av muren mellan USA och Mexiko. Mexikanarna är nog dom bästa i världen på att bygga tunnlar 555. Dessutom snor dom en massa från muren att bygga sitt hus med. Trump lovade att Mexico skulle betala. Hur går det? Har en massa andra frågor egentligen. Men jag ser ingen skillnad på presidenterna i Ryssland, USA, Kina, Sverige etc. Ser dom alla bara som skådisar på teater och inget annat. Trump var med i serien- You are fired. Nu är han med i serien - Presidenten
 12. John Khonken

  018 Donald Trump

  Där har vi skilda åsikter. Det är propaganda modell större. Jag inväntar resultat. Så får vi se.
 13. spooncreek

  018 Donald Trump

  Fast det går ju inte så himla bra för Trumpen om det nu är fred och handel han vill ha eller hur? Han har gjort sig ovän med de flesta av USAs större handelspartners, och "fredssamtalen" med identifierade fiender går väl sådär.....
 14. John Khonken

  018 Donald Trump

  Bra svar. Vad jag läst(rätt eller fel kan man aldrig vara säker på) så är Bolton en hök. Trumpen vill ha fred och handel. Så svaret blir en märklig utnämning från början.
 15. spooncreek

  018 Donald Trump

  Jag tycker Trumpen sparkar alldeles för många hela tiden, alternativt att de säger upp sig. Trump och Bolton är ju inte ens överens om det som du kanske läst. Bolton som National Secutrity Advisor? President Spooncreek hade aldrig anställt honom, han hade inte ens varit nära. Saknad av mig blir han inte. Vad tycker du själv?
 16. John Khonken

  018 Donald Trump

  En liten fråga spooncreek. Tycker du Trumpen gjorde rätt eller fel att sparka Bolton. Bli inte nervös när du svarar.
 17. spooncreek

  018 Donald Trump

  Reality-såpan blir bara mer och mer spännande. Senast i ledet att få den berömda frasen "you are fired" är John Bolton. Ännu ett bevis på att inte ens "hökarna" fixar att jobba med Trumpen.
 18. Jive

  018 Donald Trump

  tack för den infon!
 19. spooncreek

  018 Donald Trump

  Det finns ett "filter" som heter heter Dan Scavino Hope Hicks, former White House communications director for Trump, told the New York Times Magazine in 2018 that Scavino is "the conductor of the Trump Train.” Several of the president's personal tweets are written by Scavino himself, but he's also said Trump will dictate tweets to him. https://www.usatoday.com/story/news/politics/2019/06/18/donald-trump-twitter-president-white-house-dan-scavino-golf-course-covfefe/1495205001/
 20. Jive

  018 Donald Trump

  Håller med, något filter som tar hand om de värsta spontangrodorna skulle nog inte skada.
 21. Soengsang

  018 Donald Trump

  Håller med, men frågan är om han inte borde ha nått slags filter på sin Twitter, eller är det en strategi som vi dödliga inte begriper? Han är ju onekligen väldigt spontan då han twittrar som det ser ut, eller redigeras det av rådgivare? Personligen tycker jag spontanitet är en bra egenskap, vi har ju en sk. stadsminister i sverige som varken vågar säga bu eller bä.
 22. Jive

  018 Donald Trump

  Det rör sig iaf i skallen på honom, på gott och ont, till skillnad från vår hjärnförlamade och handlingsförlamade statschef. En Donald Trump är vad Sverige skulle behöva just nu.
 23. Mr atm

  018 Donald Trump

  Man ska inte tro på allt som skrivs. Speciellt inte falska nyheter.
 24. mooton

  018 Donald Trump

  Eritrea har gett ut frimärken med Trump
 25. ArneMorales

  018 Donald Trump

  Trump har äntligen tagit ett bra beslut med anknytning till Sverige. Han har anställt en svensk professor som chefsekonom. Vita husets svenske chefsekonom kritisk: ”Media driver fram lågkonjunktur så att Trump ska förlora valet” | Samhällsnytt
 26. Fritz

  018 Donald Trump

  Man blir tammetusan mörkrädd när man läser vad som rör sig i Trumps huvud! Bomba sönder orkaner med kärnvapen... https://svenska.yle.fi/artikel/2019/08/26/axios-trump-foreslog-att-orkaner-skulle-bombas-med-karnvapen-sir-vi-ska-utreda
 27.  
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy