Jump to content
Sign in to follow this  

About This Club

Jag medger att jag fascineras av det jag ser av Donald Trump, och därför startar jag denna allmänna grupp. Det är givetvis tillåtet att vara för eller emot, men jag ser helst att man motiverar sina åsikter någorlunda. Bonnläppinlägg kommer att raderas. Med tanke på en del av Donald Trumps uttalanden är det naturligt att göra vissa jämförelser med svenska SD. Och det är i viss mån tillåtet i denna grupp, alltför långa ensidiga utläggningar kommer dock att raderas. Håll er till USA! Herr Chang har talat.

 1. What's new in this club
 2. Atom

  018 Donald Trump

  Vore tacksam om du kunde elaborera något angående senatorerna som sköts och de höga polismännen som begick självmord och kanske något om de andra 16 personerna som så mystiskt dog. Även om hela världen är i en judisk-bankir maskopi som stöttas av liberala globalister så borde väl i alla fall helyllehjältarna på Fox News sagt något? Här i Kina så sänds både CNN och BBC med 30 sekunders fördröjning denna vecka, så de ska hinna stänga av sändningarna när demonstrationerna i Hongkong nämns. Eftersom kineserna uppenbarligen inte är med de judiska globalisterna så kanske det är de som förser dig med dina konspirationsteorier?
 3. AnTove

  018 Donald Trump

  Washington Post ägs av Jeff Bezos, som är störste ägare och grundare av Amazon.com. CNN ägs av Warner Media ( Warner Bros, DC Comics, ESPN m.m) , som i sin tur ägs av Tele & kommunikationsjätten AT&T.
 4. John Khonken

  018 Donald Trump

  Ja du Fredman . Du verkar inte läsa alls. Se på bilder går alltid
 5. Fredman

  018 Donald Trump

  Har du läst Agent X 9 igen eller var hittar du alla breaking news?
 6. John Khonken

  018 Donald Trump

  Förlåt kunde inte stava. Vad han dog har jag inte tagit del av. Vi får hoppas att det var naturligt
 7. Fritz

  018 Donald Trump

  Aha, du menar Tony Rodham, då är jag med. Han har avlidit, det stämmer, men om man kan dra några växlar på den händelsen är jag inte så säker på. Alla ska vi ju den vägen vandra, förr eller senare.
 8. John Khonken

  018 Donald Trump

  Bror till Hillery Clinton.
 9. Fritz

  018 Donald Trump

  Jo skumt är det sannerligen. Var har du hittat dom uppgifterna och vem är/var Tony Rottham?
 10. John Khonken

  018 Donald Trump

  Jag är ledsen att behöva säga det. Men någon klarhet kommer vi aldrig att få. Beror hel tiden på vilken sida man står på. Men dom mest frekventa teorierna just nu är. Demokraterna måste få bort Trumpen till varje pris. Allt för att dölja sina egna misstag. Att Obama tillsammans med byråerna utvecklat något som heter THE HAMMER. Där man olagligt spionerat på allt och alla. Det kommer att komma fram när FISA rapporten släpps. Vi stannar där för att inte vissa människor ska få hjärtstillestånd
 11. John Khonken

  018 Donald Trump

  Lite skumt. Något mindre bra händer just nu. 20 st har dött/ mördats under dom senaste 72 timmarna. Tony Rottham . Dödsorsak just nu okänd. 2 före detta senatorer skjutna i sina hem. 2 höga poliser i New York tog självmord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Av dom 20 st som avlidit har 10 något gemensamt. Jag som inte tror på slumpen undrar om någon sopar igen spåren
 12. JJC

  018 Donald Trump

  Dt.mp4
 13. Wangthong

  018 Donald Trump

  Jag har försökt förstå sanningen i ryssaffären men inte fått klarhet. Kan du förklara?
 14. John Khonken

  018 Donald Trump

  Det är skönt att veta att svansen hänger på. Man får väl tacka att ni är så intresserade av vad jag har att säga. Ni kanske lär er något. Visa nu att ni är nationalister och fira Sverige idag. Det behöver Sveriges folk
 15. John Khonken

  018 Donald Trump

  Spooncreek har du lyssnat. Ni frågade var jag tagit del av det . Jag svarade. Varför ska jag erkänna något. Jag erkänner att jag lyssnar X22. är det bra. När det gäller dig och min trovärdighet så är det upp till dig. Jag dömmer Inga människor. Vilket du just nu gjorde. Jag sager som dina polare up too you
 16. spooncreek

  018 Donald Trump

  Snacka om att bara yra i nattmössan eller alternativt i foliehatten. Din källa ljög och du vidarebefordrade den lögnen. Erkänn det istället om du vill ha ett enda uns av trovärdighet kvar, istället för att ägna dig åt pinsamt dåliga försök att dribbla bort din "miss".
 17. John Khonken

  018 Donald Trump

  Du har så rätt. Alla är saliga I sin tro. Allt om rysslandutredningen hittills varit fejk från CNN. Vad jag förstår fortsätter skiten och kommer att fortsätta. För att erkänna att man är en kanal där makten och pengarna styr istället för att någon gång berätta sanningen. Som jag skrivit flera ganger amerikanska folket genomskådat propanganda skiten och slutat titta. Vad jag förstår just nu lever dom på flygplatser och sådana ställen. Snart är Fritte ensam . Då borde han kanske gå över till allternativa media. Allt för att få lite kunskap.
 18. JJC

  018 Donald Trump

  Eftersom Svensk Public Service ofta citerar CNN / Clinton News Network/ så betyder det att allt är sanning och inget annat än sanning.
 19. Fritz

  018 Donald Trump

 20. John Khonken

  018 Donald Trump

  Så du menar alltså att CNN hållit sig till sanningen I två år gällande häxjakten mot Trumpen gällande rysslandsutredningen. Det är självklart att X22 har sin agenda. Men skillnaden är att CNN kommer ut till mycket fler. Och endast är en propagandakanal. Nu har amerikanska folket upptäckt allt skitsnack CNN skriver om Trumpen. Nu har dom stora problem vilket är så underbart.
 21. Fritz

  018 Donald Trump

  Jag har ägnat lite tid åt att kolla den källa som du envist hänvisar till och tydligen litar på, att du bara orkar JK. Klicka på länken så kan du bland annat läsa att "Overall, X22 Report is a strong Conspiracy website that promotes unproven claims" "The site appears to be owned by a single person named Dave. He does not provide his last name." "however they consistently use questionable sources such as conspiracy theorist Ben Swann and Greg Hunter" "Overall, X22 Report is a strong Conspiracy website that promotes unproven claims. (D. Van Zandt 4/14/2018) Updated (6/15/2018)" https://mediabiasfactcheck.com/x22-report/ Och att du sedan anklagar CNN för att vara dom som kommer med Fake news gör ju det hela ännu mer absurt.
 22. John Khonken

  018 Donald Trump

  Nya inhoppar igen. Jag talade om varifrån jag fick uppgifterna. Ni får gärna kontrollera själva. X22 upprepa påståendet igår igen.
 23. Mr atm

  018 Donald Trump

  Earlier this month, CNN said goodbye to more than 100 employees who accepted a buyout offer, which was voluntary but spurred concerns of a broader, involuntary restructuring. CNN Cutting 13 Jobs in London in Consolidation 1:02 PM PDT 5/28/2019 by Jeremy Barr
 24. Atom

  018 Donald Trump

  Jag är egentligen emot att sparka på de som ligger men jag vill uppriktigt försöka förstå varför du skrev det här inlägget. Du måste ju insett att det var falskt, om inte annat så hade ju CNNs alla konkurrenter basunerat ut det i sina nyheter och det hade varit den absolut största nyheten i hela världen under veckan. Att då sprida vidare något du visste var falskt måste väl ändå kännas lite sunkigt, särskilt som du borde förstått att du skulle bli avslöjad inom några minuter. Avsiktligt spridande av falsk information kommer väldigt snart vara straffbart och personligen ser jag detta som det överlägset största hotet mot vår demokrati. När vi inte kan lita på någon publicerad information; vad är då vitsen att överhuvudtaget tillåta spridning av information och i förlängningen demokrati? Om du spred informationen för att du verkligen trodde att det var sant; ja, tyvärr, då är du faktiskt riktigt korkad. Att ha åsikter, hur märkliga de än är, måste alltid försvaras men så fort man utger något för att vara objektiv sanning så måste man vara oerhört försiktig. Vi har alla en personlig sanningskredit och i mitt fall är den borta redan efter ett par-tre lögner; eget uppdiktade eller vidarebefordrade spelar ingen roll.
 25. Atom

  018 Donald Trump

  Det kan man tycka, men som jag tidigare återgivit så såg jag ett program (kan varit på BBC) innan valet då Michael Bloomberg precis meddelat att han inte skulle ställa upp som oberoende kandidat. Journalisten frågade experten om inte Bloomberg borde ställt upp, nog borde väl alla vettiga och sansade amerikaner se honom som ett bättre alternativ än Trump eller Hillary? "Sure, but you still need 50.1% of the votes" var hans, dessvärre inte alltför ironiska, svar.
 26. berlitz

  018 Donald Trump

  Jamen nyss så sade du ju att alla skulle få avsked å nu säger du att vet du inte vad som är rätt. I detta ämne har jag inte förläst mig direkt..men för 1000an var lite korrekt å konkret med dina inlägg om du vill betraktad som trovärdig.
 27.  
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy