Jump to content

Om denna klubb

Jag medger att jag fascineras av det jag ser av Donald Trump, och därför startar jag denna allmänna grupp. Det är givetvis tillåtet att vara för eller emot, men jag ser helst att man motiverar sina åsikter någorlunda. Bonnläppinlägg kommer att raderas. Med tanke på en del av Donald Trumps uttalanden är det naturligt att göra vissa jämförelser med svenska SD. Och det är i viss mån tillåtet i denna grupp, alltför långa ensidiga utläggningar kommer dock att raderas. Håll er till USA! Herr Chang har talat.

 1. Vad är nytt i denna grupp
 2. Fritz

  018 Donald Trump

  Var skrev jag det? Vad du egentligen menar är väl att det är helt OK att slänga ur sig lögner i debatten och på den punkten är du och Trump väldigt lika.
 3. Kenneth4618

  018 Donald Trump

  Ja, och Boa fick göra ett självmål,......................................igen
 4. John Khonken

  018 Donald Trump

  Vad jag tycker är att Svenska media bara vill driva propaganda. Som du skrev Fritte. Lite egna fria tolkningar är aldrig fel. Nu blev de lite fart igen
 5. Boa52

  018 Donald Trump

  Du han före, J K läser inte så bra tror jag eller vill spetsa till det i sina egna fantasier
 6. Wangthong

  018 Donald Trump

  Trump litar ju inte på FBI. Naturligt eftersom de har så mycket fake news om Trumps samarbete med Ryssland. Kan nästa steg bli att Trump förslår att KGB anlitas för underrättelser till USA? FBI med sina fake news får väl fortsätta och informera länder såsom Sverige som verkar ta en hel del av sina underrättelser från andra än de egna underrättelseleden.
 7. Fritz

  018 Donald Trump

  Av alla korkade uttalande som Trump gjort slår väl detta rekord när han offentligt säger att han litar mera på Putin än sin egen underrättelsetjänst! https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/16/trump-shows-trusts-ex-kgb-agent-putin-more-than-us-intelligence ( Klicka på videolänken en bit ner )
 8. Fritz

  018 Donald Trump

  Hänvisa gärna till en eller flera källor till ditt påstående. Vad jag läst är att Adam Schiff tror att Trump kan hamna i fängelse för sina rysslandskontakter och inget annat, en vida skillnad.
 9. John Khonken

  018 Donald Trump

  Det svänger fort . Nu är Trumpen redan dömd till fängelse enligt svenska tidningar. Tur att inte Svenska tidningar också är domare. För all fakta har dom såklart
 10. John Khonken

  018 Donald Trump

  Verkar bli mycket rock and roll nästa vecka. Trumpen har en de möten i helgen. Kommer ballongen spricka nästa vecka. Det låter så. Men man vet aldrig med säkerhet.
 11. John Khonken

  018 Donald Trump

  Lyssna på detta så får ni lite fakta
 12. Boa52

  018 Donald Trump

  Du har för många fantasier och svammel ge dej gubbe. Du skämmer ut dej själv. Huva
 13. Kenneth4618

  018 Donald Trump

  Han är en jäkel på spanska
 14. John Khonken

  018 Donald Trump

  Det verkade som dom lierade sig med varandra. Ryktet sager att Usa och Ryssarna gjorde en gemensam rädd mot ISSIS I Syrien. Allt för att krossa dom en gang för alltid. Det var tvärtemot vad jag hoppades på.
 15. Efraim Barkbit

  018 Donald Trump

  Ursäkta mig, men det var handgripligen, inga ord under lunchen
 16. John Khonken

  018 Donald Trump

  Fritte läs vad du själv skriver. Trådämnet när man känner sig bortkollrad. Men som vanligt. Jag är en fridens man . Jag gillar dig ändå. Om du vill tala om lunchen. Hur vet du vad som sades på lunchmötet????? Kan du det svenska ordet hoppas.
 17. GreenValley

  018 Donald Trump

  Vore ju intressant att veta mer om hur det där "lunchmötet" gick till. Fick de i sig någon mat? Lät de maten tysta mun?
 18. Fritz

  018 Donald Trump

  Jotack, jag mår jättebra, tackar som frågar. Kan vi återgå till trådämnet som är Donald Trump?
 19. John Khonken

  018 Donald Trump

  Fritte nu måste du bestämma dig. Hur mår du. Jag är omöjlig att tala med och ändå gör du det.
 20. Fritz

  018 Donald Trump

  "Putins egen presstalesman Dmitrij Peskov konstaterade samtidigt att några längre diskussioner inte fördes. – Putin och Trump hälsade på varandra när de passerade förbi. Det fanns ingen möjlighet att ha ett samtal, berättar Peskov för Interfax" https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3jGJMP/bra--men-kort--mellan-putin-och-trump
 21. Fritz

  018 Donald Trump

  OK, jag knallar ner i kolkällaren en sväng och försöker få in en träff. Du börjar bli en parodi på dig själv i dina försök att flytta fokus från trådämnet, Trump, till något annat. Nu drar du in ett uttalande av Morgan Andersson som du tillmäter betydligt större betydelse än det hade i denna tråd och dessutom har du mage att kräva av mig att jag ska förklara varför jag stöder det uttalandet, något som jag inte ens varit i närheten av att göra. Skärpning!!
 22. John Khonken

  018 Donald Trump

  Då diskuterar jag med dom som vill lyssna på sanningen. Det har komfimerats från flera håll att Trumpen och Putin hade en arbetslunch förra söndagen i Paris. Hoppas något bra kom ut från mötet. Fred t.ex i Mellanöstern.
 23. Fritz

  018 Donald Trump

  Att diskutera sakfrågor med dig är lika hopplöst som att slåss med två afrikaner i en kolkällare!!
 24. John Khonken

  018 Donald Trump

  Ja Fritte jag respekterar dig som människa. Att diskutera sakfrågan är aldrig roligt eller hur ??????. Värdegrunden framförallt
 25. Fritz

  018 Donald Trump

  I dag yrar du värre än vanligt och då är det riktigt illa.
 26. John Khonken

  018 Donald Trump

  Fritte du som stödjer sakfrågan. Vadan detta . Eller stödjer du endast sakfrågan när värdegrunden är rätt. Eller är du som många andra. Det är vem som säger en sak som är viktigt. Inte vad personen säger.
 27.  
NYTT INNEHÅLL
Nytt Innehåll


×

Viktig information om sekretess och kakor

Sekretesspolicy