Jump to content
IGNORERAD

Kaffe och pengar till ciggaretter, dålig lön?


stjp8729

Recommended Posts

Tantens syster körde upp från Rayong till Udon Thai tur och retur förra veckan.

Hon blev stoppad 6 gånger i närheten av Rayong och det var inte för någon lagöverträdelse (fortkörning, eller annat). Polisen berättade att dom behövde 100 Baht till ciggaretter och kaffe, och vid varje tillfälle var dom "tvugna" att betala 100 Baht eftersom polisen var hotfulla! Är detta någon ny giv från polisen i närheten av Rayong? Dom verkar i vilket fall som helst behöva löneförhöjning.

Ha en bra dag!

:wai:

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Knasen

Nog bäst att man inte kliver ur bilen om man åker till Rayong "det riktiga Thailand" :whistle: Nä då är det bättre här i oriktiga Thailand :)

Link to comment
Dela på andra sajter

Brukar vara vanligt i slutet av månaden, när lönen är slut. Men 6ggr på samma resa är lite extremt. Trodde alla thailändare visste om att man inte ska ge sig ut på gatorna innan avlöningsdan. Så har det varit i evigheter.

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest wille

I dagarna betalas skolavgifter infor kommande termin! Inte for inte deras kontroller ibland refereras som "skolpeng".

Link to comment
Dela på andra sajter

Ett av fru Joints första minnen av den thailändska polisen var när hon som liten flicka åkte bil med sin pappa och blev stoppade av en polis som var "hungrig". 100 baht kostade det redan då så någon större inflation kan man nog inte prata om ifall man ska hitta något positivt.

Finns det någon thailändare utan direkta kontakter inom polisen som anser att denna kår är bra? Jag har iaf aldrig hört någon påstå det.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...