Joints Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Hej! Vill gärna gör god glass baserad på kokosmjölk. Försökte i går med ett recept jag hittade på nätet. Smakade hemskt. Finns det någon som har ett enkelt recept som bevisligen fungerar? Om det är någon som har idéer om vad mer man kan göra för gott med kokosmjölk så tar jag gärna emot sådana. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd April 17, 2010 Trådstartare Dela Inlagd April 17, 2010 Om någon undrar så ja, vi har en massa kokospalmer på frugans och släktens marker. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Jive Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Hej! Vill gärna gör god glass baserad på kokosmjölk. Försökte i går med ett recept jag hittade på nätet. Smakade hemskt. Finns det någon som har ett enkelt recept som bevisligen fungerar? Om det är någon som har idéer om vad mer man kan göra för gott med kokosmjölk så tar jag gärna emot sådana. Blanda med en flaska Kosken och du har Bailys (eller hur det stavas). Pensionärer suger - bunt ihop och slå ihjäl! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd April 17, 2010 Trådstartare Dela Inlagd April 17, 2010 Blanda med en flaska Kosken och du har Bailys (eller hur det stavas). Går det bra med hembränt? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Jive Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Går det bra med hembränt? Ja, om du vill upp ett snäpp i kvalitet. Pensionärer suger - bunt ihop och slå ihjäl! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd April 17, 2010 Trådstartare Dela Inlagd April 17, 2010 55555 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ban99arne Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Lägg nöten i frysen dagen före och öppna densamma sedan med en rejäl nötknäckare. Receptfrie Arne Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Avregistrerad clion Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Hej Joint frugan har en väninna här på besök och hon älskar att göra thaigodis 1 burk cocosmjölk 1 kilo vetemjöl ett halvt kilo socker röres ihop till en smet som du ser på fotot så finns det något i mitten och det är fläskkött typ 2 kareskivor som är hackade och mosade till det används påsen på bilden.innehållet i påsen kokas och blandas med köttet så konsistensen blir som köttbullar lite vitlök och salt peppar blandas i köttet efter smak därefter smörjs bananbladen med olja inuti häll i lite cocossmet och lägg i köttet fyll därefter upp med mer cocosmjölk koka sen i 20 minuter i en sån där kastrull eller vad det nu är som man gör klibbris i du vet nog vad jag menar annars får jag fota den också tar ett foto på en bok med bra recept på thaigodis När jag väl hade lyckats kravla mig upp från golvet, efter att jag trillade av stolen när jag läste i mattråden. Ja, då går man in här och läser... Nu ligger jag på golvet och skriver eftersom du lyckades chockera mig ytterligare en gång. Men den här gången fick jag datorn med mig i fallet. anrejsdenruskige Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd April 17, 2010 Trådstartare Dela Inlagd April 17, 2010 Tack Clion. Mästerlig beskrivning. Blev plus där Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Avregistrerad clion Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Hej igen joint det enda som jag inte fick förklarat tillfredsställande är hur länge innehållet i påsen ska kokas tyvärr pratar väninnan bara lite engelska men din dam kanske kan fråga nån väninna det ska finnas nån liknande bok om glass du får spana i nån välsorterad thaiaffär i London? eller när du åker till los (eller du kanske är där nu)5 När jag väl hade lyckats kravla mig upp från golvet, efter att jag trillade av stolen när jag läste i mattråden. Ja, då går man in här och läser... Nu ligger jag på golvet och skriver eftersom du lyckades chockera mig ytterligare en gång. Men den här gången fick jag datorn med mig i fallet. anrejsdenruskige Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd April 17, 2010 Trådstartare Dela Inlagd April 17, 2010 Hej igen joint det enda som jag inte fick förklarat tillfredsställande är hur länge innehållet i påsen ska kokas tyvärr pratar väninnan bara lite engelska men din dam kanske kan fråga nån väninna det ska finnas nån liknande bok om glass du får spana i nån välsorterad thaiaffär i London? eller när du åker till los (eller du kanske är där nu)5 Har varit i LOS i ett halvår snart... När det gäller damen så vet hon nog mindre om thailändsk matlagning än vad jag gör. Däremot har hon ett fatastiskt smaksinne så hon är en utmärkt och villig försökskanin. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tujtuj Inlagd April 17, 2010 Dela Inlagd April 17, 2010 Mmmmm.köttgodis! Om man inte ska äta djur, varför är dom då gjorda av kött? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Wangthong Inlagd Maj 21, 2010 Dela Inlagd Maj 21, 2010 Grannen fem hus bort gör en fantastisk god glass som han åker runt på moppe och säljer. Mycket kokosnötter gör han av med så jag antar det är kokosglass. Han gör olika smaker varje dag i veckan och säljer väldigt bra. Jag köper ofta, han brukar berätta hur han smaksätter osv, Har aldrig varit intresserad av att göra glass så det har bara varit ett samtalsämne och inte något jag lagt på minnet. Han gör stora satser som jag ej vet om det går enkelt att överföra till mer småskalig tillvärkning. När jag åker ner till sommarn skulle jag kunna höra med honom om behovet fortfarande finns. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.