Jump to content
IGNORERAD

The beach


Sam sip sam

Recommended Posts

Hur fortlöper bygget

Eiendomsbaron Arne Hvidsten (40) skal satse seks milliarder kroner i Pattaya og har allerede solgt 161 leiligheter til solhungrige nordmenn.

http://www1.nrk.no/n...tv/klipp/485604

Ja du, SSS, du kan ju själv kolla betongskelettet när du kommer ner nu. Det står där som en symbol för hela Jomtien.

Den enda pågående byggnationen i Jomtien är den nya genomfartsleden, som slutar nere i Pattaya...:whistle:

Pensionärer suger - bunt ihop och slå ihjäl!

Link to comment
Dela på andra sajter

2009/12/22

Arne Hvidsten: Vi ser fram emot

NOK per år är borta. Den finansiella krisen har pågått ett tag. I Norge, vi förhoppningsvis ljusare tider, medan resten av världen präglas ännu mer av detta än vi gör. Vi har väntat på att återuppta byggandet på Jomtien Beach. Projektet är av sådan omfattning att det också kommer att säljas på den internationella marknaden, inte bara för den norska. Det är därför viktigt att vänta tills den globala ekonomin har förbättrats och "timing" är rätt. Det kommer inte att vara strategiskt eller ansvar för att inleda bygget innan det kommer att bli mer positiva signaler från marknaden. Detta är särskilt viktigt för den skull alla dem som har investerat i projektet.

Det finns många företag i branschen som har lidit för ekonomin. Det har varit positivt för oss under denna period är att de investeringar vi har gjort sig i projektet (deras investeringar) har gett god värdeökning. Vi har också positionerat oss för uppgången, och har tillbringat tid att förbättra produkten vi säljer. Vi har tagit fram en bättre livsstil produkt än tidigare. Det nya hotellet produkten kommer att ge bättre kvalitet, högre servicenivå, möjligheter att hyra och ökad avkastning på din fastighet för köpare av lägenheter.

Man får inte glömma att projektet är beläget i en unik fastighet i Thailand största resort marknad. I Pattaya är stadens gränser är den enda platsen för en sådan storlek som regleras för många olika med hotell, lägenheter och affärshus. Projektet är redan miljögodkänt och utveckling-ready. Hotel Design och tillhörande dokumentation görs klart för anbud från internationella hotellkedjor. I Parallellt Vi samarbetar med JWT, en världsomspännande reklambyrå, en internationell marknadsföringskampanj.

Säkerhet

Det kommer fortfarande vara säkert att investera i projektet. Vi har ingen skuld på projekt i Thailand och har även investerat stora värden. Vi är en professionell organisation och tänka långsiktigt. Om du någon gång skulle vara lämpligt att avbryta projektet kommer vi tillbaka pengarna till våra kunder.

Personligen vill jag tacka er för förståelse, stöd och tålamod att avvisas hittills. Jag är säker på att vi inte är alltför lång tid kommer att kunna betala tillbaka detta, för att kunna återuppta byggandet.

På uppdrag av mig själv och alla anställda av egendom och Hvidsten Hvidsten Group Thailand, önskar vi alla en god jul och ett gott nytt år.

Vänliga hälsningar

Arne Hvidsten

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

2009/12/22

På uppdrag av mig själv och alla anställda av egendom och Hvidsten Hvidsten Group Thailand, önskar vi alla en god jul och ett gott nytt år.

Vänliga hälsningar

Arne Hvidsten

IMG_3669.jpg

Support your local Hill´s Angels

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...