Jump to content
IGNORERAD

Nya resmål i Thailand (enl reseguiden.se)


lars60

Recommended Posts

Klong Yai/Trat Du hittar den lilla kustbyn Klong Yai i Tratprovinsen, nära gränsen till Kambodja. Här ägnar du dig med fördel åt lata stranddagar men kan också roa dig med mer aktiva inslag som cykling eller kajakpaddling. Det är lätt att kombinera med Koh Chang som har både regnskog och vattenfall, eller staden Trat med bra shopping, ungefär fem mil från Klong Yai. Orten är en av Apollos Thailandsnyheter för i år.

Koh Yao Noi Ön Koh Yao Noi är en av de största i Phang Nga-provinsen och ligger mellan norra Phuket och Krabi. Här solar, badar och slappar du på stranden. Om du vill ha mer fart och fläkt kan du kombinera med Phuket eller Krabi. Det är också via nyss nämnda städer som du tar dig till Koh Yao Noi, då du inte kan flyga direkt till ön. Du reser charter hit med Ving.

Koh Lipe Koh Lipe ligger i Tauratao nationalpark i södra Thailand, nära Malaysia. Ön är ett backpackerparadis men finns nu också som charter. På ön finns tre härliga vita stränder och bra snorkling. För den shoppingsugne rekommenderas ett besök till Langkawi på andra sidan gränsen till Malaysia. Koh Lipe är en nyhet hos Apollo i år.

Klong Muang Den lilla badorten Klong Muang ligger ungefär en mil utanför Krabis huvudort Aonang. Längs den tre kilometer lång sandstranden är det lätt att hitta lugn och ro. Om du mot förmodan tröttnar på strandlivet kan du ta en sväng in till Aonang där det finns gott om både shopping och nöjen. Både Fritidsresor och Ving har Klong Muang i sina program.

http://www.reseguide...-i-Thailand-892

Vi har det iaf ganska bra!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...