Jump to content
IGNORERAD

Flickvänn Eller Fru´s Barn,


Buttan

Recommended Posts

Någon som har tagit hit sin flickvänn eller frus barn nyligen, har en flickvänn nu som gärna vill komma tillbaka hit igen och ta med sig sin dotter på 9 år, men är väldigt orolig för hur dottern ska reagera på ett nytt land,språk,alla årstider mm,så är det någon som känner sig intresserad av att höra av sig till mig på telefon så hon har möjlighet att få prata med någon annan thaitjej,som har barn runt samma ålder så hon får reda ut sina funderingar så vore jag tacksam,mitt nummer i så fall,070-6787494

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej Buttan,

min erfarenhet är att ju tidigare barnen kommer hit ju bättre blir det med avseende språk,kompisar o.d.

Ju yngre de är ju lättare är det att lära sig ett nytt språk och slussas in i skolan,vet tonårsbarn som kommit hit och familjerna har fått stora problem och även skickat tillbaka dem till Thailand,ofta har de barnen fått "fel" kompisar med allt vad det kan föra med sig,som sagt så tidigt som möjligt.

Lycka till,mvh Drivern

Link to comment
Dela på andra sajter

Håller med dig Drivern,visst är det så, har sagt det åt henne oxå, men det är ju klart det är mycket funderingar och tankar runt allting,så det är ju bra att hon får höra från andra att det för det mesta inte är några större problem, pratade med en thai tjej från sandviken förut, hennes 2 barn 6 och 8 år lärde sig prata flytande svenska på 6 månader, pratade med dom själv,helt otroligt vad snabbt dom lär sig,

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag håller med Drivern. Tar man hit barnen vid ung ålder så är det många fördelar. Min frus två barn tog vi hit väldigt fort. Vi hade inte träffats länge men det känndes ändå rätt att ta hit dem. Det är nått som jag idag absolut inte ångrar. Nu har det gått snart 3 år och vi har det jätte bra. Barnen kan svenska och fungerar bra på dagis/förskola. Dom har även fått många bra kompisar. Men det som är viktigt tycker jag är att hålla liv i thailändskan så den inte glöms bort.

Lycka till från mig.

mvh volc

Link to comment
Dela på andra sajter

andersbangkok

Fruns numera 11-åriga tjej har varit här i två år. Hon går i svensk skola. Allt har gått jättebra. Det enda som hon tyckte var konstigt var att lärarna var så snälla och att vårt skolsystem är annorlunda (positivt alltså!)

Carpenters inlägg: "Faktum är att du tror att du är i maktens korridorer ock minsann kan. Du vet inget kan inget för att du är för upptagen med dig själv."
"Inte lätt att vara kostym nisse o inte förstå"

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...