honken Inlagd Juli 31, 2009 Dela Inlagd Juli 31, 2009 Shit. Sitter och glor på denna dokumentär just nu. Matkulturen är sjuk (enligt mig). Först offrans ankan med kommentaren "Ankor är svåra att få död på". Så de plockar ut hjärtat på den och då slutar den andas. Sen var det en kock tävling, och de tillagade orm, så kocken skär av huvudet på ormen, slicar upp den i bitar och serverar den. Och då medans ormens delar rör på sig. Same same, but different! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Baa Inlagd Juli 31, 2009 Dela Inlagd Juli 31, 2009 Shit. Sitter och glor på denna dokumentär just nu. Matkulturen är sjuk (enligt mig). Först offrans ankan med kommentaren "Ankor är svåra att få död på". Så de plockar ut hjärtat på den och då slutar den andas. Sen var det en kock tävling, och de tillagade orm, så kocken skär av huvudet på ormen, slicar upp den i bitar och serverar den. Och då medans ormens delar rör på sig. För att inte tala om fritterad levande fisk, för att maträtten skall vara godkänd måste fisken fortfarande andas efter fritteringen, fyyyf-n. Baa Vinter och snö gör sig bäst på vykort. Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
honken Inlagd Juli 31, 2009 Trådstartare Dela Inlagd Juli 31, 2009 För att inte tala om fritterad levande fisk, för att maträtten skall vara godkänd måste fisken fortfarande andas efter fritteringen, fyyyf-n. Baa Ohh ja, aldrig sätt de, men hört att en kock som serverar ena sidan av fisken ska släppa ner fisken som är kvar ner i fisktanken och då ska den simma omkring och leva. Lite sjukt att se en fisk med en intakt sida simma runt i en fisktank bara Same same, but different! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
AnOnYm Inlagd Augusti 1, 2009 Dela Inlagd Augusti 1, 2009 Ohh ja, aldrig sätt de, men hört att en kock som serverar ena sidan av fisken ska släppa ner fisken som är kvar ner i fisktanken och då ska den simma omkring och leva. Lite sjukt att se en fisk med en intakt sida simma runt i en fisktank bara Det görs bara i ett fåtal exklusiva restauranger i Japan.. ไม่ระบุชื่อ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.