Jump to content
IGNORERAD

Golf i Udon Thani


Baa

Recommended Posts

Lite info om golfen i Udon.

Pris (så gott jag kommer ihåg) på Udons banor. 18 hål

Airport, Greenfee inkl caddiefee vrdag 300 helg 400 bath

Armycouesr, NongsamRom, samma

Srithani, greenfee inkl caddiefee , vard 380 helg 500

Udon Golf & Country (18K) vardag 400 helg 500

Viktory Park, NongKhai, vardag 900-1100 olikadagar, kommer inte ihåg vilka, helg +500.

På samtliga banor förväntar sig Caddie 200 bath i driks på VP 300 på helgerna.

VP är en riktig kanonbana, man spela Asian amatörmästerskap, Thaitour o.s.v. där. finns 4 kiosker ute på banan. Efter 4,7,9 o 12.

Före kl 11-12 på vardagarna äe det bara att knalla ut, tänk dock på att ALLA banorna i Udon är 9 hålare så efter 12 KAN det vara en del Thai som spelar, tyvär ofta i 6 bollar och högt spel om pengar så det TAR TID, däremot spelar Thai nästa aldrig på f.m.

Allmänna omdömen om Udons banor.

Armycourse par 60, några knepiga hål, mkt vatten och smala fairways, svårare än den ser ut, just nu under ombyggnad med många MUA och lerigt som fn. finns en kiosk på banan efter 3 eller 5, olika dagar och en i klubbhuset.

Airport, par 72, ganska korta hål, men har sin charm trots avsaknad av kupering, en del knepiga vattenhinder, farangernas favorithål är det 19:de. finns 3 kiosker på banan vid 1/10 4/13 och 6/15

SriThani, par 72, den som alla betraktar som bästa banan i stan, inte heller så lätt som längden kan lura en att tro, absolut bästa kvaliteten i stan, men tråkigt klubbhus, nästan ingen stannar och umgås efteråt. Duch och omkl. av bra klass, 20 bath för att användas inkl. handduk.

UGC (18 k), lite mer kuperad, några hemliga hål, nästan ingen gör bra score första rundan, sen lär man sig, (en del i alla fall) Ingenservering eller duch, oftast är klubbhuset stängt när man kommer, dock brukar det dyka upp caddies när dom ser att det kommer nån. Se till att ha bollar och sånt med Er, ingen shop öppen. (finns en kiosk ute på banan.)

Hoppas Ni fått en bild av golfen i Udon, välkomna på en runda, jag finns där mellan 25/8 och 5/6 nästa år om Ni vill ha hjälp med nåt eller ta en runda på banan eller i stan,

MVH

Baa

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...