Jump to content
IGNORERAD

News from LOS (3)


XpoSweden

Recommended Posts

Hej,

Lite News from LOS ...

Film

Formosa Betrayed heter en film som nyligen spelades in i Bangkok och Rachaburi, handlingen är att kinesiska agenter mördar avhoppade taiwaneser i USA och en FBI agent, spelad av James Van Der Beek från Dawson Creek, åker till Taiwan för att undersöka omständigheterna.

James va förövrigt en "pain in the butt" då han inte ville bo på utvalt hotell, inte filma mer än max 8 timmar per dag, inte ha lokala livvakter, inte ha lokala frisörskor, alla dessa blev hitflugna från USA.

Thailand

PM Samak har gjort upp om ett köp av 300.000 ton av rysk diesel, denna diesel kommer förvisso sälja för ca 8 Bht billigare än "vanlig" diesel, men att samtliga nyare bilar kommer få stora problem med fliter osv tycker Samak inte är några problem, denna är "bara" en aning sämre i kvalitet enligt Samak.

Floting Market

Damneon Saduak kommer efter att marknaden sakta men säkert håller på att tyna bort som turistmål, investera 54 miloner Bht för nya vägar, pirer, toaletter och informationsbyggnader.

Flyg

One to Go har nu stämts inför domstol efter flygolyckan i Phuket September 2007, 400 miljoner US Dollar har målsägarna krävt.

Tyvärr så fanns det svenskar som omkom på detta plan.

Vadslagning

Under fotbolls EM arresterade InterPol 1300 personer för olaglig vadslagning i Asien, men inga alls i Thailand, detta kommer kanske inte som någon större överraskning då dom som håller i vadslagningen här är just poliser. 

Suvarnabhumi

Snart är alla påträngande försäljare av transport och hotell rum borta från flygplatsen.

Gate 1 till 3 kommer vara för familj och vän upphämntning, Gate 4 till 10 endast för licenserade transport och hotell bolag.

Film

Soi Cowboy the Movie kommer inom kort att visas på biograferna, ena huvudrollen spelas av dansken Nicolas Bro, han spelar en turist som försöker att hjälpa sin gravida flickvän som kommer från ett FD arbete på just Soi Cowboy.

En baht guld kostar idag 14.900 Bht, det är ca 28 grader i Bkk, men ingen sol ( natt här ) en liter 95 oktan kostar 42,89 Bht. 

Ha det ...

soi_cowboy.jpg

soi_cowboy.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Thorsten Flinck

Trevliga nyeter! :thumbsup:

"Om fienden energiskt går emot oss, utmålar oss i så svarta färger som möjligt och överhuvudtaget inte godkänner något hos oss, så är det ännu bättre; ty det är ett bevis på att vi inte enbart dragit en klar skiljelinje mellan oss och fienden, utan att vårt arbete också haft lysande framgång." -Ulrike Meinhof

 

Din socialistiska och antirasistiska röst i den högerdominerande forumsvärlden.

Link to comment
Dela på andra sajter

som det skall vara.

rapporter från los stora och små händelser  :thumbsup:

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

Tack så mycket för en väldigt nyttig och intressant tråd.

Mvh

Magrood

"Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan

och förstånd att inse skillnaden."

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest forsnow2

Vadslagning

Under fotbolls EM arresterade InterPol 1300 personer för olaglig vadslagning i Asien, men inga alls i Thailand, detta kommer kanske inte som någon större överraskning då dom som håller i vadslagningen här är just poliser.  Ja, är du förvåndad Matz???

Vill för övrigt inte kommentera!!!

Mvh

Martin

Link to comment
Dela på andra sajter

Det här måste väl vara den bästa tråden för de som ska ned.

Du får gärna fortsätta. Toppentråd

MVH stugan5

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest jfk_68

Bra, Matz...!

Flygolyckan i Phuket... om stämningen... blev en halv spalt i en svensk tidning också.  :thumbsup:

/jfk

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...