Jump to content
IGNORERAD

Clion(en seriös tråd)


Cavemannen

Recommended Posts

3 minuter sedan, skrev clion:

Får ull används såna saxar till

Får även användas till annan ull.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 237
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • clion

    70

  • audirs2

    14

  • Alarik

    11

  • Cavemannen

    11

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

20 timmar sedan, skrev clion:

Nu vill hon bada med mig huga huga

Yes dear i use it to kiss you every morning💋😘

Yes my darling,and you bath me as well😁

the water tap will be in your back otherwise you have to sit in my lap and then the banana rises and the water splashes out🤗😋 on the floor ha ha ha

Mmmmm that's will be very romantic, because I will really love to sit on your lap

Morgonens snack 😍

 

20210405_091408.jpg

Är det bekantingen från Älvängen som kommer med sådana erbjudanden?

 

Born41

Link to comment
Dela på andra sajter

On 2021-04-05 at 09:36, skrev clion:

Nu vill hon bada med mig huga huga

Yes dear i use it to kiss you every morning💋😘

Yes my darling,and you bath me as well😁

the water tap will be in your back otherwise you have to sit in my lap and then the banana rises and the water splashes out🤗😋 on the floor ha ha ha

Mmmmm that's will be very romantic, because I will really love to sit on your lap

Morgonens snack 😍

 

20210405_091408.jpg

Du kvävs ju om hon sätter sig i ditt knä.PS sätt in ett mindre hål i badkaret annars riskerar du att följa med vattnet ur badkaret.

Måne

Link to comment
Dela på andra sajter

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

19 minuter sedan, skrev clion:

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Stolle. Du skär ju bort allt som tillför saftighet och smak.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

45 minuter sedan, skrev clion:

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Jadu Clion,,, e man rädd för naturligt fett så e man. 
Men du bör kanske läsa på lite. 
 

Jag lägger in en bild på lite naturligt mättat fett som gjorde att biffen smakade gudomligt ( o givetvis åts allt upp )

 

94E5001D-041A-497A-833A-747A96869264.thumb.jpeg.cc86d00b126ebf825d3cf62c626d6d91.jpeg

 

 

C;D

 

Life's a piece of shit, When you look at it. Life's a laugh and death's a joke, it's true.  You'll see it's all a show. Keep 'em laughing as you go,.Just remember that the last laugh is on you

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja Ja vi har olika åsikter men jag avstår specket

Kanche därföt jag är frisk som en nöt kärna

20210407_125922.jpg

20210407_130343.jpg

20210407_131047.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

49 minuter sedan, skrev Alarik:

Stolle. Du skär ju bort allt som tillför saftighet och smak.

Äch det tror jag inte på det är köttet och kryddorna som gör det

Ja Ja vi har olika smak

Därför jag la in inlägget

Får väl se vad experterna säger

Link to comment
Dela på andra sajter

1 minut sedan, skrev clion:

Ja Ja vi har olika åsikter men jag avstår specket

Kanche därföt jag är frisk som en nöt kärna

20210407_125922.jpg

20210407_130343.jpg

20210407_131047.jpg

Det ser gott ut, Clion🍗

 

Och till skillnad mot andra har du förstått att man kan göra på olika sätt, och man kan även tycka olika (om tex fett)👍

Link to comment
Dela på andra sajter

24 minuter sedan, skrev C-dude:

Jadu Clion,,, e man rädd för naturligt fett så e man. 
Men du bör kanske läsa på lite. 
 

Jag lägger in en bild på lite naturligt mättat fett som gjorde att biffen smakade gudomligt ( o givetvis åts allt upp )

 

94E5001D-041A-497A-833A-747A96869264.thumb.jpeg.cc86d00b126ebf825d3cf62c626d6d91.jpeg

 

 

C;D

 

Klart att allt skär jag inte bort det man ser under fettet tycker jag räcker

Link to comment
Dela på andra sajter

1 timme sedan, skrev clion:

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Pm du tittar noga så ser du att det finns kvar speck i bitarna tror det räcker

Link to comment
Dela på andra sajter

On 2021-04-05 at 16:37, skrev Scandinaviancorner:

jag har 80 000 bilder  sa det blir inte latt att hitta, men gor ett forsok kompis

 

On 2021-04-06 at 06:28, skrev born41:

Är det bekantingen från Älvängen som kommer med sådana erbjudanden?

 

Born41

Nä hon tyckte jag var för gammal och pippa

Fick ju klä av henne trosorna sen låg hon som en planka ucharna mig

Link to comment
Dela på andra sajter

36 minuter sedan, skrev clion:

Äch det tror jag inte på det är köttet och kryddorna som gör det

Ja Ja vi har olika smak

Därför jag la in inlägget

Får väl se vad experterna säger

Du behöver inte äta allt fettet men låt det vara kvar vid tillagningen för att, som jag nämnde, tillföra saftighet och smak.

 

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige
1 timme sedan, skrev clion:

Ja Ja vi har olika åsikter men jag avstår specket

Kanche därföt jag är frisk som en nöt kärna

20210407_125922.jpg

20210407_130343.jpg

20210407_131047.jpg

Frisk som en nötkärna?

Här skämtas det friskt

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige
1 timme sedan, skrev frogfish:

Det ser gott ut, Clion🍗

 

Och till skillnad mot andra har du förstått att man kan göra på olika sätt, och man kan även tycka olika (om tex fett)👍

Ja, man kan göra på olika sätt. De två sätten är "Rätt sätt" och "Fel sätt".

Clion väljer alltid det senaste alternativet. ;)

Link to comment
Dela på andra sajter

1 timme sedan, skrev clion:

 

 hon som en planka ucharna mig

Hade du agerat och det gått hett till, hade hon kanske fövandlats till plankstek!

Link to comment
Dela på andra sajter

3 timmar sedan, skrev clion:

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Man skall inte skita i maten, det blir inte någon bra smak alls då, tror jag!

Sju år i folkskola, yes! Proud member of R 142 Ystad! Däckspojke!

Link to comment
Dela på andra sajter

3 timmar sedan, skrev C-dude:

Jadu Clion,,, e man rädd för naturligt fett så e man. 
Men du bör kanske läsa på lite. 
 

Jag lägger in en bild på lite naturligt mättat fett som gjorde att biffen smakade gudomligt ( o givetvis åts allt upp )

 

94E5001D-041A-497A-833A-747A96869264.thumb.jpeg.cc86d00b126ebf825d3cf62c626d6d91.jpeg

 

 

C;D

 

Här högg du till med rejält med späck  🐋

 

Link to comment
Dela på andra sajter

4 timmar sedan, skrev andrejsdenruskige:

Frisk som en nötkärna?

Här skämtas det friskt

Enl.min.läkare är det så

Jan kanche  är en kiropraktier vem vet

Jobbar på Shalgenska i alla fall

Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan, skrev Alarik:

Här högg du till med rejält med späck  🐋

 

2 timmar sedan, skrev Alarik:

Här högg du till med rejält med späck  🐋

Inte min köttabit

Link to comment
Dela på andra sajter

16 minuter sedan, skrev clion:

 

Inte min köttabit

Kan du verkligen inte tänka dig hur snålvattnet rinner till och rinner ned längs dina mungipor under tiden du tillagar denna fantastiska kött bit      👨‍🍳   :giggle:

 

Link to comment
Dela på andra sajter

7 minuter sedan, skrev Alarik:

Kan du verkligen inte tänka dig hur snålvattnet rinner till och rinner ned längs dina mungipor under tiden du tillagar denna fantastiska kött bit      👨‍🍳   :giggle:

 

Han föredrar nog det mörka och inte det ljusa....

 

 

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

7 timmar sedan, skrev clion:

Var nere och köppte care skivor för 59 kr kilot

Jag brukar skära väck speckett vil inte ha de i mina blodådrer

Hur gör ni skiter ni i de eller ? 

Kan ju vara svårt när man grillar ute på sommaren men men

Är det ett halv kilo späck tro

20210407_115805.jpg

20210407_115828.jpg

20210407_115811.jpg

Köp Kotletter istället så slipper du skära bort så mycket smak 😉 Mindre saftig och lite torrare.

//P

Link to comment
Dela på andra sajter

11 timmar sedan, skrev fiskarn:

Köp Kotletter istället så slipper du skära bort så mycket smak 😉 Mindre saftig och lite torrare.

59.kr för caren 75kr för kotletter kilot

Mvh snåljåpen

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...