Jump to content
IGNORERAD

Turist skadad under klättring i Krabi


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En amerikansk kvinna återhämtar sig på Bangkok Hospital Phuket efter att ha ramlat när hon klättrade vid Railay Beach i Krabi under gårdagen.
Den 38-åriga kvinnan föll sex meter när hon var på väg uppför en klippa med tre vänner runt klockan 10:30. Saman Vijidee – tjänsteman i nationalparken Hat Noppharat Thara-Mu Koh Phi Phi – sade att de tre vännerna höll på att ta hand om henne tillsammans med en lokal klätterklubb när man anlände. "Hennes vänstra ben var brutet och hon hade rivsår och blåmärken över hela kroppen," sade Saman.
Krabis marinpolis kallades in för att transportera henne, men tidvattnet var för lågt för att man skulle kunna ta sig tillräckligt nära stranden. Istället bar man kvinnan till en longtail-båt som förde henne till Ao Nang. Hon förflyttades därefter från Krabi Hospital till Bangkok Hospital Phuket. Kvinnan och hennes vänner ska ha haft med sig egen utrusning för att klättra, och enligt Saman lät de inte den lokala klätterklubben kontrollera den innan de satte igång.

 

1488771350_1-org.jpg.2fede76410967d8a0eed94927c74c547.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...