Jump to content
IGNORERAD

Kvinnlig turist försvunnen på Koh Tao


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En 23-årig rysk kvinna som semestrat på Koh Tao har varit försvunnen i över två veckor, vilket har fått släktingar och en hotellföreståndare att kontakta polisen.
Ägaren av Koh Tao Hostel kontaktade polisen under fredagen för att anmäla att gästen Valentina Novozhyonova försvunnit. Kvinnan checkade in på hotellet den 11:e februari och skulle ha checkat ut den 16:e, vilket hon inte gjorde. Hotellet antog att hon rest någon annanstans, men öppnade efter några dagar hennes rum och fann där hennes tillhörigheter, inklusive mobiltelefon, kamera och pass. Även en rysk man har kontaktat polisen å kvinnans släktingars vägnar, eftersom de inte kunnat komma i kontakt med henne.
Polisen har undersökt kvinnans rum och bett hotellet om en lista med gäster som bodde där samtidigt som henne. Man har även undersökt hennes mobiltelefon och frågat affärsidkare på ön om de sett henne. Man kommer nu kontrollera övervakningsbilder i hopp om att få reda på vart hon tagit vägen. Den saknade kvinnan är 170 cm lång, har ljusbrunt hår och ett "V" tatuerat på vänstra handleden. Alla med information om henne uppmanas att ringa Koh Tao-polisen på 077-456098.

 

2236569.jpg.51f4100d6b21ca5f30058daef5eee41c.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

13 minuter sedan, skrev Scandinaviancorner:

Händer mycket skit på den ön!!

Ja.Grova brottslingar får ju gå fria om pappa är mäktig.

PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...