Jump to content
IGNORERAD

Polis anklagas för attack mot turister på Phangan


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En polis och fyra medhjälpare har anklagats för att ha attackerat och utpressat ett ryskt par på ön Koh Phangan.
Den 35-åriga kvinnan och hennes 36-årige make berättade under onsdagen för polisen att de besökt en bar vid stranden Haad Rin på tisdag kväll. På väg tillbaka till sitt boende erbjöd två män att sälja droger till dem, vilket paret tackade nej till. Männen erbjöd dem dock en taxiresa tillbaka till deras hotell, vilket de accepterade. På väg till taxin dök dock ytterligare tre män upp och utgav sig för att vara poliser. Paret uppger att de blivit försedda med handfängsel och tillsagda att sätta sig i taxin.
Männen krävde pengar av dem för att inte gripa dem för droginnehav, och när kvinnan sade att de inte hade några pengar fick hon ett slag i ansiktet och blev bestulen på en iPhone 6 och andra ägodelar till ett värde av runt 30,000 baht. De övergavs sedan på Ban Thong Nang Road i Ban Tai, där de fick hjälp av lokalbor att ta sig till en polisstation för att göra en anmälan. Fem misstänkta har nu identifierats, varav en är en 50-årig polis. Tre av dem har lämnat in sig själva, varav två erkänt att de erbjudit turisterna droger, som egentligen är nedmalda smärtstillare. De nekar dock till att ha attackerat kvinnan.

 

c1_1207125_620x413.jpg.0bcc04b73399397781c0e7dba2a13080.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

LOSForever

Helt jävla otroligt snacka om snutjävlar ge dom betongfötter och sänk dom i havet

Link to comment
Dela på andra sajter

Enligt vissa källor var dessutom polisen nyligen förflyttad till Koh Phangnan då han är misstänkt och under undersökning för liknande brott. Kunde visst inte hålla sig ren länge, en av alla korrumperade poliser, finns många som han tyvärr.

 

/ SatanG 

"Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd." - Fredrik Reinfeld

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...