Jump to content
IGNORERAD

Kopplingar mellan drogbaron & thailändska kändisar


MPR Nyheter

Recommended Posts

Den thailändska racerföraren Akarakit Worarojchroendet uppger att han kommer rapportera till Narkotikabekämpningsbyrån under dagen för att reda ut hans påstådda kopplingar till den gripne laotiske drogbaronen Xaysana Keopimpha.
Under gårdagen slog fler än 450 tjänstemän från byrån och Antipengatvättkontoret till mot 15 platser i Bangkok och 25 i andra provinser i jakt på tillgångar med påstådd koppling till den misstänkte drogbaronen. Bland de 15 platserna fanns en butik för biltillbehör som ägs av Akarakit. De fann inget olagligt under sitt sökande och kunde inledningsvis inte hitta en Lamborghini som en gripen misstänkt pekat ut som drognätverkets tillgång. Akarakit själv sågs lämna lägenheten ovanför butiken runt klockan 01:00 på torsdagen.
Han måste enligt polisen nu bevisa att han kommit över Lamborghinin och en rad andra tillgångar på laglig väg. Det ska finnas bevis på att Akarakit och en gripen misstänkt från drognätverket har överfört tillgångar mellan sig flera gånger under de senaste åren. Fler thailändska kändisar tros ha hjälpt drogbaronen att tvätta pengar samt dölja tillgångar.

 

c1_1191585_170203043058_620x413.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...