Jump to content
IGNORERAD

Turister på Koh Racha får en "sista varning"


MPR Nyheter

Recommended Posts

Myndigheten för marin- och kustresurser (DMCR) i Thailand har utfärdar en "sista varning" till alla turister på ön Koh Racha utanför Phuket.
Skyltar som på thailändska, engelska, ryska och kinesiska förklarar vad som utgör olagligt beteende har satts upp vid Ao Patok, Ao Siam och Ao Tue. Reglerna förbjuder bland annat besökare från att stå på koraller, förorena miljön samt samla på sig eller mata marina djur, inklusive koraller. "Alla utflyktsguider måste först ta med alla besökare till en central mötesplats där de kommer genomgå en orientering och informeras om dessa lagar och riktlinjer," sade Suchat Rattanaruengsri – chef för DMCR region 6.
Maxstraffet för överträdelser kommer ligga på ett års fängelse och/eller 100,000 baht i böter. Draget kommer efter en händelse där en asiatisk turist blev påkommen med en väska full av koraller tidigare under månaden. DMCR har godkänt en budget på 300,000 baht för miljöbevaring på Koh Racha, vilket bland annat har använts för att installera 15 nya bojar samt konstgjorda rev.

 

1_2017127155510343_dZMcOtHecEuXqomIVDPkjhmyPZurairEHEhWyoAb_jpeg.jpeg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Och thailändare får plocka Svartkorall för att göra armband av dom. Och dagsturer med en stor båt med Icke simkunniga thai som flyter omkring med flytväst tills dom kan stå....På Koraller! Patetiskt! Se över erat eget beteende innan ni börjar anklaga turismen för förstörelse!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...