Jump to content
IGNORERAD

Utlänningar jagas för mord på affärsman i Chonburi


MPR Nyheter

Recommended Posts

En brittisk och en sydafrikansk man som misstänks vara delaktiga i mordet på den brittiske affärsmannen Tony Kenway i Chonburi under tisdagen har flytt till Kambodja, detta meddelade polisen under gårdagen.
Duon flydde via gränsövergången Khlong Yai i provinsen Trat klockan 15:00, samma dag som dådet utfördes. 39-årige Kenway sköts till döds mitt på dagen när han satt i sin Porsche Cayenne GTS på parkeringsplatsen framför Sanit Sports Club. Fyrabarnspappan hade bott i Thailand i sju år och var gift med en thailändsk kvinna.
Enligt en källa ska Kenway ha haft problem med en utländsk affärspartner som var skyldig honom åtta miljoner baht. Efter att inte ha fått tillbaka sina pengar ska Kenway ha bett polisen att gripa mannen, vilket påverkade dennes Thailandbaserade telefonbluff, som han tvingades flytta till Kambodja. Man tror att de nu eftersökta männen var involverade i telefonbluffen och utförde mordet på order från affärspartnern. Den kambodjanska polisen har informerats och man kan även komma att ta hjälp av Interpol.

 

670094ff8d059af0648d726db058d42e-sld.jpeg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...