Jump to content
IGNORERAD

Turist död vid nyårsfirande på Koh Phangan


MPR Nyheter

Recommended Posts

En kanadensisk man drunknade och en utländsk kvinna ådrog sig skador efter att de ignorerat ett badförbud under nedräkningen till tolvslaget på nyårsafton på ön Koh Phangan i Surat Thani.
De två turisterna räddades ur havet vid stranden Hat Rin, men en av dem dog av sina skador tidigt på söndagen. Den döde mannen är en 26-årig kanadensare medan den skadade kvinnans nationalitet ännu inte är känd. 20,000 personer deltog i nedräkningen till det nya året vid stranden, och över 100 poliser och bombexperter fanns på plats för att upprätthålla säkerheten.
Skyltar som förbjöd badning på grund av starka vindar och vågor var uppsatta, men vissa grupper av utlänningar ignorerade detta.

 

c1_1172753_620x413.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Kontonummer insamlingen för Udon Thani Home for Girls. 

Sverige:  Svenska Handelsbanken 6879 749 365 978 eller Swish 0708 575 222 

Thailand: Bangkok Bank 284-7-697634 eller PromtPay 080 070 5977.

Link to comment
Dela på andra sajter

Nu väntar vi på polisens tillkännagivande att det var några cambodjaner som sköt fyrverkeripjäserna så publiken hamnade i gnistregnet,

dessutom utan att begära tillstånd.

Att några utlänningar i publiken fick panik och rusade ut i vattnet och skadade sig är deras eget fel så någon utredning behövs inte.

Det är ju helt otänkbart att några Thai inte kan hantera fyrverkeripjäser och utsätta andra för fara, för det skulle skada Thailands godwill bland turister.

 

Born41

Link to comment
Dela på andra sajter

19 timmar sedan, skrev sarne:

 

Ja, det kan man ju säga. Artikeln i sensationsblaskan The Sun beskriver ju en helt annan händelse än den artikeln som TS beskriver. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...