Jump to content
IGNORERAD

21-åring mördad av gäng i Bangkok


MPR Nyheter

Recommended Posts

En man i Bangkok uppger att han under söndag kväll tvingades fly från ett ungdomsgäng genom att hoppa ned i en kanal, och att han senare upptäckte att de huggit ihjäl hans vän.
Polisen sade under måndagen att man är på jakt efter ett gäng tonåringar som misstänks ha knivhuggit 21-årige Ekachai Boonsoong till döds natten till måndagen i distriktet Sathon. Han hittades klockan 03:00 på Naradhiwas Rajanagarindra Road med dödliga skador i bröst, mage och rygg. Runt 100 meter därifrån hittades en motorcykel som tillhör den döde mannens vän.
De två ska ha firat jul på en pub och stötte på vägen ut på ett gäng med 6-7 tonåringar, som slog en av dem i ansiktet utan anledning. De två männen flydde på sin motorcykel, men gänget hann ikapp. Den nu döda mannen försökte fly till fots medan hans vän hoppade ned i en kanal. Efter att han tagit sig upp ur kanalen återvända han till platsen, där han upptäckte att gänget dödat hans vän. Polisen talar nu med vittnen för att försöka identifiera gärningsmännen.

 

MEDIAN-e1482736017248.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

9 timmar sedan, skrev hakke:

ett liv är väl inte värt något ???

Tyvärr gäller det inte bara i Thailand :doubt:

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...