Jump to content
IGNORERAD

Bangkoks polis tvivlar på turists våldtäktsanmälan


MPR Nyheter

Recommended Posts

Den thailändska polisen har uttryckt tvivel över en australiensisk kvinnas berättelse om att hon blivit våldtagen av en tuk tuk-chaufför och dennes vän nära en övergiven byggnad i Bangkok den 5: december.
Thanawat Taraka från Taling Chan-polisen sade att det är "osannolikt" att den 23-åriga turisten blev sexuellt utnyttjad, eftersom det helt enkelt inte fanns tillräckligt med tid för incidenten att ske baserat på övervakningskameror som fångat kvinnan på bild.

En kamera vid Khaosan Road fångade kvinnan klockan 03:40 tillsammans med en utländsk man, vilket var 40 minuter innan hon anlände till Taling Chans polisstation för att anmäla händelsen. En tur från Khaosan Road till Wattachak Building – där hon hävdar att våldtäkten ägde rum – tar runt minuter beroende på trafiken. "Om ett sexuell överfall skett hade det tagit henne längre [att ta sig till polisstationen]," sade Thanawat. Vid klockslaget hon sade att överfallet ägde rum befann hon sig dessutom på Khaosan Road, och ytterligare en övervakningskamera fångade henne på bild i en tuk tuk nära brottsplatsen klockan 04:16 – fyra minuter innan hon anlände till polisstationen med en lokalbo på dennes motorcykel. Kvinnan befinner sig nu på Koh Samui, men kommer kallas till förhör igen innan hon åker hem till Australien. Resultaten från en medicinsk undersökning kvinnan genomgick efter sin anmälan väntas komma idag.

 

ar2_0.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...