Jump to content
IGNORERAD

Erosionsprojekt vid Karon, Phuket, försenas


MPR Nyheter

Recommended Posts

Lokala, statliga tjänstemän på Phuket har bekräftat att erosionsprojektet vid Karon Beach för 22,4 miljoner baht har lagts på is tills man fått rätt tillstånd av Marinkontoret.
Borpith Chomchiey – transportspecialist vid Phukets Marinkontor – bekräftade under gårdagen att hans kontor lämnat in ett klagomål mot byggföretaget Sahayotasathapat Co Ltd och Karons kommun hos den lokala polisen. "Vi lämnade in ett klagomål hos polisen efter att vår utredning avslöjat att Karons kommun inte skaffat byggnadstillstånd från Marinkontoret för strukturer som kommer sticka ut i vattnet," sade han.
Utredningen startades efter att Marinkontoret den 23:e november underrättades om att projektet startats på NorSorLor-mark. "Den 5:e december gick tjänstemän från vårt kontor för att inspektera området och fann en 3,53 meter gånger 60 centimeter stor mur uppbyggd på stranden. Projektet godkändes av en kommitté som sattes ihop av Provinskontoret, men de föreslog inte projektet för Marinkontoret innan byggnationen startade, så vi lämnade in ett klagomål," tillade han. Byggandet kan fortsätta på land medan man söker tillstånd, men inte på stranden.

 

1481339782_1-org.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...