Swemag Inlagd Mars 18, 2009 Dela Inlagd Mars 18, 2009 Svenskars stora förtjusning för något de kalla "pappricka" övergår mitt förstånd. Denna surkart i matlagningen som massproduceras och dras fram megahäftigt och sälojs utan att ens varit i närheten av annat än syntetmassa och näringslösning påträffade jag för inte länge sedan i en padthai som utdrygningsgrönsak.Kom ihåg när ni stöter på denna osmakliga gastronomiska idi*tgrönsak att det finns inget i grönsaksdisken som kommer i närheten av den besprutningsmängd som duschat "papprickan". Det är den i särklass mest "förgiftade" ingrediensen som finns i Sverige, märkligt nog godkänd av myndigheterna och tyvärr nu också förekommande i thailändska svenska restaurangkök. Tänkt en gaeng kew wang med paprika - helt förkastligt och omöjlöig att mjukkoka enär den omedelbart när den är genomkokt tappar formen och blir en sladdrig äcklig massa mest att likna vid en alg.Fi - fan vad äckligt.Läs hellre om den godaste av "Padthaier" som vi lagade hemma idag:http://tabberaset.blogspot.com/2009/03/rodjanas-pad-thai-i-kvall.html Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Joints Inlagd Mars 18, 2009 Dela Inlagd Mars 18, 2009 Har aldrig hört talas om det. Däremot är paprika väldigt gott och passar utmärkt till thailändsk mat, det vet alla Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.