Jump to content
IGNORERAD

Mark vid Freedom Beach, Phuket, beslagtas


MPR Nyheter

Recommended Posts

Beväpnade militärer och skogstjänstemän beslagtog under gårdagen 65 rai mark nära Freedom Beach på Phuket, eftersom den anses vara allmän mark.
Man grep även en man på platsen som anlitats för att ta 200 baht i betalt från personer som ville korsa marken för att komma till stranden. Watcharin Jetanawanich – chef för Phukets Markkontor – bekräftade att två lagfartsbevis av typen Chanote avregistrerats hos myndigheten. Enligt Boonseub Samakrat – chef för den Kungliga skogsmyndighetens regionskontor – förklarade att detta gjordes eftersom de utfärdats för mark som ligger i ett nationellt skogsreservat.
Ägaren har överklagat beslutet att återta marken, men denna överklagan har avfärdats. Han måste nu ta bort alla byggnader på marken, annars kommer Skogsmyndigheten göra det på hans bekostnad. Ägaren hävdar dock att hans ägarskap är lagligt eftersom den tidigare ägaren ägde marken innan område gjordes till skogsreservat. Han kommer nu stämma Skogsmyndigheten.

 

1480071894_6019-org.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Förr i tiden kunde man stanna moppen uppe på kullen och kasa (gå) ned för slänten till Fredom beach. Vet att kärringen där nere tjattrade om det var hennes beach o.s.v., hon ville också ha inträde men icke sa nicke. Båt kostade 800 baht, vilket det inte var värt.

Paradise beach är i princip lika fin.

Blev kanske för många som besökte Fredom beach landvägen, de såg vinsterna försvinna uppför slänten:D

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...