Jump to content
IGNORERAD

Thailändska Lions-medlemmar lurade av researrangör


MPR Nyheter

Recommended Posts

Runt 80 medlemmar i Lions Club som planerat att delta i ett regionalt möte i Hong Kong lämnades strandsatta på Bangkoks flygplats Suvarnabhumi efter att deras researrangör inte köpt biljetterna de betalat för.
Runt 150 medlemmar ska ha fört över 15,000 baht vardera till en man som utgav sig för att vara en representant för en researrangör. Pengarna skulle täcka flygresan till och från Hong Kong samt 3 nätters övernattning där, men endast 70 av Lions-medlemmarna kom iväg på planet. När de anlände upptäckte dessa dock att boendet de betalat för aldrig bokats.
Rachadawan Kittiamornpong – vice chef för Lions Club International i Thailand – sade att hon presenterades för mannen, vilket ledde till att 150 medlemmar bokade genom honom. Hon upptäckte dock att han tidigare gripits för att ha svindlat 80 personer på sju miljoner baht för resor till USA. När hon gjorde upptäckten var han frisläppt mot borgen. Han försäkrade henne dock om att hennes grupp inte skulle uppleva några problem, och skickade bilder på några biljetter. Hon har nu tillsammans med 20 andra medlemmar anmält mannen.

 

c1_1132885_161111163020_620x413.jpg
Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...