Jump to content
IGNORERAD

Diamanttjuvar gripna vid flygplatsen Don Mueang


MPR Nyheter

Recommended Posts

Fem personer från Filippinerna greps under onsdagen med ett diamanthalsband som anmälts som stulet från en smyckesmässa i Bangkok.
De tre männen och två kvinnorna, som tros arbete tillsammans i ett gäng, greps på onsdag kväll, kort efter att de bordat ett plan vid flygplatsen Don Mueang. Turistpolis på flygplatsen fann det stulna halsbandet, värt runt 300,000 baht, i en av deras väskor. Ädelstenshandlaren Paramin Taharian hade tidigare under dagen anmält smycket som stulet.
Paramin sade att två utlänningar, möjligtvis från Filippinerna, som utgav sig för att vara mor och son kom till hans bås, där sonen bad att få se diamantörhängen han ville köpa åt sin mor. Kvinnan distraherade sedan Paramin medan mannen tog tillfället i akt att stjäla ett utställt diamanthalsband. De försvann sedan utan att köpa något. Det var inte förrän Paramin senare inventerade som han upptäckte stölden och ringde polisen, som i sin tur instruerade kollegor på flygplatserna Suvarnabhumi och Don Mueang att hålla utkik efter de misstänkta.

 

c1_1081157_160908132556_620x413.jpg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...