Jump to content
IGNORERAD

Koh Tao drabbat av stora problem med sopor


MPR Nyheter

Recommended Posts

Som om problemen med sopor på Koh Samui inte var tillräckligt verkar det nu som om grannön Koh Tao drabbats av liknande problem efter att en förbränningsugn inte varit igång på tre veckor.
Sedan dess har det kommit rapporter om att stora mängder turister lämnat ön på grund av den dåliga lukten. Koh Tao producerar mellan 30 och 40 ton sopor om dagen, och när regn faller på det nu ansamlade avfallet så rinner det ned till gatorna och får dem att lukta som ruttna sopor.
Enligt en lokal tjänsteman tog kontraktet med Success Environment Management (SEM) – som driver förbränningsugnen – slut den 15:e augusti, och på grund av att företaget inte uppfyllt sina avtalsförpliktelser har det inte förnyats. Enligt en burmesisk anställd på SEM har företaget inte fått betalt, och ej heller dess anställda. De växande sophögarna har fått katastrofala följder för lokala rörelser, och folk ska även ha drabbats av utslag.

 

garbage-koh-Tao.jpeg

Källa

Link to comment
Dela på andra sajter

13 minuter sedan, skrev Peolito:

Det ska ju vara en skitö om jag förstått SC rätt.


Skickat från min iPhone med Tapatalk

 

Dödsön.......

Link to comment
Dela på andra sajter

Typiskt Thaipolitiker, att skylla på någon annan ,när ansvariga inte har betalat firman som skall sköta sopförbränningsugnen,

Man kan undra hur mycket dom som lämnar sopor har betalat för tjänsten - kanske inget och då blir resultatet till slut självmarkerande.

 

Born41

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...