Jump to content
IGNORERAD

Till Sverige i väntan på uppehållstillstånd!


thaikonsult

Recommended Posts

thaikonsult
Möjlighet att resa till Sverige under väntan på beslut om uppehållstillstånd.
Du som väntar på beslut om uppehållstillstånd har nu möjlighet att ansöka om visum för att tillfälligt besöka Sverige. Även du som väntar på beslut om förlängning av ditt uppehållstillstånd och befinner dig utanför Sverige har möjlighet att ansöka om visum för att resa tillbaka till Sverige under väntetiden.
 
Du som väntar på beslut om uppehållstillstånd
Det kan ta lång tid att få beslut om uppehållstillstånd. Det kan finnas skäl för dig att under en kortare tid vilja besöka din familj eller anhörig innan du har fått ett beslut om uppehållstillstånd. Du kan då ansöka om visum för ett tillfälligt besök. Det är däremot viktigt att du återvänder hem i samband med att det tillfälliga visumet slutar att gälla. Uppehållstillstånd beviljas normalt inte så länge du är kvar i Sverige.
 
Du som väntar på beslut om förlängning av uppehållstillstånd
Du som väntar på beslut om förlängning av ditt uppehållstillstånd och tillfälligt lämnar Sverige strax innan eller under en pågående ansökan kan ha svårt att komma in i Sverige igen utan ett giltigt uppehållstillstånd. Om du har ansökt om förlängning innan tillståndet gått ut har du möjlighet att ansöka om ett visum för att kunna resa tillbaka till Sverige för att där invänta ditt beslut.
 
Du ansöker om visum på en svensk ambassad eller generalkonsulat i det land du befinner dig i.
 
Med vänlig hälsning Thaikonsult
http://www.thaikonsult.se hjälper till med ansökningshandlingar för visum, besöksförlängningar, uppehållstillstånd, arbetstillstånd, studietillstånd, medborgarskap, överklaganden och civilrättsliga ärenden. Thaikonsult är även registrerat ombud hos Migrationsverket.
Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...