Jump to content
IGNORERAD

Gatuförsäljare i Pratunam, Bangkok, tvingas flytta


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Försäljare i området Pratuman i Bangkok har blivit beordrade att flytta sig till ersättningsplatser för att möjliggöra för gångtrafikanter att ta sig fram på trottoarerna.
Stadsadministratörer ledda av Bangkoks vice guvernör Asawin Kwanmuang höll ett möte med representanter för försäljarna i Pratuman under torsdagen, och även representanter från polisen och militären var närvarande. Försäljarnas representanter blev under mötet tillsagda att båda sidor av Rajprarop Road från Rajprarop-korsningen till bron Chalermloke samt båda sidor av trottoaren vid Petchburi Road från Rajthevi-korsningen till Petchburi Soi 32 måste utrymmas.
Försäljarna har blivit erbjudna att få flytta sig till nattbasaren Sirinda, Soi Petchburi 23, Soi Hasdin, marknaden Makaza samt Krung Thong Plaza 2 på Petchburi Road.


Källa: http://Bangkok.coconuts.co/2016/04/08/pratunam-vendors-told-move-new-sites

 

12957374_10154056714976119_1002662948_n-

Link to comment
Dela på andra sajter

En av Generalens konkreta åtgärder för att få lite stil på Bangkok.

 

En av hans nästa åtgärder, enl fredagstalen, är att få stil på alla Bangkoks Klonger och där har han Venedig som förebild.

Heja Prutten!

Pensionärer suger - bunt ihop och slå ihjäl!

Link to comment
Dela på andra sajter

Prayuth, Prayuth, Prayuth, borde ta till vara på Bangkok som Bangkok är. 

Ta och bevara kulturen,  charmen och pulsen som är Bangkoks egen.

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

11 minuter sedan, skrev Surin P3:

Prayuth, Prayuth, Prayuth, borde ta till vara på Bangkok som Bangkok är. 

Ta och bevara kulturen,  charmen och pulsen som är Bangkoks egen.

 

 

 

Ja, han får ju heller inte glömma att bevara trafikkulturen, så man kan fortsätta att tugga sej mätt på luften och så att sjukhusen inte blir sysslolösa.

Pensionärer suger - bunt ihop och slå ihjäl!

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej

Ja det kvittar vad prutten säger så är det åt helvete : Kanske bäst att de röde får servera riset i RÖDA skålar.

Nu är det så att gångbanor är till för de gående , för att vi skall slippa gå i trafiken.

Nu pratar prutten varje fredag , jag lyssnar i stort aldrig , MEN om han säger ngt i 30 minuter så hittar alltid de trogna röda ett urval på 15 sekunder. Här skriver en del svenska demokrater om hur yttradendefriheten är beskuren.

MEN hur har vi det landet som fostrat oss ??? Pekpinnar det skall vi inte använda som Generaldirektören för Migrationsverket så klokt säger när han springer maraton i Libanon istället för att sköta sitt jobb

Betyg för vad denna juntan uträttat kan man för säkerhetsskull avge vid avskedets stund

Nu kommer ett val under 2017 och då kommer det att bli mycket bättre och Maipenrais forum att fyllas av heja rop och jämnlikheten kommar att spridas likt besprutningen på farmarnas odlingslotter och Syntegna kommer att jubla.

Men att hundratals farmare blir sjuka eller dör av besprutningen är intet . Samt att skolbarn som befinner sig i anknytning till odlingar får bestående hjärnskador där inget att belysa. Detta förtigs av media , både under den förra och den nuvarande regimen.

Varför ???  Jo giftmaffians lobby verksamhet , vinner alltid , korruptionen vinner men framför allt farmare tror att skördarna blir bättre

Bättre för vem ?? Var god gissa

Frankrike kommer under året att förbjuda vissa besprutningar av odlingar då det framkommit vid en undersökning av 7000 barn

 då det visat sig att många  barn fått bestående hjärnskador, De har levt i närområde där det besprutas och att vattentäkter tar skada .

Detta bör Prutten ta itu med

Persistant

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Riktigt bra, för då slipper turister gå på vägarna då trottoarerna är omöjliga att ta sig fram på. Kan hända blir det mindre trafikskadade och det bör väl glädja alla på forumet som är så negativ till trafiksäkerheten i Thailand...

Sen skall väl man inte ropa högt om att bevara Thailand som landet är, när man samtidigt låter sitt hemland Sverige förfalla in i ett läge där allt Svenskt skall saneras bort till fördel för inflyttade...

 

Själv försöker jag anpassa mig till värdlandet jag är besökare i, följer deras regler och låter de styra sitt land på deras eget vis.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bor faktiskt just där nu och sidan vid Amari Watergate är näst intill omöjlig att ta sig fram på dagtid. Den andra sidan tid Pathip är lite enklare men här är det ju också en klart bredare trottoar.

"It is not power that corrupts but fear. Fear of losing power corrupts those who wield it and fear of the scourge of power corrupts those who are subject to it"- Aung San Suu Kyi
"It's not a lie, if you believe it" - George Costanza
"Never Argue With A Fool – They Will Drag You Down To Their Level, Then Beat You With Experience"
"Facts are meaningless - you could use facts to prove anything that's even remotely true" -Homer Simpson

www.destinationasien.se 

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Isan Lover

Hej

På vissa platser tar gatuhandeln helt riktigt alldeles för stor plats och det är svårt att ta sig fram, detta är naturligtvis oacceptabelt av många skäl, brand, olycksrisker och att dom boende i områdena drabbas negativt o.s.v, men Surin P3 har en poäng också eftersom denna handel sysselsätter tusentals människor och utgör en stor turistattraktion, många åker ju just till Bangkok för shoppingen, den speciella atmosfären där med gatuhandel och serveringar direkt på gatan lockar många både inhemska och utländska besökare.

Med vänlig hälsning isan lover

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...