Jump to content
IGNORERAD

Illegala rörelser på Phuket klagar på rivning


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Runt 20 vräkta affärsidkare vid Surin Beach på Phuket har överklagat till Justitiedepartementet i Bangkok, i hopp om att stoppa eller fördröja rivningen av deras illegala restauranger, butiker och klubbar.
Ma-ann Samran (bild) – chef för Cherng Talays Administrationsorganisation (OrBorTor) – sade att han är medveten om klagomålet, men att det inte oroar honom. "Vi följer bara order från det Nationella Rådet för Fred och Ordning (NCPO) om att rensa stränderna för allmänheten. Vi har arbetat väldigt hårt med detta. Det tog lång tid att komma till detta stadie," sade han.
Förra månaden meddelade Phukets vice guvernör Chokdee Amornwat att tidsfristen för att riva illegala byggnader vid Surin Beach går ut den 20:e april, och 27:e april för stränderna Lay Pang och Layan. "Vi har ingående diskuterat frågan med butiksägarna, men de vill inte följa reglerna. Vi har fått alla godkännanden som krävs och rivningsdatumet förblir oförändrat," sade Ma-ann. "Jag förstår att de vill göra allt de kan för att senarelägga eller stoppa rivningen. Men vi ämnar att hålla oss till vår plan såvida vi inte får order om att sluta av relevanta myndigheter," avslutade han.


Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Surin-Beach-businesses-beg-Bangkok-stop-demolition/63636#ad-image-0

 

1_201648144815910_vkkXdzRYyPyVgkPQICqHCn

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...