Jump to content
IGNORERAD

Koralltjuvar gripna i Krabi


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Tjänstemän i Krabi grep under gårdagen tre män efter att de påkommits med att illegalt samla in koraller och havsanemoner nära Koh Pu.
Männen – 39, 21 och 41 år gamla – påträffades med 15 lådor fyllda med marint liv efter att tjänstemän inspekterat deras båt. "Igår åkte fem av våra tjänstemän ut på patrull i Koh Pu. De fann tre män sittande i en longtail-båt; deras beteende verkade misstänkt så våra tjänstemän körde fram för vidare inspektion," sade Jaroenchan Srisuwan – chef för Krabis Center för Fiskerihantering.
De misstänkta erkända att lådorna skulle skickas till Bangkok där de väntades inbringa 40,000 baht. De medgav även att det gjort detta flera gånger tidigare. Samtliga misstänks nu för illegal insamling och innehav av marint djurliv. Korallerna och anemonerna beslagtogs av centret och kommer släppas ut i havet. "Vi kommer fortsätta vår utredning för att få tag i andra som är involverade i den här verksamheten," tillade Jaroenchai.


Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Krabi-police-scoop-reef-thieves/63340#ad-image-0

 

1_20163514615941_KkGmEYMyBnjpzgfqealkBSZ

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja då borde dom gå på marknad dom där Tjänstemännen! Vimlar av Svartkorall som man gör smycken av! Men tydligen lönar det sig för det finns tillräckligt med dumma turister som köper.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...