Jump to content
IGNORERAD

Koh samuis flygplats renoveras


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Koh Samuis flygplats kommer genomgå en stor renovering inom kort för att få bort flaskhalsar och möjliggöra för den att hantera den växande passagerartrafiken bättre.
Renoveringen, som ska påbörjas i maj eller juni och ta 12-18 månader, kommer vara det största projektet för den privatägda flygplatsen sedan man byggde en ny terminal för ett decennium sedan. Renoveringen väntas kosta minst 600 miljoner baht, och fokus är att få bättre passagerarflöde och förbättra passagerarnas upplevelse, eftersom flygplatsen stundtals kan vara lite förvirrande.
Renoveringen kommer efter att man anlitat Singapores flygplats Changi för att få rekommendationer och råd om förbättringar. Koh Samuis flygplats har kapacitet för fem miljoner årliga passagerare, och i år väntar man sig att antalet passagerare kommer nå 2,2 miljoner.

 

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/transport/884132/samui-airport-revamp-to-ease-crowding

 

c1_884132_160303090834_620x413.jpg.bcbc2

Link to comment
Dela på andra sajter

kitungmakmak

Tiden går fort, sist jag var på Samui skulle dom bygga en flygplats om jag inte kommer ihåg fel...

ทีรัก

Link to comment
Dela på andra sajter

Är det sååå länge sedan du senast var på Samui är det på tiden för ett återbesök. Du lär inte känna igen något, troligtvis lär du också bli besviken.

"Tror" att flygplatsen var nybyggd 1989, den har senare byggts om och moderniserats, fortfarande mysig men inte alls som när den var nybyggd. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...