Jump to content
IGNORERAD

Berusade utlänningar i bilolycka i thalang, Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

Under natten till måndagen mottog polisen i Thalang, Phuket, ett larm från lokalbor om att två utlänningar krockat med ett annat fordon i en mörk kurva på Baan Don-Thalang Road.
När polis och sjukvårdare anlände till platsen fann man en demolerad Toyota Yaris mitt i vägen och en brittisk kvinna som tog hand om en utländsk man i vägrenen. En kvinnlig passagerare med allvarliga benskador var fortfarande fast i bilens baksäte. En svårt skadad taxi stod i närheten.
"Alla personer var berusade och kunde inte kommunicera med oss särskilt väl. Den skadade mannen vägrade låta oss hjälpa honom och sade åt oss att gå iväg. Det tog oss över 15 minuter att till slut få dem till Thalang Hospital," sade Natthaya från Thalangpolisen. Den 46-årige taxichauffören sade att han precis plockat upp tre turister från flygplatsen när han mötte utlänningarna. Deras Yaris kördes på fel sida av vägen, tappade kontrollen och slirade in i hans fordon.


Källa: http://www.thephuketnews.com/two-foreigners-injured-in-early-morning-head-on-collision-with-phuket-taxi-56406.php

 

1456722640_7801.jpg.4ec92dfd98f58c7765e5

Link to comment
Dela på andra sajter

Persistant
On 2016-02-29 at 14:19, skrev rolba:

Britter som kör på fel sida.

Måste va klappfulla.

Hej

Ja antagligen  , men enligt demokrati ivraren så är det inget fel att dricka lite innan du kör

Persistant

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...