GreenValley Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Fick höra talas om denna metod i helgen av en kompis, maten blir väldigt bra enligt honom.Någon på forumet som testat? Jag har aldrig tidigare hört talas om Sous Vide som metod.https://sv.wikipedia.org/wiki/Sous_videhttp://www.sousvideshop.se/ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Fick höra talas om denna metod i helgen av en kompis, maten blir väldigt bra enligt honom.Någon på forumet som testat? Jag har aldrig tidigare hört talas om Sous Vide som metod.https://sv.wikipedia.org/wiki/Sous_videhttp://www.sousvideshop.se/ har hört om detta för några år sen men tycker att det är liite överkurs som hemmakock! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Tycker att det är lite bökigt och otympligt.Märker faktiskt inte så stor skillnad från att laga på vanligt sätt.Största skillnaden är väl att det inte går att misslyckas. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Fick höra talas om denna metod i helgen av en kompis, maten blir väldigt bra enligt honom.Någon på forumet som testat? Jag har aldrig tidigare hört talas om Sous Vide som metod.https://sv.wikipedia.org/wiki/Sous_videhttp://www.sousvideshop.se/ Inte så vanligt i Sverige men i Frankrike finns det restauranger med stjärna i Guide Rouge som använder sig av metoden och dessutom "byter" rätter med restauranger som är duktiga på en viss sak. Murveln i Nordstan var först i Sverige med att bara servera sous vide. Hur de gör nu eller om den finns kvar har jah ingen koll på. Kommer säkert att öka på restaurang då det blir allt svårare att få tag på kockar. Som privatperson är det inget som jag funderar på. Däremot är jag sugen på en vac för att kunna marinera. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Inte så vanligt i Sverige men i Frankrike finns det restauranger med stjärna i Guide Rouge som använder sig av metoden och dessutom "byter" rätter med restauranger som är duktiga på en viss sak. Murveln i Nordstan var först i Sverige med att bara servera sous vide. Hur de gör nu eller om den finns kvar har jah ingen koll på. Kommer säkert att öka på restaurang då det blir allt svårare att få tag på kockar. Som privatperson är det inget som jag funderar på. Däremot är jag sugen på en vac för att kunna marinera. har också lurat på det! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd Februari 15, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Februari 15, 2016 har också lurat på det!Jag köpte denna för något år sedan.http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2719380 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Februari 15, 2016 Dela Inlagd Februari 15, 2016 Jag köpte denna för något år sedan.http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2719380 Nöjd? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd Februari 16, 2016 Trådstartare Dela Inlagd Februari 16, 2016 Nöjd? Ja, jag är nöjd. Nästan allt jag fryser in vakumförpackar jag numera. Påsarna kostar en slant men det är det värt. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.